Pluspunten

Klacht wordt niet serieus genomen

Pluspunten

'n koelkast bij Coolbleu, cool man: gebracht binnen de afgesproken tijd, en , naar de eerste etage gebracht;ach meneer ik ben er nou toch. Waar vind je dat nog: cool man!,

Pluspunten

snelle goede afhandeling van de order

eerst opgegeven levertijdstip van aflevering preciezer

Pluspunten

Snel, goede prijs, uitstekende monitoring van de levering.

Pluspunten

snelle service

mijn koekastdeur zat verkeerd om na bellen kon ik wel iemand laten komen maar dat kost me dan 30 euro extra dat vind ik wel slechte service aangezien ik net een koelkast heb gekocht voor bijna duizend euro en ik niet kon zien aan welke kant de deurgreep zat ik vond dat die zonder kosten even door jullie omgedraaid kon worden want jullie zitten ook in eindhoven maar verder prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles netjes afgehandeld en ben goed op de hoogte gehouden over de bezorging van mijn nieuwe koelkast en vriezer. ik zou zo weer iets bestellen had eerder ook mijn laptop besteld bij coolblue en ook dat was prima geregeld.

Pluspunten

zeer goede communicatie, scherpe prijs, nette medewerkers afleverbedrijf

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs voor een goed product. Ik zeg ga zeker zo door!! Groetjes een tevreden klant

Op het moment geen verbeterpunten nodig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

L.s De koelkast die Ik heb besteld is de vole de drag al geplaatst en geleverd Tot zover alle lof Alleen de lekplaat die Ik erbij heb besteld valt me erg tegen Ten eerste vind Ik hem veil te duur voor zo'n stukje plastic en ten tweede past hij niet goed daar hij te kort is Wat mij betreft kan hij net zo goed retour Ook heb Ik geen garantiebewijs gekregen terwijl het toch een apparaat van ruim 500 euro is Sturen jullie dat nog op en hoor Ik nog of het mogelijk is die lekplaat te rug te sturen? Met vriendelijke groet EJM de Leede

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd, en op de plek neergezet.

Niets op aan te merken.

Pluspunten

Prima koelkast en snelle bezorging!

Pluspunten

Snel, makkelijk betalen, vlot en hilarisch! Yay coolblue

zijn er vast, weet ze niet

Pluspunten

Uitstekende service Prima Tracking app Servicegerichte bezorger Hij nam de gebruikte defectek koelkast, zonder dat we dit afgesproken hadden, mee! Top!

Pluspunten

Geode levering en snelle klantenservice.

Na bestelling kon ik pas de volgende dag bellen voor levering, tijdens het bellen waren ze helaas al op aflever -(kantoor)adres. Dit had vermeden kunnen worden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

vlotte levering

Afspraken worden niet nagekomen (meenemen oude koelkast) Na retourzending duurt het veel te lang voordat je je geld terug hebt. Na een week nu nog niet !

Pluspunten

Coolblue is een fantastisch enthousiast, servicegericht, meedenkend, praktisch, creatief en behulpzaam bedrijf met vlotte medewerkers, en dat geldt voor zowel de bezorgers als de klantenservice. Coolblue is echt Cool!

Pluspunten

Pluspunten

Tijdens de bezorging van de bij Coolblue bestelde koelkast, hebben de koeriers van Dynalogic, tijdens het plaatsen, de koelkast beschadigd (deukje door tegen de punt van de tafel te stoten). Hier heb ik uiteraard wat van gezegd. Dit hebben ze meteen aan Dynalogic gemeld (en er ook een foto van gemaakt). Ik heb het vervolgens bij Coolblue gemeld. Die hebben dit keurig en vlot afgehandeld.We hebben de koelkast gehouden maar heb een vergoeding van Coolblue ontvangen.Vrijdag was de bezorging, die dag was ook een vergoeding beloofd, zaterdag kreeg ik een persoonlijk kaartje van de persoon die me telefonisch had geholpen met de verontschuldigingen en maandag hadden we het bedrag al op de rekening. Wij gaan in de toekomst meer aankopen doen bij Coolblue.Fantastische service.

Pluspunten

Duidelijke site, goede en volledige info betreffende de aangeboden producten. Per e-mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Levering binnen het tijdvak. Bezorging (ik woon op de vierde verdieping en er is GEEN lift) met een lach. Koelkast goed geplaatst en de oude is meegenomen.

Volgens mij kan het niet beter.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN !! Heel slecht bedrijf. Vrijdag koelkast besteld wacht nog steeds op koelkast die vanaf zaterdag onderweg is. Klantenservice kan geen antwoord geven op de vraag wanneer mijn koelkast wel bezorgd word. Maandag een vrije dag genomen van werk ze zijn weer niet komen opdagen zonder iets van zich te laten horen.

Zich houden aan het concept (voor 12 besteld volgende dag in huis) Als er vertraging oploopt bellen met wachtende klant, en als ze helemaal niet komen opdagen de kosten vergoeden voor een vrije dag !!! Ten alle tijden contact kunnen leggen met de bezorgers. De klanten duidelijk antwoord kunnen geven en niet alleen maar aangeven dat ze het snappen maar niks kunnen doen.

Pluspunten

Precies!, conform afspraak!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid, prijs, klantenservice.

Betere communicatie met de uitvoerende koeriersdienst. Deze weigerde in eerste instantie de oude koelkast mee te nemen. Dit terwijl ik drie ijkpunten had: website coolblue met een verhaatje erover ('niet zelf slepen met je koelkast') darna nog gebeld met coolblue (ja doen we) én Dynalogic (ja doen we) en nóg stond hij te twijfelen en wilde het eigenlijk niet doen. Heel, heel vervelend.

Pluspunten

Goede service. Kwamen de koelkast tot de plaats van bestemming brengen en pakten zelfs de verpakking mee terug.

Geen.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, netjes bezorgd en koelkast tafelmodel naar boven gebracht (we wonen 3 hoog zonder lift) en oude meegenomen (geleverd met dynalogic) Erg tevreden dus!