Pluspunten
Fijne en snelle levering! Koelkast savonds laat besteld en was de volgende dag al in huis. Ik kon bijhouden hoe laat de bezorgers zouden komen en toen ze er waren hebben ze de koelkast netjes naar binnen getild, in de keuken gezet, en boden ze ook nog aan om de koelkast voor mij uit te pakken! Top service.
Pluspunten
Aanbod
VerbeterpuntenLeveren ging belachelijk. Voor 12 uur besteld, volgende dag in huis. Half 9 op donderdag: mail dat ze de volgende dag komen. Half 6 op vrijdag: We komen tussen 10 en 13 uur. Kwart over 11 op vrijdag: we komen zaterdag. Bellen: belachelijk te woord gestaan (vervoerder). Coolblue kon er niets aan doen
Pluspunten
snelle rectie, snelle levering, goed overzicht van bestellingen en alles goed verpakt.
Pluspunten
lage prijs en snelle levering
Pluspunten
via internet een prima communicatie
VerbeterpuntenTelefonisch onbereikbaar. Ik kreeg een mail dat de koelkast geleverd zou worden op 1 oktober in de ochtend. Wachten, geen koelkast. In trackorder was inderdaad geen afspraak gepland maar ik had wel de mail ontvangen dus even bellen. Hopeloos, meer dan tien minuten in de wacht en er bleven steeds twee wachtende voor me tot rond de tiende minuut er ineens vier wachtende waren. Direct opgelegd en maar een afspraak gemaakt via internet. Toen vervolgens prima op tijd geleverd maar wel een dag later.
Pluspunten
Good communication. Great service.
Pluspunten
snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede ervaringen, zeer uitgebreid assortiment, verstand van zaken, snelle en verzorgde levering, komt super betrouwbaar en klantvriendelijk over, maakt het zeer goed waar ook nog.
VerbeterpuntenHelaas geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing geleverd bij onze nieuwe koelkast, na contact met de servicelijn een mail toegestuurd gekregen met een site waar deze te downloaden was, dit was mijn voorstel om het snel en simpel te houden. Keurig en super behulpzaam te woord gestaan, helaas was het toch een andere koelkast op deze site... Eigenlijk zou CoolBlue de goede Nederlandstalige gebr. aanw. bij moeten leveren volgens Europese wetgeving, voor de rest niets dan lof, succes verder!
Pluspunten
Snelle levering Je word goed telefonisch geholpen Dus een en al top dus
VerbeterpuntenAls ze evt vertraging hebben met levering mischien dan sneller doorspelen voor het bedrijf ok wat makkelijker
Pluspunten
Perfect!!
Pluspunten
Twee maal iets besteld bij Cool blue volgende dag geleverd. Tijd wordt zelfs aangegeven wanneer chauffeur bezorgd .Oud witgoed wordt meegenomen.Dank daarvoor
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenAfspraken over levering vooralsnog niet nagekomen helaas. Op aangegeven tijdblok geen koerier gezien. Vooralsnog dus nog geen koelkast in huis
Pluspunten
Snelle levering. Bij navraag ,over een klein probleem, direct probleemloos geholpen
Pluspunten
VerbeterpuntenLevering van tafelmodel inbouw koelkast gebeurde met TNT-post. Helaas was het onderste scharnier gebroken, waardoor de deur er spontaan uitviel bij uitpakken. De bewuste koelkast kan qua gewicht 38,8 kg nog juist via TNT-post (max 38 kg) verstuurd worden. Onze bezorger had een klein busje, waar de koelkast op zijn kant in moest. De chauffeur had geen steekwagen tot zijn beschikking. Ik vermoed daarom, dat de breuk tijdens het transport ontstaan is. Het retour zenden van de koelkast is nogal problematisch. Er werd ons meegedeeld, dat we de koelkast naar j het postkantoor moesten brengen. U begrijpt neem ik aan, dat dit geen optie is. Uiteindelijk na heen en weer emailtjes toch retour vervoer geregeld die de koelkast bij ons thuis heeft opgepikt. Npgmaals, koelkasten moeten niet met TNT-post bezorgt worden.
Pluspunten
Heldere duidelijke communicatie. Altijd vriendelijke en super behulpzame klanten service
Pluspunten
Via Coolblue een koelkast besteld 's avonds om 23.00 u. Volgens de website zou deze de volgende dag geleverd kunnen worden. Wat bleek de volgende dag om 14.15 u werd de koelkast keurig afgeleverd, dus ruim binnen 24 uur! Via internet en mail werd ik netjes op de hoogte gebracht waar mijn bestelling bleef. Zelfs hoeveel klanten voor mij waren en de tijd van levering. Ik kon alles op de voet volgen, Vandaar 5 sterren, dik verdiend.
Pluspunten
goede service,op afspraak geleverd
Pluspunten
goede service, snelle levering en volgende dag in huis. Daarnaast zijn ze de goedkoopste.
VerbeterpuntenDe bezorging door de koeriers van Dynalogic vond ik zwaar onder de maat. Onvriendelijk, slechte service en niet behulpzaam. Zonde, want dit doet jullie service te kort! Ik heb dit al vaker gehad en gehoord, dus zou aanraden een andere samenwerking te zoeken of zeggen dat zij eraan moeten werken.
Pluspunten
Helemaal top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ze doen precies wat ze beloven en je wordt bij elke stap geïnformeerd.
VerbeterpuntenGewoon dit niveau vasthouden.
Pluspunten
prima aflevering, netjes uitgepakt en op zijn plaats gezet.
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Prima service en vlotte levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke snelle levering