Pluspunten

- Duidelijk overzicht van karakteristieken van producten - Prettige en overzichtelijke website, erg handige filter en zoektool - Goede vergelijkingsmogelijkheden - Goed productaanbod (niet te groot!) - Prettige betalingsmogelijkheden - Bezorging vlekkeloos

Pluspunten

websitefunctionaliteit en levering prima. product zelf minder enthousiast over, maar dat ligt ten dele aan producent en niet aan koelkaststore. Info op website was deels onjuist, waardoor ik een verkeerde indruk van de mogelijkheden kreeg.

aanpassen info KK601 Indesit. Heeft geen 3 maar 2 plateaus. De 3e is een halve, dus niet verplaatsbaar. En dat is jameer want ik zocht er bewust 1 met 3 plateaus, die met 2 had ik af laten vallen. Nu had ik bij nader inzien ene andere gekozen. Heb zelf uit de oude koelkast een plateau in elkaar geknutseld, maar zo zou het niet moeten. Het model is niet duur, maar ook geen goedkoopje. Model heeft ook niet het maximum gehaald uit hoe je naar eigen behoefte kunt indelen. Onder groentela zit een gegolfde bodem. Onhandig als je de la er uit haalt en daar ook flessen zet. Was de vloer vlak, wat net zo makkelijk zou kunnen, dan is hij weer universeler.

Pluspunten

Uitstekende levering. De dag na de bestelling geleverd. Wij hadden er voor gekozen om de koelkast te laten bezorgen tussen 11.00 en 14.00 uur. Om 10.30 uur een sms gekregen dat de levering om 11.30 uur plaats zou vinden. Exact om 11.30 uur stond de bezorger aan de deur. Bezorger heeft ook nog geholpen de koelkast naar de eerste verdieping te dragen. Top service!

Pluspunten

Super personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jammer dat het oude apparaat niet wordt meegenomen. Op de site staat dat oude apparaten mits losgekoppeld en schoon wordt meegenomen. Helaas staat onze oude koelkast nog hier.....

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niet

Graag juiste producten leveren en geen beschadigde. Na 3 maal verkeerde levering aankoop geannuleerd.

Pluspunten

Netjes iederekeer weer alles op tijd binnen

?????? Zou het niet weten

Pluspunten

Goede bezorging, eindelijk een pakketbezorger die vrij precies zegt hoe laat ze er zullen zijn en vlak van te voren zelfs een sms stuurt!

Pluspunten

Snelle levering. Je krijgt ook dat wat je besteld hebt.

Pluspunten

Geweldig dat je via whatsapp je vragen kan stellen en binnen 2 minuten antwoord krijgt en het probleem opgelost is. Super service!!

Pluspunten

Alles behalve..........................

Ik word gek van de enquêtes voor ieder ***lig dingetje dat ik bestel bij vele bedrijven.

Pluspunten

Levering binnen afgesproken tijd en samen met chauffeur in de keuken geplaatst.

Bij montage zit een spijker bij geleverd om gaatjes te maken voor bevestigen van glijstuk deur. Echter is materiaal deur te hard om dit met spijker te doen, spijker gaat direct krom. Dit zal geboord moeten worden.

Pluspunten

Komt afspraken na.

Pluspunten

Super service ! Doen wat je beloofd wordt . Vandaag weer wat besteld .

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Pluspunten

Goede informatie, scherpe prijzen, snelle service!

Vergelijkingspunten kloppen niet (bij de ene koelkast noemen ze 43 db luid, bij de andere vinden ze dit stil.

Pluspunten

Moederbedrijf Coolblue zeer positief bekend. Koelkaststore eigenlijk maar eenmaal mee te maken gehad. Ervaring zeer positief tot en met aflevering. Bezorgers boden uit zichzelf aan evt oude koelkast mee terug te nemen.Boden aan koelkast uit te pakken. Alleen maar waardering. Zeer positief beeld

Pluspunten

Hele scherpe prijzen. Zaterdag avond besteld werd maandag 12:00 al geleverd! De levering werd heel erg goed gecommuniceerd.

N.v.t. Ga zo door.

Pluspunten

Zeer goede service en ontvangst. Verstand van zaken, kaart attentie na aankoop. Tijd en rust, goede uitleg. Erg tevreden. Absolute aanrader.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Verbeter de organisatie, ze kunnen een bestelde koelkast alleen maar beloven dat hij komt, maar in één dag, twee dagen, homaar dat lukt ze niet. Wanneer dan wel, ik weet het niet jaap hartog breda

Pluspunten

Prima en snel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de koelkast zelf is goed

de service was minder . de manier hoe de koelkast geleverd is kan beter .

Pluspunten

Uitstekende zaak. Donderdag de koelkast online besteld, vrijdag geleverd. Precies op tijd, konden online exact volgen wanneer deze werd gebracht.

Geen, prima service.