Pluspunten

Snelle levering en uitstekende informatievoorziening middels mail.

Pluspunten

Informatieverstrekking over de levering Direct meenemen van de verpakking

Pluspunten

Ik ben constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en deze is bezorgd op de dag en tijd die was aangekondigd en zonder beschadigingen.

Pluspunten

Ik kan niet anders concluderen dat alles top is geregeld. Ik had 's middags om 14:00 uur een vaatwasser en een koelkast besteld. Een uur later werd ik gebeld voor de leveringsafspraak de volgende ochtend vervolgens werd ik om 7 uur in de ochtend gebeld door de chauffeur dat hij binnen een kwartier de spullen komt leveren. Alles net aangesloten, oud bruingoed mee retour genomen en een hele tevreden klant achtergelaten. Klantenservice anno nu! Chapeau!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

* Overzichtelijke site; * Tot 00:00 bereikbaar en kunnen bestellen; * Snel leveren; * Breed assortiment met concurrerende prijzen;

* duidelijk afspraken maken met de koerier inzake montage * duidelijke communicatie omtrent kosten voor betalen aan deur

Pluspunten

Duidelijkheid en snelheid met levering

Pluspunten

Top service, levering binnen een dag, bezorgen ook aan huis als ze een trapje op moeten en nemen de oude koelkast mee.

Bezorgtijd was tussen 15:00 en 18:00, uiteindelijk waren ze er om 18:45.

Pluspunten

goede informatievoorziening, snelle levering!

Pluspunten

Prima service, uitstekende communicatie en precies op tijd afgeleverd.

Pluspunten

Duidelijke website Goeie service Snel Goede communicatie

Pluspunten

Het bestellen ging makkelijk, de bestelling is helaas niet aangekomen, maar coolblue heeft een onderzoek gestart. We werden dus vriendelijk geholpen.

Een ander (beter) koeriersbedrijf, de bestelling was niet te traceren met de code die we kregen, en het was 3 uur te laat (waar wij zelf naar moesten informeren) er stond in de mail dat het tussen 9 en 11 geleverd worden, en pas om half 2 zijn we vertrokken bij de plaats van aflevering, ZONDER de bestelling omdat toen pas duidelijk gemaakt was dat die niet zou aankomen die dag.

Pluspunten

Doen wat ze hebben beloofd. Koelkast had kleine schade, keurig opgelost. Op verzoek van bezorgdienst koelkast na uitpakken geinspecteerd. Na afloop metbezorgservice korte evaluatie (<1min. ) ingevuld. Superprofessioneel.

Niets

Pluspunten

Duidelijke mails over besteld product en levering. Levering binnen d vooraf aangegeven tijd

Blijf zo doorgaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Puur negatief. Woensdag een koelkast besteld met montage. Woensdagavond een telefoontje dat er vrijdag bezorgd en gemonteerd zou worden tussen 8 en 12 uur. Vrijdagochtend telefoon van Exchange Logistics dat zij geen koelkast ontvangen hebben en dus ook niet kunnen leveren en monteren. Wij moeten maar wachten op bericht van Coolblue. Vrijdagavond zelf maar gebeld met klantenservice, vlgs het systeem was er wel geleverd. Het is weekend en we kunnen nu wrsch niets voor u doen. Eea moet uitgezocht worden. U ontvangt een e-mail van ons. Vanochtend 24 uur na de beloofde levering en montage nog steeds niets ontvangen. Waar blijft de service waar jullie zo verdomd veel reclame voor maken? Uiteinelijk na een week een vervangend artikel ontvangen, keurig geleverd en gemonteerd. Was niets mis mee. Bij Coolblue was het echter chaotisch. Bestel ik er nog eens iets: alleen als het een extreem goed aanbod is.

Vermeld geen aflevering als er niet geleverd is. Zet geen onzekerte mensen in bij de klantenservice. Controleer ook eens zaken ipv alles automatisch te verwerken. Zoals nu wel blijkt gaat het niet altijd goed.

Pluspunten

Voor elven besteld en andere dag al in huis Netjes geïnformeerd over het dagdeel van bezorging

Had het fijn gevonden dat ze de koelkast hadden uitgepakt en op de plek hadden neergezet nu moest ik dat als vrouw alleen doen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede website

belabberd in terugbetalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, goede update van de voortgang van je bestelling

Pluspunten

Perfecte levering binnen 24 uur. Goede overzichtelijke website.

Pluspunten

snel, informatief, klantvriendelijk, betrouwbaar, communicatief

check na plaatsing (van koelkast bijv) of de vloer niet beschadigd is door manoeuvres bij plaatsbepaling

Pluspunten

Snelle levering. Heel duidelijke communicatie

Pluspunten

Op vrijdagavond om 22.30uur dacht ik nog even snel een bestelling te plaatsen. Coolblue beloofde het de volgende dag al te leveren maar ik was daar heel sceptisch over. Dat wordt minstens ná morgen geleverd, dacht ik. Maar nee hoor. Om 12.15uur de volgende dag was de koelkast ter plaatse! Klasse efficiency en bedankt daarvoor!

Ik wil graag feedback geven om dingen te verbeteren maar in het geval van Coolblue ging het allemaal goed!

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website Gratis retouren

Pluspunten

Fijn dat ze een half uur voor levering bellen. Goede plaatsing, alleen stond hij niet waterpas.

Er was mij niet doorgegeven dat ik de koelkast moest leeghalen en loskoppelen voordat ze kwamen. Stond niet in het mailtje. Het is ook handig om te weten dat je de koelkast een paar uur na plaatsing niet kan gebruiken. Ik had gevraagd of de leverdatum van vrijdag naar maandag verschoven kon worden, dat was volgens Cool Blue geen probleem, maar ze stonden er toch op vrijdag...

Pluspunten

Snelle levering. Fijn bedrijf / internet pagina om te kopen.

Onder Rembours kun je kiezen uit pin of contant. Toen ik echter de bevestiging van mijn bestelling kreeg kon ik alleen nog maar pinnen. Ik wilde echter contant betalen. Na een telefoontje naar coolblue blijkt dat je maar tot 250 euro contant kunt betalen. Toen echter de koerierdienst kwam, was contant boven de 250 geen enkel probleem. Dit is verwarrend en stond niet goed aangegevn. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal wel goed afgelopen.