Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service

Communicatie over levering kan beter en de klantenservice van de transporteur is slecht bereikbaar en kost nog steeds 0,45 cent per minuut. Met meer dan 15 min wachttijd een dure aangelegenheid.

Pluspunten

Super service en supersne en top product in aanbieding voor allerzeerst scherpe prijs

Hoe kan je iets verbeteren wat op volle toeren goed gaat??

Pluspunten

Goede zoekfunctie om juiste koelkast te vinden. Groot aanbod. Snelle levering de volgende dag.

Pluspunten

Een duidelijke webshop, waar ik naar mijn mening prettiger rond struin dan elders. De site werkt uitstekend is intuïtief opgebouwd, er is een groot aanbod, wat het vergelijken een stuk makkelijker maakt. Vaak zijn er foto's aanwezig die op andere sites ontbreken, al kan men hier nog verbetering boeken. Het aantal reviews van kopers op deze site is een groot voordeel, dit is in mijn geval een pre. Ik baseer mijn keuze voor een product graag op zoveel mogelijk ervaringen. Levering tot op heden altijd zoals afgesproken. Ook over de transporteur van mijn koeling ben ik tevreden. Aardige mannen, de rommel van de verpakking buiten verwijderd en meegenomen en natuurlijk mijn oude koeling mee genomen. Telefoonnummer van het bedrijf (niet gebruikt overigens) is in drie klikken te vinden!

Ontbrekende foto's Reviews bij producten die alleen spreken over hoe de levering en ervaring met coolblue is. Dit gaat niet over het product zelf en dus behoort zo'n review hier niet. Persoonlijk vind ik het beoordelen van een bedrijf lastig omdat het gene wat voor mij bepalend is, de aftersales zijn. Wat doet een bedrijf wanneer ze hun geld al verdiend hebben en ik een probleem heb met een levering, product etc. In deze is mij gelukkig niks overkomen, daarom altijd het voordeel van de twijfel! Toch wil ik dit graag vermelden, omdat een review pas echt waarde krijgt, wanneer er op dit gebied (herhaaldelijk) adequaat gehandeld wordt.

Pluspunten

rien.er zijn geen negatieve berichten alles perfect en op tijd geweldig ga zo Door er zijn maar 5 sterren anders 6 sterren

Geen absoluut niet

Pluspunten

Zeer snelle levering

De bezorger weet niet dat hij de machine moet uitpakken en installeren. Bovendien nam hij met enige tegenzin de oude machine en het verpakkingsmateriaal mee.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Koelkast werd geleverd, ik heb gebeld over de aflevering.

Geen service, koelkast stond in de keuken, samen met de oude koelkast, die volgend de transportmensen niet door de deur kon, terwijl hij zeker door de deur is binnengekomen. Ik koop geen witgoed meer online.inmiddels is de koelkast naar buiten geplaatst.

Pluspunten

Snel en accuraat

Pluspunten

Super snel geleverd dik tevreden

Pluspunten

Zeer snelle bezorging en ook op zondag

Geen idee

Pluspunten

Tijdig bericht over moment van levering, snelle levering, op tijd, en nette afhandeling.

geen

Pluspunten

Maken hun afspraken / beloftes waar. Goede informatieve communicatie ook in het volgen van levering vanhet bestelde. Chauffeur meldt extra zijn aankomsttijd aan huis. Het bestelde product wordt op de juiste plaats gezet. Bedrijf heeft als service; het meenemen van oud apparaat.

Nee geen verbeterpunten te melden.

Pluspunten

Snelle en klantvriendelijke levering Duidelijke website

Zie niets terug over de cadeaubon die bij het product zou horen Meer duidelijkheid hierover via mail of op de website

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke mensen bij klantenservice

Als er wat misgaat zorgen dat het geen tweede keer gebeurd! Artikel geannuleerd. Hoop snel mijn geld terug te hebben!

Pluspunten

Geen 5 sterren maar 10 sterren echt geweldig bestelen en brengen gewoon top

Helemaal niet kwaliteit en service is top goed beterBEST Echt een aanrader dit bedrijf !!!!'!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

De bestelling is correct en op zondag geleverd in goede orde

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Afspraken nakomen en klant van dienst zijn lijkt mij een heel belangrijk verbeterpunt. Koelkast zou geleverd worden. Ben speciaal eerder naar huis gekomen van mijn kerstweekeinde om maar zeker te zijn dat er iemand was als ze de koelkast kwamen brengen. Hoor niets kijk op track en trace en zie dat de koelkast niet geleverd gaat worden zoals afgesproken. Tot op heden nog geen bericht wanneer dan wel. Weet nu niet wanneer er iemand thuis moet zijn, moet dit namelijk regelen en zit dus met een probleem. Bel naar uw bedrijf en meer dan sorry hoor ik niet . Schijnbaar is het gebruikelijk om je verantwoording maar niet te nemen en te volstaan met "sorry" en de klant met de problemen te laten zitten. Nodigt niet uit om in de toekomst gebruik te maken van uw diensten Groet, M.J. Pullens 06-16796287

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nvt

Helaas de koelbox niet op tijd geleverd en dus afbesteld

Pluspunten

goede communicatie en bevestigingen snel en correcte afhandeling

wellicht betere foto s op marktplaats en omschrijving van eventuele schade

Pluspunten

Lekker toegankelijk en vriendelijke instelling. De no-nonsense aanpak van: niet tevreden, gewoon teruggeven is tegenwoordig zeldzaam.

Informatie bij 2dekeus kan soms wel wat uitgebreider (en soms zelfs accurater).

Pluspunten

Snelle levering, gratis naar binnen gebracht en 'geïnstalleerd'. Handig dat je via internet kan zien waar de bezorger is en hoeveel bezorgingen er voor je zijn!

Mogelijkheid bieden tot bijkopen garantie.

Pluspunten

heb nadat ik een koelkast had besteld geappt of hij middags geleverd kon worden, geen probleem . koelkast perfect op tijd geleverd na sms van koerier. koerier heeft oude koelkast weer mee terug genomen en ook verpakkingsmateriaal van de nieuwe. GEWELDIG !!!

Pluspunten

Snelle levering, levering op afgesproken tijdstip en het overzicht van levering wat continu up to date is

N.v.t.

Pluspunten

Goede informatie, snelle levering door nette bezorgers!

Geen enkele!