Pluspunten

Snel, goede trackr&trace

Pluspunten

Snelle levering, goed advies

Pluspunten

super snelle levering, goed verpakt. Prima produkt prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

Snelle levering. Product voldoet aan mijn verwachting.

Pluspunten

Levering op tijd en netjes verzonden

De aankomsttijd van het pakket lag tussen 8:30 en 21:30 dat is wel erg ruim genomen. Zou prettig zijn als dat preciezer aangeduid kan worden.

Pluspunten

- Gratis verzending - Snelle bezorging (volgende dag al in huis) - Product netjes verpakt - Overzichtelijke, duidelijke website

Pluspunten

Lekker vlot en je wordt continu op de hoogte gehouden

Pluspunten

Duidelijke manier van bestellen. Goede informatie over de bestelstatus en aflevering. Duidelijke email over garantie en retourneren.

...

Pluspunten

Loving it! De ijsblokjes zijn snel klaar en het geluid valt hartstikke mee.

Ik denk dat het leuk zou zijn als die ijsblokjes niet so snel melten. Je moet hem echt gelijk in de vriezer gooien. Verder zijn die grote ijsblokjes nog steeds vrij klein.

Pluspunten

Ziet er leuk uit Makkelijk schoon te maken Eenvoudig in gebruik

Pluspunten

helder, transparant, snel, voordelig

track en trace niet erg helder qua aflevertijdstip (tussen 's morgens vroeg en 's avonds 21.30 uur)!

Pluspunten

Perfecte service, goede informatie en snelle levering!