Pluspunten

Prima op tijd en met service geleverd. Tot nu toe bevalt de koelkast prima. Lekker stil in vergelijking met onze vorige.

Pluspunten

Super service en snel in huis, oude apparaat meteen mee, echt top

Pluspunten

Prima bedrijf, snelle service. Uitstekende communicatie via mail m.b.t levering

Pluspunten

Alles! Van eenvoud van bestellen tot keurige emails met updates over het bestelproces tot 10 minuten nauwkeurig op de hoogte gehouden over de levering. Lage prijzen en om 22.00 besteld, volgende dag in huis. Product netjes verpakt en werkt naar behoren.

Niks!

Pluspunten

Snelle levering! Top service

Pluspunten

Service, snelheid van leveren en tussentijdse voortgangsinformatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen!!

Mijn koelkast is nog steeds niet afgeleverd. Dus voor 23.59 besteld gaat niet op. Vandaag wordt hij ook niet geleverd terwijl er de hele dag iemand in mijn woning zit. Hier baal ik echt van! Hoop dat mijn koelkast deze week geleverd gaat worden. Weet niet of ik ooit nog een bestelling zal doen bij jullie. Ik had deze koelkast besteld omdat ik hem de volgende dag graag wilde hebben...

Pluspunten

Goeie prijs, snelle levering, vriendelijk personeel en laten geen rommel achter! Algehele indruk: zeer positief!

Pluspunten

Alles snel gebracht en de bezorgers hebben hem zelfs op z'n plek gezet was even moeilijk maar gelukt.

Pluspunten

levering van te voren keurig aangekondigd , niets op aan te merken. Snel als altijd.

Pluspunten

-netjes gebeld op de dag v bestelling om af te spreken wanneer bezorging uitkomt -mooie koelkast, -geluidsarm tov m'n oude apparaatje -goede verlichting koelgedeelte, -handig in te stellen temperaturen -2 wieltjes achter onder de basis voor gemakkelijk (ver)plaatsen -coolselectzone -easy slide lade -vakantiestand (wel vriezen, maar koelgedeelte uit) - 10 jaar garantie op de compressor http://www.samsung.com/nl/consumer/home-appliances/refrigerators/bottom-freezer/RB29FERNCSA/EF -contact met klantenservice was verder prettig, duidelijk en best vrij in mogelijkheden mbt beoordelen en retourneren. zonder de minpunten was het dikke 9 of 10

- bezorging - beschadiging, afhandeling daarvan bezorging was veel te laat, en zonder bericht. Terwijl de dag ervoor telefonisch wordt gezegd dat je 30min voor de aflevering gebeld word. product werd niet eens uitgepakt. Dan zelf maar voorzichtig doen, vind ik 2 vrij diepe deukjes in de koelkast. Erover gebeld, alles voorgelegd, kreeg een 10 euro voucher aangeboden dus je moet weer iets kopen voor je dat (minimale) bedragje krijgt ? ik was beter gewend van bestellingen bij andere coolblue onderdelen.

Pluspunten

's avonds besteld de volgende dag in huis en vriendelijk bezorgers netjes voor de deur uitgepakt en op zijn plaats gezet heb al meer besteld bij coolblue en tot grote tevredenheid

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden van stand van levering. Half uur van te voren werden we gebeld dat men er aankwam

Pluspunten

Keurig bezorgd koelkast ziet er prachtig uit even avonturen hoe de werking is in de aankomende weken, kan dan pas beoordelen hoe de koelkast is heb er wel vertrouwen in.

Kleiner dagdeel is wel aan te bevelen en als het uitloopt even bellen prima waren de bezorgers netjes afgeleverd.

Pluspunten

Snelle correcte levering! Goede info over levertijd. Keurige bezorgers!

Pluspunten

service zeer goed en betrouwbaar, klantgericht en vriendelijk. vaak mee gewerkt.

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijke mensen aan de lijn als je belt en ze denken met je mee Met andere woorden alleen maar pluspunten

Pluspunten

Makkelijk besteld. Bezorgen op de dag die ik wens. Prima apparaat! Overzichtelijke website.

Bezorger was door omstandigheden uurtje later, jammer maar niets aan te doen.

Pluspunten

Op plek gezet. Koelkast was 100kg, Coolblue was enige die dit deed. Prima service.

Pluspunten

- snel - accuraat - keurig verzorgd op de afgesproken tijd (via mail bekend gemaakt)

Pluspunten

Overzichtelijke site Snel geleverd Vriendelijke bezorgers die ruim de tijd namen om alles goed te plaatsen en de oude koelkast mee te nemen.

Pluspunten

duidelijke site door de product filmpjes weet u ook zeker wat u koopt. daar naast de servis is gewoon top. word netjes gebeld en duidelijk mail contact. bij bezorgen ook alles word mee genomen qau afval en oude koel kast was ook geen probleem dat ze die mee namen. word ook netjes voor de levering gebeld van dat ze er aan komen zo dat in dit geval je de spullen uit de koel kast kan halen en dergelijke.

het enige nadeel vond ik dat de bezorg tijd vrij ruim was voor de aflevering van 12:00 - 17:00 probeer dit te verkorten en dan is alles helemaal top.

Pluspunten

Levering kon wanneer ik het wilde en kwam precies volgens afspraak bij de deur. Heel vlug de bezorging uitgevoerd door twee charmante jonge mannen, die helemaal zelf aanboden mij te helpen door mijn oude koelkast mee te nemen, waar ik geen nut meer voor had. Mijn nieuwe koelkast is in perfecte staat aangekomen en de bezorgers gaven nog even instructies over hoe ik hem in gebruik kon nemen. Dit was mijn beste ervaring op het gebied van bezorging en klantenservice in jaren.

Pluspunten

Goed te woord gestaan bij het telefonisch stellen van een vraag. Goede berichtgeving door verzonden e-mails. De afleverfirma belde exact een half uur van te voren dat ze eraan kwamen.

Pluspunten

Snelle levering en prima geregeld dat er 30 minuten voor bezorging nog telefonisch contact is. Correcte bezorgers.

Geen. Super.