Pluspunten

Alles goed geregeld volgens afspraak.

Pluspunten

Snel bezorging. Werd goed op de hoogte gehouden qua verzendingrootte.

Nvt

Pluspunten

Snel, niet moeilijk doen

Pluspunten

Keurig gemeld wanneer product gebracht werd. Afspraken goed nagekomen.

Pluspunten

zeer accuraat qua aflevering, de bezorgers waren keurig en zeer beleefd en super service voor wat betreft de verpakking die wordt meegenomen, het installeren en oude exemplaar meenemen echt geweldige service zeer onderscheidend

Pluspunten

Zeer goede klantenservice. Medewerkers dachten actief mee (bijvoorbeeld over of het nodig is om de deurscharnieren aan de linkerkant te plaatsen, etc.). Prijzen van de producten zijn m.i. marktconform. Bij een aantal webwinkels kon ik de door mij gekozen koelkast voor (iets) minder geld krijgen, maar de goede klantenservice en de installatieservice (levering, uitbouwen oude koelkast, inbouwen nieuwe koelkast en meenemen oude koelkast voor € 70) gaven voor mij de doorslag. Ik zou CoolBlue/koelkaststore.nl zeker aanbevelen.

Pluspunten

Prima levering en op tijd

Pluspunten

Correcte en vlotte levering.

eigenlijk geen.

Pluspunten

Snel en goede service

Pluspunten

snelle bezorging, goede klantenservice. overzichtelijke site.

Pluspunten

Goede service, klantgerichte bezorger. Product ook in prima staat afgeleverd. Helemaal tevreden

Pluspunten

Helder, snel, correct!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering

Koelkast werd niet uitgepakt en niet op de plaats gezet zoals op de site vermeld. Oude koelkast en verpakking niet meegenomen. Na contact met de helpdesk wordt de oude koelkast als nog opgehaald. Helaas kon dit pas een week later ivm kantoortijden.

Pluspunten

Goeie en snelle service. Website heel klantvriendelijk.

Pluspunten

goede en snelle levering

Pluspunten

bezorging was top: we werden steeds op de hoogte gehouden. inclusief half uur van tevoren een smsje dat het er over een half uur zou zijn, ideaal!

Pluspunten

Snelheid, prijs, kwaliteit, communicatie.

Eigenlijk niets.. Al is het soms wel even zoeken naar de echte voordeeltjes op de site.

Pluspunten

super snel.........

Pluspunten

Voor het lange pinksterweekeind begaf onze oude koelkast het. O wat moeten we nu met alle spullen balen is dat. maar gelukkig is daar Cool Blue 's-avonds om 20:00 uur een nieuwe koelkast besteld, deze werd netjes de volgende dag al bezorgt. en onze oude koelkast keurig meegenomen. Dat noem ik nou nog eens service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke info site

Waardeloze bezorging, tijdstip levering zou tussen 15.00-18.00, om 10 uur in de ochtend tussen 8.00 11.00u. Hij kwam om 14.00u.