Pluspunten

Ongelooflijk snel en keurig geleverd. Oude spullen netjes mee retour kunnen geven Prijs technisch oké

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Communicatie binnen het bedrijf. Ben 2x gebeld voor een afspraak om een nieuwe koelkast te laten leveren, maar had allang contact gehad met iemand anders dat ik een vergoeding krijg. Ook werd mij verzorgt dan terug te bellen terwijl dat mij dan weer geld kost om jullie te bellen. Plus de bezorgers zijn niet secuur ( 2 deuken in mijn koelkast) koelkast werd niet uitgepakt voor controle en ook het track and tracé systeem werkte niet. Moest zelfs nog roepen dat ze mijn oude koelkast mee moesten nemen die al klaar stond!

Pluspunten

Het is plezierig als een bedrijf zijn belofte waar maakt. Op zondagavond om 23.55 uur besteld en maandag 16.00 uur in huis.

Pluspunten

prima prima

geen

Pluspunten

Niets dan lof voor Koelkaststore, 20 min voor tijd werden wij gebeld met de mededeling dat men er zo was. Verpakking en oude koelkast meegenomen. Goed advies gekregen over de aansluiting etc.

Pluspunten

Ik kreeg op dag van leveren een bericht met bezorgtijd, dit was tussen 11:00 en 14:00. Dit is vrij korte periode dis je hoeft niet de hele dag te wachten. De chauffeur belde ook nog een half uur voor aankomst!

Pluspunten

Zeer snelle levering en een mooi koelkastje voor erbij, en de prijs is ook goed. Ik ben heel tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle levering, en dat is heel fijn als midden in de zomer je koelkast kapot gaat!

De bezorger weigerde onze oude koelkast mee te nemen. Erg jammer, want op de website stond dat de oude koelkast zou worden meegenomen als deze ontkoppeld was. We hadden hem netjes buiten voor de deur gezet, maar hij is dus niet meegenomen.

Pluspunten

Zeer snelle levering Mijn moeder is al tachtig. Toen de oude koelkast van zijn plaats kwam, was het erg smerig. De man van het afleverbedrijf heeft het voor haar schoon gemaakt. Die extra service wordt zeer op prijs gesteld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

correct communicerende telefoonservice correct communicerende bezorgers.

coolbleu met n glimlach mag ook zorgen dat ik blijf glimlachen. hobbels: - door fout in mailadres geen orderbevestiging - na telefoneren hersteld, niet hersteld het adres voor de verzendbevestiging - na telefoneren: advies, wachten tot 10 uur s'avonds op leveringstijd; geen bericht - volgende ochtend door mij gebeld; advies, wachten tot 12 uur op telefoontje van leveringsbedrijf - geen bericht, weer door mij gebeld. advies, wachten op telefoontje leveringsbedrijf die 1/2 uur voor levering contact opneemt - ik bel leveringsbedrijf en krijg bevestiging - koelkast wordt geleverd met deuk. bezorgers adviseren coolbleu te bellen. dat doe ik en krijg te horen dat ik korting krijg van €20, 'n lachertje ( bezorgers meldden dat €60 gebruikelijk is). Met mij lachen vele anderen om deze service ( €20 in deze tijd na zo'n geschiedenis. wat kost het om zo'n koelkast heen en weer te vervoeren???? TIP: - herstel deze lachwekkende toestand en geef mij mijn 'coolbleu-glimlach' terug als ik uw bedrijf een tweede kans geef en waag een andere koelkast te bestellen. - leer de servicemedewerkers naast correct communiceren aan de telefoon ook juiste informatie te verstrekken en laat service doorklinken in de oplossingen...

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering tot op de plaats waar de koelkast moet komen te staan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, mogelijkheid tot vergelijken, helder omschreven procedure van bestellen tot levering.

Pluspunten

Duidelijke website. Bestellen gaat supersnel. En de aflevering is keurig. Een echte aanrader!

Jammer dat er geen mogelijkheid is om (zonder extra kosten) af te rekenen bij de chauffeur.

Pluspunten

Duidelijke internet pagina!Mooi overzichtelijk! Correcte prijs! Zeer snelle levering!

Pluspunten

Snel vakkundig en geen gezeur en erg duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed afgehandeld, na misverstand.. bezorgdienst was vriendelijk

Ik had betaald, voor de extra service dat t dezelfde dag werd bezorgd. Dit is niet gebeurd. Wel 2 vouchers gekregen en het betaalde extra bedrag krijg ik terug

Pluspunten

Snelle en goede levering, goede prijs, vriendelijke bezorging, oude weer mee retour

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een inbouwkoelkast besteld op donderdag 21.00 uur , en verrassend knap, dag ernaa, vrijdag, om 11.00 uur bezorgt .

Prijs ligt ruim 30 euro hoger, dan ander webshop.

Pluspunten

Alles vlgs afspraak. Vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

overzichtelijke site razend snelle bezorging goede helpdesk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en snelle bezorging