Pluspunten

snelle en keurig levering

nvt

Pluspunten

Goede website, makkelijk machines vergelijken, snelle levering

Pluspunten

De keuzemogelijkheden om je pakketten te laten bezorgen. Heel fijn om al die opties te hebben.

De communicatie tussen coolblue en Post.nl denk ik. Via de link in de mail kon ik mijn pakket traceren, alleen de bezorger kwam telkens te vroeg. De bezorgtijden klopten dus niet/werden niet ge-update.

Pluspunten

Snelle levering.

bij bezorging op maandag is is vervelend dat ze geen kort tijdsbestek konden geven maar het pakket kon tussen 8.30-21.30 komen...

Pluspunten

mooie aanvulling voor onze kitchenaid. Gisteren vers gehakt :-).

geen.

Pluspunten

Top, gisteren besteld vandaag in huis. Kan gewoon niet beter

Pluspunten

Zeer klant en service gericht

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen in huis! perfect.

Op de site staat dat het product bij afwezigheid ook bij de buren wordt afgeleverd, dit is niet gedaan....

Pluspunten

Super snel, binnen 14 uur bezorgd! Nette service

geen

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Snel en volgens afspraak geleverd, zelfs in de drukke kersttijd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet uitgepakt, machine voldeed niet aan de beschrijving op de coolblue site. Gebeld en gemeld. Netje afgehandeld, binnen 15 min kunnen terugsturen

Er voor zorgen dat de site klopt

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en zonder bezorgkosten. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Ik kreeg een verpakking van 1m3 voor een pakje van 30cm3. Dat is niet heel handig als je met je fiets bij het ophaalpunten staat........en veel onnodige verpakmaterialen. Mijn bestelling kon echt drie keer in de doos.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering Bestelling goed te volgen Product precies zoals op de foto Goede prijs

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk op de hoogte gehouden van voortgang en beste prijs

Bij mijn product zat een extra die bij de fabrikant moest worden aangevraagd, dit was niet helemaal duidelijk. Wellicht kan dit ook in de mail genoemd worden. (Betreft extra staafjes set magimix)

Pluspunten

Zijn er niet

Niet kunnen ontdekken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Overzichtelije site

Niet beloven dat je op zondag kan leveren als je dat niet kan (in geval van grotere pakketten)) Prijsverschil met concurrent was 50 euro(coolblue duurder) maar die kon niet op zondag leveren. Dus bij coolblue besteld. Jullie melden vervolgens zaterdag einde dag dat niet op zondag maar op maandag wordt geleverd, bij concurrent inmiddels uitverkocht dus voor niks vijftig euro teveel betaald. Een waardebon van 10 euro ontvangen, aardig gebaar, maar ik blijf zeer ontevreden, omdat dit een fout is die niet aan de bezorgdienst ligt maar aan jullie onvolledige informatieverstrekking.

Pluspunten

Zeer goede levering, vlot en zeer attent!

Niets

Pluspunten

Veel keus, snel geleverd. Maar daarnaast ook veel informatie over de producten, mogelijkheid tot vergelijken en veel reviews.

Pluspunten

Alles netjes en snel geregeld. Ook de uitgestelde levering is goed en naar wens gegaan.

Geen klachten, ben een tevreden klant.

Pluspunten

Goede duidelijke website met intuitieve lay-out en goede zoek en vergelijkfuncties. Zeer snelle service. Bestelde op vrijdagavond 22.00 uur een keukenmachine, nog even telefonisch contact gehad met klantenservice of de machine ook daadwerkelijk op voorraad was. Mij werd verzekerd dat levering de volgende dag (zaterdag) zou plaatsvinden. En inderdaad, zo is het gegaan. Zeer coulante retour procedure waarbij product gratis teruggestuurd kan worden.(gelukkig niet nodig) Dit geldt overigens voor de hele familie CoolBlue. Kortom: mijn favouriete webshop.

Pluspunten

Alles, geweldig machine. Zeer blij mee.

Pluspunten

Levering volgens afspraak gerealiseerd Er is een winkel in de buurt waar ik eventueel naar toe zou kunnen gaan met vragen

De aanwezigheid van winkels iets prominenter op de website plaatsen