Pluspunten

Ik was blij verrast om een aantal dingen: - je ook kon betalen door op voorhand over te maken. - de prijs van het item was goed - het werd geleverd ruim binnen de beloofde besteltijd

Eén verbeterpunt zorg dat je meer bekend wordt!!

Pluspunten

Goede,snelle service

Pluspunten

Prima levering, netjes verpakt en volgens afgesproken tijd.

Pluspunten

Snelle levering. Uitstekende informatie over de stand van zaken rond de levering

Pluspunten

Kook boeken besteld 1 dag later al binnen ! Netjes via de mail op de hoogte gehouden

Niks

Pluspunten

Super goede nazorg bij bestelling, wachttherapie, humor en service kudo's.

Misschien het volume van de mailtjes wat omlaag brengen. In totaal 5 mailtjes ontvangen misschien terugbrengen tot 3 indien mogelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending . Goede staat artikel

Pluspunten

Veel aanbod, duidelijke beschrijving, snel geleverd. Prijs kwaliteit is in orde.

Nog niets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering!!

Geen verbeter punten! Ben van plan om vaker bij jullie te bestellen!

Pluspunten

Dit was mij. Eerste bestelling bij coolblue. Volgende dag in huis en goede enails over de levwring van de bestelling. Ook de verschillende verzendings optie zijn groot. Hoefde geen verzendkosten te betaalen hoewel bij bol.com wel. Dus er gaan nog meer bestelling komen van mij!!

Meer bekendheid maken over de producten die jullie verkopen. Ik wist helemaal niet dat jullie boeken verkochten.

Pluspunten

Vriendelijke te woord gestaan correct pakket en keurig verpakt. overzichtelijke web mijn compliment

Pluspunten

Snelle service en keurig netjes verpakt en verzonden, pluspunt is dat het dicht bij huis is op te halen!!!

Pluspunten

Alles is perfect gelopen ,keurig op tijd geleverd . Gewoon super

Pluspunten

Ik heb kookboeken besteld die de volgende dag geleverd werden. De bestelling kon niet in zijn geheel geleverd worden, daar kreeg ik meteen een reactie op. Het hierdoor teveel betaalde geld had ik de volgende dag alweer op mijn rekening. Dus in één woord: geweldig

Pluspunten

Snelle levering. Levering op zondag. Gratis levering. Wordt goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces zowel per mail als per sms.

?

Pluspunten

Super levering. Op zondag had ik het binnen.

Pluspunten

Bij geen enkel bedrijf zo'n snelle en correcte levering meegemaakt. En dat zonder verzendkosten! Op naar de volgende bestelling!

Pluspunten

Goede levering

Pluspunten

Snelle en vooral gratis verzending. Goed verpakt en boek in goede staat ontvangen

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Boek werd als pakketpost verstuurd, terwijl het ook prima door de brievenbus paste.

Pluspunten

Heb zondag het boek besteld en had deze de volgende dag al in huis en was prima verpakt!

nog niet

Pluspunten

correcte behandeling op mijn mail dit was de eerste keer dat ik kennis maakte met deze manier van bestellen en ik raad dit ook anderen aan het kan makkelijk zijn als je kinderen/kleinkinderen hebt die wat verder wonen dan kun je via de comp kijken wat ze willen hebben

geen

Pluspunten

Duidelijke webshop met een uitgebreid assortiment met verrassende aanbiedingen. Leuke opzet. Snelle en goede bezorging.

Zijn er niet