Pluspunten
Snelle levering, makkelijke website die overzichtelijk is. Geen uitgebreide bestel proces.
Pluspunten
Fijne webshop Prima bezorgservice
Pluspunten
Erg goede communicatie over de levering via email/sms en netjes een belletje 20min voor aankomst. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Ze staan je aardig te woord aan de telefoon. Sommige leveringen gaan wel voorspoedig, ik was een trouwe klant.
VerbeterpuntenOnbetrouwbare levering, drie keer niet ontvangen op geplande moment. Liefst 5 euro compensatie voor 2 extra vrije dagen wachten thuis (die me ruim 300 euro per stuk kosten). Nu moet ik 20 euro bijbetalen voor een oplossing (vervangend product is duurder). Heb dat maar gedaan om er vanaf te zijn. Penny wise, pound foolish; zo behoud je geen klanten..
Hey, Wat onwijs vervelend om te lezen dat de levering zo rot is verlopen. Dit is absoluut niet de service die u van ons mag verwachten. Helaas kunnen we er niet voor zorgen, dat je jouw vakantiedagen terugkrijgt. Wel kunnen we ons uiterste best voor u gaan doen om de koelkast zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Daarom hebben we een heel nieuw model opgestuurd. Als u verder nog vragen hebt, dan kan u altijd contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: [email protected]. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Zeer correcte bezorging en plaatsing .
VerbeterpuntenWeet ik niet op dit moment
Pluspunten
Snel, vriendelijk, servicegericht
Pluspunten
Stipt volgens de afspraak Zeer attent en vooral voorzichtig.
VerbeterpuntenZo doorgaan !
Pluspunten
Goede service komen afspraken na
VerbeterpuntenNou daar gaat die dan,hele verhaal bekend bij jullie,2 ingehuurde bezorgers kwamen aan de deur koelkast brengen met veel pijn kast boven gekregen 1 trap omhoog maar daarom besteldt bij Coolblue,geheel verpakt en geschoven over ons pakket op zn plek gekregen alwaar het uitpakken begon iemand bekend met styrofoam verpakking? Was n zooitje overal korrels maar weigerden de verpakking mee te nemen op mijn vraag of ze de oude kasten mee wilden nemen werd ook negatief geantwoord dus op n Rotterdamse manier uitgelegd dat ze het beter konden meenemen veel gezucht en het kleinmaken van de de verpakking in de gang,alwaar het n sneeuwlandschap begon te worden was de klus geklaard voor hun voor ons was er nog de schone taak de rest van de troep op te ruimen eerder grote spullen van Coolblue gehad nooit geen probleem gehad perfect uitgevoerd had voor deze bezorgers ook een leuke tip over gehad maar nu bier voor gekocht....
Pluspunten
Duidelijk, vriendelijk, stipt
Pluspunten
De wijze waarop ik op de hoogte werd gebracht van de status van bezorging is perfect! Tenslotte puntje op de i: de bezorgers Daan en Lucas...jullie zijn toppers:) Dank voor de goede service!
Pluspunten
Snelle keurige levering.
Pluspunten
Snelle en goede levering..
VerbeterpuntenGeen. Misschien msilverkeer na bestelling ook met koerier afstemmen. Kan ook minde
Pluspunten
makkelijk te bestellen,betaling heel makkelijk ,bezorging heel duidelijk welk tijdstip en niet te vergeten aardige bezorgers!!
Verbeterpunteneigenlijk geen verbeterpunten, servicelijn ook heel duidelijk,omruiling ook geen probleem.had al hele goede ervaring met bezorging wasmachine. zeker een aanrader en goedkoop!
Pluspunten
Goede site met veel info Verdere afhandeling na bestellen is duidelijk en accuraat Er wordt waargemaakt wat er toegezegd word
VerbeterpuntenMisschien de handleiding van het apparaat ter inzage geven op de site zodat men hieruit misschien nog wat meer gedetailleerde info kan halen
Pluspunten
zeer goede begeleiding van de uitlevering van de aankoop
Pluspunten
Goede informatie wat betreft de levering vooraf, zoals datum en tijdstip
VerbeterpuntenMonteurs leveren het product, maar daar is ook alles mee gezegd. Koelkast stond helemaal scheef en werd niet waterpas gezet. Het 2e pakket was een magnetron, maar de bezorger was ervan overtuigd dat het een stofzuiger was.
Beste Corrie, Bedankt voor je review. Wat ongelofelijk naar om te lezen dat je zoveel problemen hebt met je nieuwe koelkast. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij kunnen ons goed voorstellen dat je hiervan baalt. We willen heel graag nog eens met je kijken naar de situatie. Zou je hiervoor allebei de ordernummers en een korte toelichting kunnen sturen naar [email protected]? We kijken dan zo snel mogelijk verder met je mee. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Erg makkelijk te bestellen. Snel en overzichtelijk. Bezorging was wel een dag te laat. Op de daadwerkelijke dag van bezorging was er ook geen track&trace mogelijk
VerbeterpuntenEen melding van vertraging pro actief mailen en de track&trace werkend houden
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Goed geholpen bij de bestelling van het product Snelle bezorging Plezierige bejegening door vriendelijke medewerkers
Pluspunten
VerbeterpuntenBezorging van dynalogic hadden naar mijn mening een wat mindere houding wilde oude apparaat in eerste instantie met een hoop bravoure niet meenemen na wat discussie hebben ze em toch meegenomen
Pluspunten
Mijn koelkast begaf het in het weekend. Na wat gegoogle kwam ik bij Coolblue terecht. Niet de goedkoopste, maar wel de duidelijkste site. Zeer snelle levering door prettig en behulpzaam personeel die uiterst voorzichtig met woning en spullen omging. Ook de update van tijdstip bezorging is heel handig.
VerbeterpuntenGEEN!!!!
Pluspunten
Vriendelijk, vlot en betrouwbaar
Pluspunten
Directe levering zoals altijd.
Pluspunten
Gewoon perfect
VerbeterpuntenNiet aan de orde