Pluspunten

duidelijk omschrijving op het internet, goede levering, zelf kiezen.

Pluspunten

Goede website, duidelijk en begrijpelijk taalgebruik, snelle en zeer correcte levering. Gewoon heel goed.

Pluspunten

De volgende dag netjes geleverd en binnen neergezet. Fijne service en je wordt op de hoogte gehouden van de tijd waarop wordt geleverd

Pluspunten

Ik was op zoek naar een nieuwe inbouw koelkast voor in onze keuken. Via Google kwam in uit bij Coolblue, op de site kwam ik bij de inbouwkoelkasten. Alles wat ik wou weten staat op de site, zelf tot inbouw tekeningen met de benodigde maten. Dus iedereen kan zelf een apparaat op deze site vinden en alles staat er wat je wil weten, en het is heel makkelijk in te voeren!! Dus een koelkast besteld, met inbouw service bijbetaald. De koelkast werd door een zeer nette en vriendelijke monteur geleverd en secuur ingebouwd en nam de oude mee! Echt een aanrader voor mensen die niet handig zijn, of niet met de oude koelkast willen slepen!

Pluspunten

Tot 12 uur savonds bestellen mogelijk met levering de volgende dag, geweldig! Wij bestelden savonds een AEG koelkast, werd de volgende dag netjes bezorgd, dmv track en trace was de complete route van de bezorger te volgen waardoor ik perfect kon inschatten wanneer hij bij ons zou zijn. Scheelde weer een halve dag vrij nemen!

Pluspunten

Goede en snelle levering!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen. Alle hoezee-verhalen op internet blijken in de praktijk het tegendeel waar te maken. Koude douche van radar is hier op zijn plaats.

Laagste prijs garantie. Echte betrokkenheid en niet alleen voor de buitenwereld. Bieden van reeële oplossingen. Betrokkenheid. Deskundigheid. Communicatie.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling, juiste en tijdige informatie

Pluspunten

Perfecte webshop..snelle respons..snelle levering indien mogelijk zelfs in het weekend. Perfecte bezorging binnen de afgesproken tijd en het aansluiten van het apparaat en wat ook niet onbelangrijk is en ze nemen de oude apparatuur mee.

Houden zo !!!!

Pluspunten

Snelle levering voldoet aan de verwachtingen duidelijke site

Pluspunten

Great communication and friendly service.. Recommended :-)

Keep up the good work!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruim assortiment Snelle reactie op mailtjes

Ze houden zich absoluut niet aan de afspraken Levering duurde 800% langer dan beloofd Oude koelkast werd pas na drie weken opgehaald Niet bereid om enige geleden schade te vergoeden

Pluspunten

Duidelijke site met info en snelle, correcte levering

Pluspunten

gemakkelijke bestelling, vriendelijk personeel telkens weer, gemakkelijk herstel van foute keuze onzerzijds, uitstekende kwaliteit, scherpe prijs, snelle levering, uitstekend vervoersbedrijf

Beoordelingsmogelijkheden op de sight van somige producten, bijv. de koel-vriescombinatie van Haeier. Wij hebben ons verkeken op het beeld en de kleur van de voorkant en de zijkanten (vrij donker grijs)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas na bijna een week geen spullen mogen ontvangen.. Er word achter de schermen druk aan gewerkt, maar niemand die mij duidelijkheid kan geven waar mijn bestelling op dit moment is..

Pluspunten

Niet alleen zeggen dat het product de volgende dag geleverd wordt als er laat in de avond besteld wordt, maar het ook doen. Ook in het geval van een relatief groot product als een koelkast.

Pluspunten

Super snelle en nette levering

Pluspunten

Netjes afgeleverd en vakkundig geplaatst.

Pluspunten

mijn koelkast had het begeven. 's avonds om 21.30 besteld. De volgende morgen om 11.00 afgeleverd. De hoge koelkast, kruipdoor/sluipdoor binnengebracht. De oude koelkast netjes meegenomen.Top!

Ik had gevraagd of zij de draairichting van de deur konden veranderen. Dit antwoord kreeg ik pas nadat de koelkast was afgeleverd. Toen ik het antwoord las dat dit 30 euro ging kosten, had ik het zelf al gedaan. Zelf lig ik hier niet wakker van, maar dit is het enige piepkleine puntje waar ik iets op aan kan merken.

Pluspunten

Klantvriendelijk. Afspraak is afspraak.

Reclameacties geticht op positieve punten. Gebruikmaken van de klant.

Pluspunten

Geweldige info omtrent moment van aflevering. Via Gps precies te zien waar de koerier zich bevindt, heel goed geregeld.

Pluspunten

Klantvriendelijk en stipt op tijd volgens afspraak goede afhandeling van de afspraak.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke site Veel producten Snelle levertijd

Een eerdere terugkoppeling van het aflevertijdstip is wel gewenst en voor mij belangrijk voor een eventuele volgende bestelling. Pas in de nacht (01:42 uur) voor de levering hoorde ik dat het vervoerbedrijf al tussen 8 - 11 kon komen. Er zou telefonisch contact met mij worden opgenomen, maar dit is niet gebeurd. Verder geen op en aanmerkingen

Pluspunten

Vond die jongens keurig en heel knap kunnen tillen mijn wasmachine van miele 2 hoog naar boven lopen en de oude mee terug. Je mag dankbaar zijn met zulke lieve werknemers en goede uitleg.

Geen..alles was keurig volgens afspraak