Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Precies wat ik besteld heb. Super

Ga zo door

Pluspunten

Ben nogal sceptisch over kopen online, heb me dan toch eens laten verleiden omdat ik dringend iets nodig had. RESULTAAT : vlotte bestelling, vlotte afhandeling allemaal heel CORRECT. Sindsdien koop ik regelmatig via site.

Pluspunten

geweldige service vlot en efficient

momenteel geen

Pluspunten

keurig en goed.

Pluspunten

Snelle en correcte leveringen van bestelde goederen en goede service.

Ga zo door.

Pluspunten

Goede website, groot assortiment, goede uitleg snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Heb de zending moeten retourneren (foutief besteld) en wacht nu op terugstorting aankoopbedrag waarna een nieuwe (juiste) bestelling kan worden geplaatst.

niets gevonden

Pluspunten

Firma Goolblue er goed makkelijk betrouwbaar erg vriendelijk keuze zijn goed bezorging goed winkelpersoneel vriendelijk en behulpzaam en goede uitleg en tijd voor je

huishoudelijk wat nog meer uitbreiding en electronische apparaten

Pluspunten

Prima afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

goede prijs prestatieverhouding en snelle levering ook op zondag en vaste avonden

Pluspunten

Op het moment dat je zwarte cartridge leeg is kun je niet meer printen. Natuurlijk op zaterdagmiddag. Winkels in de buurt hebben niks voor me. Snel naar CoolBlue op de website. Wel even zoeken voor je zeker weet wat je moet hebben, maar dan is het leed geleden. Had nog een cadeaubon ook, dat scheelt weer. Bezorging is ook nog gratis. Zondagmiddag kon ik weer printen!

Denk dat het meer aan Epson ligt maar de benaming/ nummering lijkt erg op elkaar. Je moet goed zoek en dat duurt even.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Je wordt continue op de hoogte gehouden van de betaling en verzending. Alsook waar het pakket zich bevindt en wanneer het afgeleverd wordt met indicatie van het tijdstip !!!!!

Pluspunten

Snelle levering tegen gunstige prijs. Duidelijke informatie over aflevring.

Pluspunten

De éne dag besteld, de andere dag in huis. En leuke bijkomstigheid: de kortingsbon. Prima

Pluspunten

Supersnelle service! De dag van bestelling was ook de dag van verzending. De andere dag cartridge in huis zorgvuldig ingepakt.

Pluspunten

Prima service, snelle afhandeling

Pluspunten

Goede levering Je kan zelf kiezen wanneer je het laat bezorgen Meeste bezorgtijden zijn gratis

Misschien meerdere bezorgtijden gratis aanbieden De tijden waarop het pakket bezorgd gaat worden versmallen. Dus van 18h tot 22h twee 'deeltijden' maken (18-20 en 20-22)

kleinere verpakking

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf , want ze doen wat ze beloven . van mij krijgen ze een 10

Pluspunten

Zeer vlotte levering en mooi op tijd binnen de stelde uren van levering.

De verpakking mag wel wat kleiner, een kleine cartridge in een vind ik te grote doos.

Pluspunten

Erg goed

Pluspunten

Snelle en correcte levering zoals altijd top

Pluspunten

zeer snelle levering