Pluspunten

Zeer prettige site, prima productinformatie, breed assortiment en levering zoals afgesproken. De herkenbare omverpakking wordt met een smile gebracht en dit bedrijf bezorgt, zoals gewend, bij ons ook steeds een smile!

Pluspunten

Zeer correcte en vlotte levering. Duidelijke informatie over de status van een zending en nooit te beroerd om extra informatie te geven via de chat op hun website of telefonisch via de Klantenservice. En over retouren wordt nooit moeilijk gedaan; dit een enkele keer voorgekomen, maar wordt perfect afgehandeld. Waren alle bedrijven maar zo. Scheelt een heleboel ergernis.

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Blijf de klanten blij maken!

Pluspunten

Ik krijg energie van de manier waarop Coolblue werkt. Hier wordt je blij van. Wanneer mag ik bij jullie komen werken?

Pluspunten

Snelle bezorging, goede service.

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling, Gratis levering op zondag In e mails geschatte leveringstijd tussen 14:00 en 16:00 uur werd met daadwerkelijke levering om 15:00 uur prima waargemaakt.

e mail dat product weer voorradig was kwam een dag later dan dat het product op de website weer voorradig was. Wellicht e mail eerder versturen?

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Goed bereikbaar, duidelijk en snel.

Eigenlijk geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel goede afwikkeling en vriendelijk

Pluspunten

Snel, netjes en overzichtelijk

Niks!

Pluspunten

Heb er een bestelling geplaatst en de volgende dag had ik het thuis. En je wordt keurig via de mail op de hoogte gehouden van je bestelstatus.

Pluspunten

Snel en goed

Afterpay invoeren

Pluspunten

Pluspunten

Uitstraling bedrijf via de website Breedte en diepte van het assortiment Snelheid van levering Informatie die je krijgt vanaf het bestellen tot aan het leveren

Pluspunten

Als altijd verliep alles volgens afspraak. Top service!

Pluspunten

Snel en betrouwbaar.

Houden zo!

Pluspunten

Producten zijn goed beschreven. Bedrijf heeft een goede technische dienst. Levering gaat precies volgens afspraak. Super

Pluspunten

Duidelijk en snel

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Zeer volledige communicatie omtrent levering van het product. Tevens zeer snelle levering (binnen een dag, zelfs op zondag!).

Pluspunten

Overzichtelijke site. Veel keus. Snel en duidelijk

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site

Pluspunten

Onder andere een wasmachine en een keukenmachine besteld bij Coolblue. Beide keren keurig op tijd geleverd. In het geval van de wasmachine werd deze netjes geplaatst en aangesloten en hadden de bezorgers alle geduld en tijd voor ons. De keukenmachine is een tweedekans product, geen aanmerkingen over werkt perfect en geen beschadigingen.

Tot op heden nog geen minpunten kunnen ontdekken

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig, snel

Pluspunten

duidelijke informatie snelle bezorging

geen