Pluspunten

Ik zou niet weten,prima service

Volgende keer graag juiste factuur bijvoegen svp.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel besteld, snel in huis super. Prima aankoop: maar de prijs is wel 80 euro gekelderd na mijn aankoop (binnen 3 dagen!!)

17122014 gekocht Magimix 4200XL: 379,00 euro, 20122014 staat zelfde Magimix voor 299,00 op de website: voor mij zeer teleurstellend.

Pluspunten

Snelle, correcte afhandeling. Levering zoals beloofd. Telefonisch kontakt gehad. Beide keren zeer vriendelijk, correct en kundig te woord gestaan. Ben uitermate tevreden en zal uw bedrijf zeker aanraden en zelf opnieuw gebruiken.

Stuur een papieren factuur mee met het pakket. Handig om samen met het garantiebewijs te bewaren.

Pluspunten

Snelle reactie via de mail. Uitstekende afhandeling en levering van de bestelling.

Pluspunten

keurig en snel afgeleverd en stevig verpakt,.de keukenmachine werkt perfect, een aanrader.

de keukenmachine zou overdag worden afgeleverd , maar dat werd op een laat moment gewijzigd in de vroege avond. de levering was overigens heel correct.

Pluspunten

Geheel volgens verwachting

Pluspunten

De machine doet wat de beschrijving belooft. Ik bak regelmatig desem brood, daar voor gebruik ik 1.8 kilo deeg. Dit gaat prima met deze machine. Verder vind ik de machine makkelijk in gebruik, de accessoires zijn makkelijk te verstellen en te verwisselen. Staat stabiel op het aanrecht en neemt niet te veel plek in.

Pluspunten

Goede prijs Snelle goede service Goede verpakking Leuke sfeer bedrijf (wachttherapie, wedstrijd met doos etc)

Pluspunten

Alles liep zoals beschrijven.Levering was vlot na bestelling en duidelijk aangegeven wanneer het plaats zou vinden. Product in perfect toestand bij aflevering.

Een persoonlijke keuze in wanneer ik het pakket in ontvangst kan/wil nemen ( binnen 2 uur bv tussen 10-12 uur of tussen 16 -18 uur)

Pluspunten

Bijzonder snelle levering

Pluspunten

Super snelle levering van m'n kitchenaid classic! S'avonds besteld, s'morgens al in huis!

Op de site zouden foto's van meegeleverde hulpstukken een toevoeging zijn, zo weet je wat je in huis haalt!

Pluspunten

Ongelooflijk hoe snel het artikel wordt geleverd

Pluspunten

Snelle levering Perfect afgehandeld Goede prijs

Sorry

Pluspunten

Groot assortiment, goede prijs en zeer snelle levering op ieder gewenst tijdstip. Prima communicatie ook.

Pluspunten

Snelle afhandeling echt super!!

Pluspunten

Makkelijke en overzichtelijke website en snelle levering. Netjes zoals beloofd. Ik kan niet klagen :-)

Pluspunten

Goed asortiment. Je wordt op de hoogte gesteld als het bestelde product verstuurd is. Snelle en nette bezorging.

Pluspunten

Ontzettend snelle service en fijn dat het product opgehaald kan worden in de winkel in Rotterdam. Communicatie is ook erg goed, constant updates over hoe de bestelling ervoor staat.

Pluspunten

Snel geleverd, goede condities, vriendelijk aan de telefoon

Geen opmerkingen

Pluspunten

geen klachten , de bestelling is correct uitgevoerd

Pluspunten

Snelle bezorging, product zoals aangegeven. Prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te bestellen Goede informatie over de producten

Levering was helaas vertraagd.

Pluspunten

Snelle levering, behulpzame en snelle klantenservice

Pluspunten

Pluspunten

Gewéldig, om 23:00 uur bestelling geplaatst en de volgende ochtend werd alles afgeleverd. Keurige e-mails waarin ik op de hoogte werd gebracht van de voortgang mbt deze bestelling.