Pluspunten

Heldere aankoniging van te verwachten service. Vervolgens wordt de verwachting volledig ingevuld.

Pluspunten

correcte snelle levering

omvang van de verpakking

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Doet wat het zegt, snelle levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke site met de juiste filters, veel uitleg en specificaties. Daardoor is een goede keus tegen een redelijke prijs mogelijk.

Eerste afspraak annuleerde de transporteur op de dag van levering wegens sorteerfout. Mijn koelkast zou op het verkeerde depot staan. Tweede afspraak drie dagen later wordt opnieuw op de dag van de levering om dezelfde reden geannuleerd. Ik bleef dus twee keer voor niets thuis. Gebeld met Coolblue: ze waren een postonderzoek gestart naar de verdwenen koelkast. In het begin van de volgende week hoopten zij meer te weten. Er werd mij geen goed alternatief geboden, zoals direct gratis opnieuw leveren. Daarop besloot ik de overeenkomst te ontbinden wegens wanprestatie.

Pluspunten

Snel leveren van bestelling en het proberen zo goed mogelijk besteltijd aan te geven. Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Pluspunten

Duidelijke communicatie : je weet te allen tijde waar je pakje is.

Bevestigingsmails combineren

Pluspunten

Snel Volledig en punctueel !

Ze hadden gebeld voor levering alleen met een prive nummer ik was te laat met opnemen en kon zo niet terugbellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering,goede productbeschrijving

Pluspunten

Snelle reacties op vragen, goede aflever service. Vriendelijk behulpzaam personeel

Pluspunten

Snelle levering Duidelijkheid over bezorgingstijdstip

Nvt

Pluspunten

Goede snelle service

Heb ik niet,vind Coolblue zoals ze zijn helemaal toppie

Pluspunten

1: Prima keuze aan producten. 2: Zéér scherpe prijzen. 3: Niet te evenaren snelheid van leveren: zondagmiddag laat besteld, maandagmorgen vóór 12 uur geleverd, uitgepakt en geïnstalleerd. 4: Al het verpakkingsmateriaal wordt weer meegenomen. TOP!

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en groot assortiment.

Pluspunten

Oude koelkast retour. De nieuwe koelkast werkt prima. Weinig geluid en koelt goed.

De bezorgingtijd was pas om 1 uur snachts bekend. De levering was 1 uur te laat. Wel vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

Binnen 1 dag was de koelkast geleverd. Fijne service. Overzichtelijke website.

Pluspunten

24 uurs levering, mits op voorraad

Pluspunten

Snelle levering, goed prijs.

Deze keer geen goede ervaring met de bezorger. Strepen op de muur, foto's en schilderijen hingen scheef, kamervloer vol met piepschuimkorrels. Moest nadrukkelijk vragen of ze de oude koelkast mee wilden nemen en de nieuwe uitpakken. Probeerde er onderuit te komen.

Pluspunten

Super snel geleverd.

Eh.....geen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bezorgen wanneer is afgesproken, dus de volgende dag! Wij hebben drie dagen zonder koelkast gezeten, bij een temperatuur van 25 graden! We hebben heel de inhoud van de koelkast en het vriesvak weg moeten gooien! Op de derde dag een sms gekregen dat de koelkast om 13.35 uur bezorgd zou worden, heel de middag zitten wachten, uiteindelijk kwam de koelkast om 18.00 uur! Ja wij zaten inderdaad te popelen en we werden afgescheept met een voucher van € 10.00! Schandalig!!!

Pluspunten

Snelle levering in leuke verpakking waar je iets mee kunt maken!

Pluspunten

Vriendelijk snelle levering dame klantenservice super vriendelijk

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede duidelijke website. Snelle levering beloofd.

De bezorgservice laat veel te wensen over. Het product is niet geleverd op de aangegeven dag/tijd (zaterdagochtend). Kreeg daar geen bericht over, moest er zelf achterkomen via de website toen ik mij afvroeg waar het product bleef. Bleek een sorteerfout bij het depot. Telefoontje had fijn geweest. Dan had ik niet de oude koelkast ontruimd, ontdooid en klaargezet om meegenomen te kunnen worden. Nu een weekend geen koelkast gehad (erg warm buiten!). Bij aflevering op maandag werd de koelkast in de gang gezet en niet in de keuken zoals wordt aangegeven op de website. Moet nu alsnog zelf de koelkast gaan verplaatsen. Erg slecht!