Pluspunten

Goede service, altijd een vrolijk persoon aan de telefoon. De koerier kon wegens omstandigheden niet leveren binnen 24 uur. Coolblue zorgde ervoor dat er toch nog de volgende ochtend geleverd werd. Prettige website ook, alles duidelijk.

Pluspunten

De snelle levering van de koelkast is indrukwekkend.

Pluspunten

Snel

Jammer dat de oude koelkast niet mee kon.

Pluspunten

Hele enthousiaste bezorgers Coolblue!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Oude Kolkata niet meegenomen

Apparatuur niet in de huis kamer zetten, maar neatness plaatsen en oude apparatuur afvoeren

Pluspunten

Pluspunten

Tijdens bestellen betaling geweigerd maar ondanks alles smiddags besteld en het sochtends afhalen om de hoek op het postkantoor. Dikke kudos

Als een betaling geweigerd wordt, stuur meteen een nieuwe betaal link, dat scheelt weer een telefoontje / chat

Pluspunten

Prima verloop van de bestelling van de website tot aan de aftersales. Prijs, kwaliteit en communicatie is dik op orde. Een voorbeeld voor velen!

Het vervoersbedrijf is zeer goed in communiceren en bezorgen, echter kwamen de bezorgers zelf ongeïnteresseerd over... jammer als de bestelling tot aan dat moment van bezorgen je een glimlach van oor tot oor bezorgt. Dit is echter Coolblue niet echt aan te rekenen, maar vandaar geen perfecte score.

Pluspunten

Scherpe prijzen Snelle levering

Duidelijker verwoorden wat leveringsvoorwaarden voor Amerikaanse koelkasten zijn (in flatgebouw wel of niet in lift)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel contact via facebook met klantenservice

geen e-mail of sms berichten over de levering van mijn bestelling, die uiteindelijk twee dagen later binnen kwam. ik moest zelf contact zoeken met coolblue om uit te zoeken waar mijn bestelling bleef en uiteindelijk heb ik hier geen antwoord op gehad.

Pluspunten

Duidelijk, snel, correct, compleet

Zou ik echt niet weten

Pluspunten

Goede service, vriendelijke medewerkers,snelle bezorging kortom TOP!!!!

tot nu toe nog niet 1 ontdekt

Pluspunten

Leveren zoals ze beloven en na een klacht over de vervoerder, is daar direct actie opgenomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

optijd

uitpakken van apparaat huis weer verlaten zonder die te beschadigen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed informatie verstrekking

Niet direct iets

Pluspunten

Levering correct en op tijd, faktuur duidelijk.

Pluspunten

Ze doet wat ze zeggen. Heel vriendelijke bezorgers. Coolblue weet wat service is en willen nooit meer ergens anders bestellen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

???

afspraken nakomen met de volgende dag leveren , heb vrijdag een koelkast besteld en die zou er zaterdag zijn. het is nu dinsdag en hij is er nog niet.

Pluspunten

Pluspunten

Beleeft, behulpzaam aan de telefoon, nette service

Er stond dat we maandag gebeld zouden worden voor een afspraak, als je werkt let je extra op je telefoon en je besprekingen plan je anders in enz. Als jullie dan dinsdag bellen is niet echt handig.

Pluspunten

Transparant naar de klant toe.

Professionaliteit van de bezorgers kan beter. Kwamen een koelkast brengen met een steekwagen, maar deden dit erg onhandig. De twee bezorgers hadden het steekwagentje moeten trekken i.p.v. duwen. Op de gang zelfs verf van de muur gestoten.

Pluspunten

Zeer snelle leverings service

Misschien vragen of er een oude koelkast afgevoerd moet worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer Snelle levering

Witgoed oude apparatuur retour beter regelen. Oude koelkast was 50cm hoger dan aangekochte tafelmodel maar die mocht niet mee terug. Moest ik een nieuwe order voor aanmaken.