Pluspunten
OP TIJD AFGELEVERD EN DE JONGENS WAREN HEEL VRIENDELIJK
Pluspunten
Snelle levering en een enthousiaste manier van aanspreken op de website. Ook fijn dat er reviews bij het product stonden
Pluspunten
Netjes op tijd goede nacontrole of de koelkast onbeschadigd is afgeleverd. afvoeren oude koelkast en verpakkingsmateriaal
Pluspunten
De website is duidelijk en compleet,perfecte communicatie
VerbeterpuntenVerkleinen van de tijdmarge bij levering
Pluspunten
Goeie en duidelijke site, je weet snel meer van de producten en hun plus en minnen. Service bij problemen worden handig en snel opgelost door de CoolBlue medewerkers! Kunnen alle andere bedrijven nog een hoop van leren. Denken in oplossing, daar heb je wat aan.
VerbeterpuntenCoolblue eigen bezorgdienst werkt beter dan het bedrijf waar ze het m.b.t. koelkasten aan uitbesteden. Bezorgers konden niet door de voordeur met het pakket. Uitpakken, zodat het wel kan, deden ze niet?! Tweede bezorging ging probleemloos. koelkast kon nu opeens WEL in de verpakking door de deur. Doordat deze mannen de voordeur wat verder opendeden...
Pluspunten
Snelle en tijdige levering.
Pluspunten
Betrouwbaar. Doet wat het belooft Zeer snelle levering. Vriendelijke en behulpzame werknemers.
Pluspunten
Super service en top bezorgers. Niks op aan te merken. Ga vooral zo door.
Pluspunten
VerbeterpuntenAfspraken nakomen en niet beweren dat de klant niet thuis was voor levering van koelkast. Bovendien lag er geen briefje in de brievenbus zoals wel beweerd werd
Beste Carla, Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het niet nakomen van onze afspraken. Het is teleurstellend om te lezen dat de bezorgers beweren dat niemand op het afleveradres aanwezig was, terwijl jij wel thuis was. Dit is absoluut niet de service die je van Coolblue mag verwachten. Natuurlijk willen wij dit bij de koerier aankaarten om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Graag zien wij het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail tegemoet. De e-mail kun je versturen naar [email protected]. Groeten, Coolblue
Pluspunten
10, perfect. Medewerkers hebben know how. Weten waarover ze praten en geven goed advies.
VerbeterpuntenGa zo door. Prima service.
Pluspunten
Duidelijke website met veel producten.
VerbeterpuntenBezorging was erg laat en geen telefoontje gehad. Ook zijn de producten neer gezet en zijn de verpakkingen niet mee genomen zoals wel wordt beweerd op de website. Al met al niet heel erg tevreden.
Beste meneer/mevrouw, Onwijs balen dat je niet de Coolblue service hebt ervaren zoals wij deze op de website aangeven. Wanneer je een witgoedproduct of keukenapparatuur bij ons besteld, mag je bijna altijd verwachten dat het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Daarnaast zal het product ook op de gewenste plek worden geplaatst. De geleverde service kan per model verschillen. Op de productpagina wordt dit ook aangegeven. Natuurlijk willen wij graag controleren welke producten jij bij ons hebt besteld en of wij nog iets anders voor jou kunnen doen. Graag ontvangen wij het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail. De e-mail kun je versturen naar [email protected]. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Top service koelkast besteld en zelfs mijn wasmachine hebben ze naar de zolder gebracht
Pluspunten
Uitstekende service! Hele vriendelijke en beleefde chauffeurs. Makkelijk online bestellen. Hele snelle levering. Gewoon top!
VerbeterpuntenMidden in de nacht (1 uur) een sms en/of email ontvangen, over de levertijd de volgende dag, is niet zo fijn en niet zo goed voor de nachtrust. Maar verder zou ik het niet weten.
Pluspunten
Razendsnelle afhandeling
Pluspunten
De perfecte leveringscommunicatie en levertijd.
Pluspunten
Goede service en snelle levering vriendelijke mannen bij de aflevering. Zeker aan te bevelen.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk, vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNiks. Blijf zo doorgaan!
Pluspunten
Professionele levering en aansluiting binnen 1 dag. De oude koelkast en vriezer zijn tevens keurig opgehaald.
Pluspunten
Goed op tijd geleverd. Aardige jongens. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenHet ging allemaal wel vlug,vlug! Moesten zelf de afstandhouders plaatsen, evenals het stellen van de pootjes, zodat alles goed waterpas kwam te staan!
De oude koelkast werd niet mee genomen en de nieuwe werk in de tuin gezet en aangezien ik alleen woon en minder valide ben zorgde dit voor veel stress!
Hey Gerdien, Wat ontzettend vervelend dat jouw oude koelkast niet werd meegenomen en het nieuwe toestel niet netjes binnen werd afgeleverd. Hiervoor onze oprechte excuses. We zien staan dat er een nieuwe afspraak is gemaakt om dit op te lossen. We gaan er vanuit dat het nu wel goed gaat komen. Groeten, Coolblue
Wanneer levertijden die toegezegd zijn niet gehaald worden beter informeren. Uiteindelijke oplossing na 2 klachten (via app) en telefonisch contact, een assertievere oplossing wordt op prijs gesteld. Levertijd van 1 dag naar een week is teleurstellend wanneer een koelkast vervangen dient te worden.
Hallo Roy, Wat ontzettend balen dat jouw koelkast niet direct de volgende dag is geleverd. Een week wachten op een bestelling is onwijs lang. Dit had nooit mogen gebeuren. Wij hopen dat onze collega's jou van een gepaste oplossing hebben voorzien en de koelkast uiteindelijk is geleverd. Mocht dit niet het geval zijn, laat het ons meteen weten door middel van een e-mail met het ordernummer. De e-mail kun je versturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Snelle levering zelfs op zondag.Accurate omschrijving van het tweede kans artikel.Ben er blij mee.
Pluspunten
Prima produkt Goede service !!!