Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, ook op zaterdag, geen verzendkosten
Pluspunten
Snelle levering, redelijke prijzen, groot assortiment
VerbeterpuntenEr is nogal eens wat mis met de accuratie van de eigenschappen van de producten waardoor je iets geleverd kunt krijgen met andere eigenschappen dan op de site staan, dit is mij al twee keer overkomen bij een aankoop. En dat is geen goede zaak.
Pluspunten
Alles: (klanten)service, snelle bezorging
Pluspunten
Pluspunten
Goede informatie op website Snelle levering
Pluspunten
- Duidelijke productbeschrijvingen - Goede prijs - Snelle levering
Pluspunten
Veel selectie mogelijkheden om tot kleiner aantal producten te komen
VerbeterpuntenNiet alle specificaties waren ingevuld waardoor ik op andere sites verder ben gaan zoeken
Pluspunten
Duidelijk site, snelle levering, geen verzend- en retourkosten!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Voldoet geheel aan de verwachting Makkelijk te installeren en het bijvullen van het water reservoir gaat makkelijk. Aangename geur (indien gewenst) in huis. Huis voelt fris aan en de brandende ogen en andere huid ongemakken verdwijnen langzaam. Heb apparaat bij een radiator staan en dat werk prima. Raad wel aan om een vochtmeter aan te schaffen voor het controleren van het juiste vocht percentage. Daar voorziet dit type niet in.
VerbeterpuntenKan misschien nog iets gedaan worden aan de db. Dat is even wennen als je 's avond en 's nachts het apparaat laat werken. Bij gebruik in de hoogste stand verbruikt het apparaat zo'n vier tot vijf liter water per dag in een gemiddelde woonkamer. (afhankelijk van je woonoppervlakte kan dit hoger of lager zijn). Op tijd bijvullen dus als je overdag lang van huis bent. Overigens slaat het apparaat af als het reservoir leeg is.
Pluspunten
Snelle levering. Mooi apparaat met duidelijke gebruiksaanwijzing.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Dit is een vervanging van mijn oude Boneco 2055D. Het apparaat is na een levensduur van net niet 4 jaar stuk gegaan door het gebruik tgv de hardheid van het water. Ik heb weer een nieuw apparaat gekocht omdat het apparaat betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken is (kan gebruikt worden zonder gebruik te maken van de gebruikershandleiding). Heb in het verleden al meerdere luchtbevochtigers gehad en deze is tot nog toe de beste. Omdat dit een luchtwasser apparaat is heb je ook geen probleem, dat je kalkaanslag op de vloer of meubels krijgt, zoals dat wel gebeurt bij ultrasone luchtbevochtigers.
VerbeterpuntenJe moet voor deze luchtbevochtiger er wel voor zorgen, dat de watertank niet in het daglicht komt te staan, anders kan men in de zomermaanden last krijgen van alg-aanslag in de watertank. Men zou het product kunnen verbeteren door, een kleur plastic te gebruiken die geen zonlicht doorlaat.
Pluspunten
alles verloopt keurig volgens het boekje; uitstekend.
Verbeterpuntenhouden zo!
Pluspunten
Altijd snelle leveringen
VerbeterpuntenSoms liggen de prijzen wel veel hoger dan bij bijv. Bol.com.
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering, goede en snelle informatie over de bestelling via de mail
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De verzending van de Medisana luchtbevochtiger is naar wens verlopen. Onbeschadigd aangekomen.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Snelle en makkelijke bestelprocedure. Dehumidifier donderdag ner voor de deadline besteld en zaterdag vroeg in de middga in huis.
Pluspunten
Snel en efficient
Pluspunten
Bestelling gaat makkelijk. Bevestiging daarvan en informatie over levering was snel en duidelijk.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Redelijk veel keuze
Pluspunten
Ik heb niet gekregen wat ik heb besteld. Ik heb een zilverkleurige besteld en daar dit bedrijf op geselecteerd. Helaas kreeg ik een witte. Wel gehouden, maar als ik dit van te voren had geweten had ik niet besteld.
VerbeterpuntenGraag foto's aanpassen.
Hoi Jose, Hartelijk dank voor uw reactie. Erg spijtig dat er een witte geleverd is in plaats van een zilveren luchtbevochtiger. Soms maken we een fout op de website of in het magazijn, dat zijn we nu aan het uitzoeken en passen we natuurlijk aan. Wat betreft deze situatie: we willen graag met een oplossing op maat komen. Via de mail zullen we u benaderen met een voorstel. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Na bestelling prima communicatie via statusmails. Mega snelle afhandeling .'s avonds besteld en volgende dag al binnen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering, en een goede prijs
Pluspunten
correcte afhandeling. ruim assortiment snelle bezorging
Verbeterpuntenniet altijd de scherpste prijs, met name bij electronica veelal iets duurder dan de rest.