Pluspunten

Vlot, vriendelijk en op tijd

Pluspunten

Cool Blue heeft de laagste prijs voor het product dat ik kocht. De levering was ook precies zoals beloofd.

Pluspunten

De service was goed en vond het fijn dat mijn oude diepvries werd meegenomen

Dat ik me tijd zelf mag instellen wanneer ze langs komen omdat ik werk savonds moest ik iemand bij mij thuis laten zijn

Pluspunten

Goed assortiment en de levering was prima, op de afgesproken tijd. 15-20 minuten voor levering een bericht. 2 keurige vriendelijke jongens hebben de nieuwe koelkast geïnstalleerd en gecontroleerd. De oude ging mee terug. Prima tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte service en slechte bezorging wacht nog steeds op bestelling telefonisch niet bereikbaar en email ook waardeloos vroeger was het veel beter nu ga ik hier niet meer bestellen ben zwaar teleurgesteld in Coolblue deze vaste klant zijn jullie kwijt

Pluspunten

Duidelijke communicaties, afspraak is afspraak en goede productinfo. Makkelijke site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect geholpen (aan de telefoon) met het kiezen van een vervangende inbouwkoelkast. Gedeelte Coolblue perfect, gedeelte levering niet, zie verbeterpunten.

De besvestiging voor de aflevering en inbouw. De eerste afspraak werd op de dag van levering afgezegd. Omdat de levering va 9:00 uur was, was de koelkast al leeggehaald. In eerste instantie moet je een hele dag reserveren, pas app de avond voor plaatsing, rond 19:00 uur, hoor je hoe laat ze ongeveer komen. Ook dan nog een marge van twee en een half uur.

Pluspunten

Super snelle levering. Tijdstip van levering wordt medegedeel. Gratis verzending. Concureren prijzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

coolblue is een webwinkel waar je spullen kunt bestellen en ze komen het dan via post, koerier of eigen bezorgdienst brengen. Eigenlijk zoals alle andere webwinkels dus. Het grote verschil is dat coolblue soms net iets scherper is in prijsaanbieding dan een ander. En dat de keuze door de aangesloten bedrijfjes ook wat groter is. En grootste pluspunt is dat er ook fysieke winkels zijn.

Wacht eerst even totdat de bestelde inbouwkoelkast via de mail de montageafspraak is bevestigd, geleverd, geinstalleerd en in gebruik is voordat er om een mening over snelle service wordt gevraagd. Zondag besteld, donderdag hopelijk pas mijn bestelling binnen. Geen idee of ik tevreden zal zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De site is overzichtelijk en bij vragen of problemen kun je naar een van de winkels.

De levering. Als ik voor 23.59u een bestelling zou plaatsen werd deze de volgende dag geleverd. Ik heb 23 mei voor 22:30u een bestelling geplaatst zodat deze op woensdag 24 mei geleverd zou gaan worden. Woensdag 24 mei, na de middag kreeg ik een mail dat er iets fout was gegaan zodat deze pas 26 mei geleverd zou gaan worden. Echter 26 mei kon ik deze bestelling niet in ontvangst nemen waardoor de zending op zaterdag 27 mei zou worden aangeboden tussen 10u en 13u. Ik heb de hele dag gewacht maar er is niemand langs gekomen. Na een week heb ik eindelijk mijn koelkast binnen maar deze was toch een paar dagen te laat voor een feest waarvoor ik deze had besteld. Probeer te zorgen dat de voor 23:59u bestelde artikelen tijdig aan de transporteur worden overhandigd zodat het probleem niet aan jullie ligt maar aan de transporteur. Gr Patrick

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering keurig volgens afspraak. Snel en professioneel. Bovendien werd ik regelmatig op de hoogte gehouden over de status van de levering.

De. koelvriescombinatie is geleverd met een beschadiging aan de zijkant. We spraken af met de bezorger dat wij uiterlijk de volgende werkdag.terug zouden worden gebeld door de klantenservice over een vervangend exemplaar of een korting. Er zijn zijn inmiddels twee werkdagen verstreken en we zijn niet gebeld.

Pluspunten

Vriendelijke en geduldige chauffeurs en zeker op zaterdag en met een temperatuur van 32 graden

Helemaal niet ga zo door toppie

Pluspunten

Dit is zoals een bedrijf hoort te zijn. De website werkt perfect, veel keuze en goede vergelijkingsmogelijkheden. De levering is snel en met professionele en vriendelijke bezorgers. Ik bestel alleen nog bij Coolblue.

Pluspunten

Altijd gezellig contact dat ook nog eens effectief en efficiënt is

Parasols en accessoires hiervoor verkopen.

Pluspunten

levering precies op tijd

Pluspunten

snelle levering, vriendelijke behulpzame bezorgers!

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle levering. Actuele informatie. Service tot en met plaatsing

Pluspunten

duidelijke communicatie, vriendelijke medewerkers, goede service ook op momenten dat het product niet is zoals gehoopt.

Pluspunten

Goede kwaliteit en een prima verzorging van de heren

als jullie een tv reclame maken met een eigen bus en vriendelijke medewerkers , laat die dan ook komen en niet één of ander chagarijnige chauffeur

Pluspunten

Duidelijke berichtgeving over bestelling en levering! Aardig personeel.

Pluspunten

Snelle en nette levering tot op de plek waar de koelkast moest staan.

Geen.