Pluspunten

Ruim assortiment, slimme selectie sleutels, goede prijzen, snelle levering. Wat wil je nog meer?

Tja, virtueel kunnen passen van een koptelefoon?

Pluspunten

Duidelijke productomschrijving Snelle levering Goede communicatie v.w.b. de stappen in het bestel- en leveringsproces

Reviews zeggen me niet veel omdat ze heel subjectief zijn (zeker als het gaat om geluidsbeleving) en niet de specifieke eigenschappen beoordelen. Ik heb elders naar expert reviews gezocht om dit product te beoordelen. Misschien een idee om producten door deskundigen te laten beoordelen.

Pluspunten

*Prima service *snelle levering *goede kwaliteit *nette afhandeling *een zeer ruime voldoende 10 met een griffel mijn complimenten

Pluspunten

razendsnelle verzending... goede communicatie over status afhandeling.

weet niet zeker, maar kon je ook kiezen voor een post.nl afhaalpunt ipv laten bezorgen?

Pluspunten

Snel, duidelijk, betrouwbaar

Kleiner verpakken, minder verspilling en had het ook door de brievenbus gepast

Pluspunten

Duidelijke website, zeer veel keuze, duidelijke beschrijvingen en een zeer snelle correcte levering vooral de verpakking was prima. Het product werkt ook uitzonderlijk goed

Pluspunten

Snelle levering en goede verpakking.

Alles was goed, dus nee.

Pluspunten

snel en terzake, goede info

Pluspunten

-snelle levering -koptelefoon zit comfortabel en doet geen pijn na lang dragen -zuiver geluid en mooi uitgebalanceerd (low, mid, high) -is het geld waard! Eerste keer dat ik bij deze website iets bestel. De ervaring is goed en ik vind de website ook heel overzichtelijk voor de rest. Alles wordt aangeboden tegen een scherpe prijs en de service is helemaal super.

Pluspunten

Alles, snel, goed verpakt, soepel, goede communicatie

Pluspunten

Excellent, delivered speedily and when promised

Pluspunten

Super snel, goede communicatie

Eigenlijk niks was gewoon zo goed dat ik in het vervolg coolblue als referentie hou om andere mee te vergelijken!

Pluspunten

snelle levering, goedkoop

Pluspunten

Prima product, snoertje zit fijn en de geluidskwaliteit is zeker goed.

Heb bij een lager volume een beetje last van de wind en voor mij had het snoertje wel iets langer gemogen...

Pluspunten

snelle levering goede service toen ik naar winkel in Rotterdam kwam koptelefoons voldoen aan de verwachtingen

Pluspunten

snelle levering en goede service

geen

Pluspunten

Prima levering, keurig op tijd en goed via de site Te volgen.

Pluspunten

Heldere bestel service, en geweldige info systeem omtrent je bestelling.

Houden zo.