Pluspunten
- Duidelijk overzicht van karakteristieken van producten - Prettige en overzichtelijke website, erg handige filter en zoektool - Goede vergelijkingsmogelijkheden - Goed productaanbod (niet te groot!) - Prettige betalingsmogelijkheden - Bezorging vlekkeloos
Pluspunten
websitefunctionaliteit en levering prima. product zelf minder enthousiast over, maar dat ligt ten dele aan producent en niet aan koelkaststore. Info op website was deels onjuist, waardoor ik een verkeerde indruk van de mogelijkheden kreeg.
Verbeterpuntenaanpassen info KK601 Indesit. Heeft geen 3 maar 2 plateaus. De 3e is een halve, dus niet verplaatsbaar. En dat is jameer want ik zocht er bewust 1 met 3 plateaus, die met 2 had ik af laten vallen. Nu had ik bij nader inzien ene andere gekozen. Heb zelf uit de oude koelkast een plateau in elkaar geknutseld, maar zo zou het niet moeten. Het model is niet duur, maar ook geen goedkoopje. Model heeft ook niet het maximum gehaald uit hoe je naar eigen behoefte kunt indelen. Onder groentela zit een gegolfde bodem. Onhandig als je de la er uit haalt en daar ook flessen zet. Was de vloer vlak, wat net zo makkelijk zou kunnen, dan is hij weer universeler.
Beste meneer Hendriks, Vriendelijk bedankt voor de review. Wel vervelend dat de koelkast zoveel afwijkt van wat er is weergegeven op de site. Dit nemen we heel serieus en we hebben direct doorgegeven dat de informatie moet worden aangepast. Dit zou vrijdag moeten zijn verwerkt. Mocht er nog iets moeten worden aangevuld bovenop het bovenstaand vernemen we dit graag. Vriendelijke groeten, Coolblue
Pluspunten
Uitstekende levering. De dag na de bestelling geleverd. Wij hadden er voor gekozen om de koelkast te laten bezorgen tussen 11.00 en 14.00 uur. Om 10.30 uur een sms gekregen dat de levering om 11.30 uur plaats zou vinden. Exact om 11.30 uur stond de bezorger aan de deur. Bezorger heeft ook nog geholpen de koelkast naar de eerste verdieping te dragen. Top service!
Pluspunten
Super personeel
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat het oude apparaat niet wordt meegenomen. Op de site staat dat oude apparaten mits losgekoppeld en schoon wordt meegenomen. Helaas staat onze oude koelkast nog hier.....
Beste, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar erg vervelend om te horen dat de levering zo gelopen is, dat is zeker niet de bedoeling. Het zit inderdaad in onze service om de oude machine mee te nemen en u mag hier dan ook zeker van uit gaan.Graag kijken we met u mee voor een gepaste oplossing. Zou u ons kunnen laten weten welk ordernummer aan deze bestelling gekoppeld staat zodat we u hier mee kunnen helpen? We horen het graag. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
niet
VerbeterpuntenGraag juiste producten leveren en geen beschadigde. Na 3 maal verkeerde levering aankoop geannuleerd.
Beste Simone, We vinden het uiterst vervelend om te lezen dat uw producten beschadigd zijn geleverd en dat het na de derde keer nog steeds niet is gelukt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en dit is niet de service die u van ons mag verwachten. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Netjes iederekeer weer alles op tijd binnen
Verbeterpunten?????? Zou het niet weten
Pluspunten
Goede bezorging, eindelijk een pakketbezorger die vrij precies zegt hoe laat ze er zullen zijn en vlak van te voren zelfs een sms stuurt!
Pluspunten
Snelle levering. Je krijgt ook dat wat je besteld hebt.
Pluspunten
Geweldig dat je via whatsapp je vragen kan stellen en binnen 2 minuten antwoord krijgt en het probleem opgelost is. Super service!!
Pluspunten
Alles behalve..........................
VerbeterpuntenIk word gek van de enquêtes voor ieder ***lig dingetje dat ik bestel bij vele bedrijven.
Pluspunten
Levering binnen afgesproken tijd en samen met chauffeur in de keuken geplaatst.
VerbeterpuntenBij montage zit een spijker bij geleverd om gaatjes te maken voor bevestigen van glijstuk deur. Echter is materiaal deur te hard om dit met spijker te doen, spijker gaat direct krom. Dit zal geboord moeten worden.
Pluspunten
Komt afspraken na.
Pluspunten
Super service ! Doen wat je beloofd wordt . Vandaag weer wat besteld .
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.
Pluspunten
Goede informatie, scherpe prijzen, snelle service!
VerbeterpuntenVergelijkingspunten kloppen niet (bij de ene koelkast noemen ze 43 db luid, bij de andere vinden ze dit stil.
Pluspunten
Moederbedrijf Coolblue zeer positief bekend. Koelkaststore eigenlijk maar eenmaal mee te maken gehad. Ervaring zeer positief tot en met aflevering. Bezorgers boden uit zichzelf aan evt oude koelkast mee terug te nemen.Boden aan koelkast uit te pakken. Alleen maar waardering. Zeer positief beeld
Pluspunten
Hele scherpe prijzen. Zaterdag avond besteld werd maandag 12:00 al geleverd! De levering werd heel erg goed gecommuniceerd.
VerbeterpuntenN.v.t. Ga zo door.
Pluspunten
Zeer goede service en ontvangst. Verstand van zaken, kaart attentie na aankoop. Tijd en rust, goede uitleg. Erg tevreden. Absolute aanrader.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenVerbeter de organisatie, ze kunnen een bestelde koelkast alleen maar beloven dat hij komt, maar in één dag, twee dagen, homaar dat lukt ze niet. Wanneer dan wel, ik weet het niet jaap hartog breda
Beste Jaap, We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat de koelkast niet geleverd is. We willen graag voor u uitzoeken wat de status van de levering is. Kunt u het ordernummer doorgeven via [email protected]? Wij helpen u ook graag aan de telefoon of via Social Media. Onze excuses voor het ongemak. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Prima en snel
Pluspunten
de koelkast zelf is goed
Verbeterpuntende service was minder . de manier hoe de koelkast geleverd is kan beter .
Pluspunten
Uitstekende zaak. Donderdag de koelkast online besteld, vrijdag geleverd. Precies op tijd, konden online exact volgen wanneer deze werd gebracht.
VerbeterpuntenGeen, prima service.