Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering. Top.

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

groot assortiment, snelle en adequate levering

Pluspunten

meteen contact via email, levering op zondag (!)

beetje onduidelijk waar ik m'n factuur kon downloaden voor de boekhouding.

Pluspunten

snelle afwikkeling van bestelling, komt afspraken na

Pluspunten

De snelheid van leveren en het op zondag leveren vinden wij zeer positief.

Pluspunten

snelle bezorging en correcte afhandeling

Pluspunten

Geweldige afhandeling van mijn bestelling en medewerker, en zeer zeker het bedrijf opzicht

Pluspunten

snel goedkoop duidelijk

geen

Pluspunten

Zeer snel geleverd en goede service

Pluspunten

Zaterdag besteld op Zondag geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De service en informatie vind ik erg goed! Ook het feit, dat er later aandacht werd besteed aan het artikel dat ik in het bijzonder bij u op de website had bekeken.

De informatie na aanschaf van een artikel, vind ik wel goed, maar misschien is het verstandig om eens na te gaan of het wat minder kan. Je hoeft niet alles te doen wat kan!

Pluspunten

De ultra snelle afhandeling en bezorging. Verzorgd pakketje Prima niettang

Het labelapparaat print niet echt duidelijk. Maar is te doen.

Pluspunten

Perfect, aanbod, prijs, informatie, service

geen

Pluspunten

Werkt prima. Erg makkelijk voor het uitprinten van digitale postzegels en adresstickers

Verkeerde software geleverd. Ik kon niet direct aan de slag (Apple pc) klantenservice gebeld en nieuwe software toegestuurd gekregen

Pluspunten

prettige schermverdeling waardoor overzichtelijk. kleurgebruik mooi rustig adequate afhandeling veel keuze leuke aansprekende teksten

geef bij de naam van het label meteen de maten aan. Hierdoor kan ik sneller inschatten of het voor mijn toepassing de juiste is. De naam op zich zegt mij te weinig. Ook de hoeveelheid per rol.

Pluspunten

Heb nu twee artikelen bij de firma gekocht en ben daar meer dan tevreden over de totale afhandeling. Wat de firma belooft komen ze ook na, dus kan een ieder aanraden als hij wat nodig heeft eerst te gaan kijken bij CoolBlue want de service is goed en ook de prijs! Tevens moet ik ook nog even aangeven na contact met een service medewerker omdat PostNL een mIl had gestuurd waar wat verwarring over was en vroeg hoe dit zat, kreeg ik perfect direct antwoord. In het gesprek kwam naar voren dat ik net uit het ziekenhuis ben, en wat schets mijn verbazing sen kaartje in de bus met beterschap van CoolBlue, nou dat noem ik nog eens COOL !!!! Ga vooral zo door HELEMAAL TOP.

Pluspunten

heldere website met goed advies snelle levering goede communicatie met de klant wat betreft voorgang van de levering, en ook nog grappig!

Pluspunten

Prima website, duidelijk en makkelijk te volgen. Snelle en goede follow-up en informatie. Maken belofte ook waar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en goed bezorgd

in het vervolg nieuwe software mee leveren, jullie hadden een verouderde software (cd rom) mee geleverd.

Pluspunten

Helemaal top! S 'avonds besteld en volgende dag voor 12 uur in huis!!