Pluspunten

Goede service en snel.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Goed op de hoogte gebracht van de tijd van levering. Vriendelijke medewerkers.

Tijdens het online bestellen kon ik geen wensen aangeven over de bestelling. Ik kon niet aangeven dat ik de deur van de koelkast andersom wilde hebben.

Pluspunten

Precies zoals afgesproken

Pluspunten

Vriendelijke snelle service

Iets nauwere tijdsintervallen voor het bezorgen van de bestelli g

Pluspunten

Snel te bestellen en snel geleverd voor de laagste prijs!

geen, alles ging in 1x goed!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

van begin tot einde slechte service!voor een hoop geld producten besteld.namelijk warmte pomp droger..wasmachine met stoom functie en een amerikaanse koelkast.van te voren gevraagd of er wat met de prijs gedaan kon worden i.v.m de grote bestelling.kreeg toen een reactie van een a4 vol dat cool blue hier niet aan deed maar daar in tegen super service leverde .dat in overweging genomen toch de producten besteld. nou begon al bij de levering.had alle oude apparatuur al netjes afgekoeld en schoon gemaakt voor de mannen.werdt de droger neergezet met de mededeling dat ze die nog nooit hadden aangesloten met stoomfunctie dus die ook gewoon lieten staan en dat ik het maar zelf moest doen.koelkast wel binnen gezet met de mededeling dat ze dat normaal niet deden en dus ook niet de verpakking mee namen.naderhand bleek ook nog de droger beschadigd te zijn.hier meerde mails over gestuurd en tot 3 x foto's.er zou een bod gedaan worden qua korting of ze zouden hem omruilen als ik er niet mee akkoord ging.na twee maanden nog niks gehoord te hebben maar contact opgenomen kreeg toen direct een bod..zou binnen 3 dagen geld op de rekening staan maar na een week nog niks.weer opnieuw een mail gestuurd dus hopen dat het nu wel goed gaat.verder waren ze ook de korting bon vergeten die je krijgt na het invullen van de review over een van de producten.was toen een actie.verde hebben ze r ook nog de voordeur beschadigd met de koelkast na binnen doen.dus van begin tot einde een grote teleurstelling!!!

gewoon je afspraken nakomen en doen wat jullie beloven

Pluspunten

Snel effectief, bezorgings-procedure verliep perfect.

Korting wegens transportschade nog niets van vernomen.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk,uitstekende service.Gaan waar ze voor staan,alles voor een glimlach

NVT

Pluspunten

klaar vriendelijk. bezorger gaf me zelfs een hand bij voorstellen. dat gebeurd niet vaak meer tegenwoordig.

Pluspunten

Afhandeling van zaken als advies, koop, levering, eventueel retour is prima en adequaat. Men is steeds op de hoogte van mijn gegevens en everleg is mogelijk.

Bij retour zoals 1 x het geval bij kleine spullen is omruilen gemakkelijk. Bij levering zoals 1 x van Haier koelkast zou omruilen met de nieuwe praktischer zijn dan de oude eerst ophalen en dan de nieuwe pas weer leveren.

Pluspunten

Cool blue doet gewoon wat het zegt: vandaag bestellen morgen leveren!

Zo doorgaan.

Pluspunten

Uitstekende klantenservice, snelle levering, eerlijk

Nvt

Pluspunten

heel goed

Pluspunten

Beleefd, snelle en keurige levering

Ik heb geen idee, ik vond t prima

Pluspunten

Fijne afleveringservice. Vriendelijke mensen die het kwamen brengen. Koelkast werd netjes afgeleverd.

Jammer genoeg kwamen ze niet op de afgesproken tijd. Maar ze maakte het wel helemaal goed door hun enthousiasme.

Pluspunten

Op zondag geleverd

Pluspunten

Vandaag bestellen is ook de andere dag geleverd. Ze rekenen geen extra (transport)kosten. Je wordt op de dag zelf op de hoogte gesteld hoe laat er geleverd wordt. Erg concurrende prijzen.

Vast wel, maar Nog geen kunnen ontdekken!

Pluspunten

snelle levering perfect en nettjes afgeleverd top

Pluspunten

Prima behandeling van de bestelling

De levering van de koelkast werd door dynalogic gedaan, koeriers praten onder elkaar continu in andere taal tijdens het binnen zetten van de koelkast. Dit hebben wijnook in de enquete van dynalogic gemeld.

Pluspunten

Doen wat ze zeggen! Snelle levering.