Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle levering, ook op zaterdag, geen verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, redelijke prijzen, groot assortiment

Er is nogal eens wat mis met de accuratie van de eigenschappen van de producten waardoor je iets geleverd kunt krijgen met andere eigenschappen dan op de site staan, dit is mij al twee keer overkomen bij een aankoop. En dat is geen goede zaak.

Pluspunten

Alles: (klanten)service, snelle bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie op website Snelle levering

Pluspunten

- Duidelijke productbeschrijvingen - Goede prijs - Snelle levering

Pluspunten

Veel selectie mogelijkheden om tot kleiner aantal producten te komen

Niet alle specificaties waren ingevuld waardoor ik op andere sites verder ben gaan zoeken

Pluspunten

Duidelijk site, snelle levering, geen verzend- en retourkosten!

Geen!

Pluspunten

Voldoet geheel aan de verwachting Makkelijk te installeren en het bijvullen van het water reservoir gaat makkelijk. Aangename geur (indien gewenst) in huis. Huis voelt fris aan en de brandende ogen en andere huid ongemakken verdwijnen langzaam. Heb apparaat bij een radiator staan en dat werk prima. Raad wel aan om een vochtmeter aan te schaffen voor het controleren van het juiste vocht percentage. Daar voorziet dit type niet in.

Kan misschien nog iets gedaan worden aan de db. Dat is even wennen als je 's avond en 's nachts het apparaat laat werken. Bij gebruik in de hoogste stand verbruikt het apparaat zo'n vier tot vijf liter water per dag in een gemiddelde woonkamer. (afhankelijk van je woonoppervlakte kan dit hoger of lager zijn). Op tijd bijvullen dus als je overdag lang van huis bent. Overigens slaat het apparaat af als het reservoir leeg is.

Pluspunten

Snelle levering. Mooi apparaat met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Geen.

Pluspunten

Dit is een vervanging van mijn oude Boneco 2055D. Het apparaat is na een levensduur van net niet 4 jaar stuk gegaan door het gebruik tgv de hardheid van het water. Ik heb weer een nieuw apparaat gekocht omdat het apparaat betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken is (kan gebruikt worden zonder gebruik te maken van de gebruikershandleiding). Heb in het verleden al meerdere luchtbevochtigers gehad en deze is tot nog toe de beste. Omdat dit een luchtwasser apparaat is heb je ook geen probleem, dat je kalkaanslag op de vloer of meubels krijgt, zoals dat wel gebeurt bij ultrasone luchtbevochtigers.

Je moet voor deze luchtbevochtiger er wel voor zorgen, dat de watertank niet in het daglicht komt te staan, anders kan men in de zomermaanden last krijgen van alg-aanslag in de watertank. Men zou het product kunnen verbeteren door, een kleur plastic te gebruiken die geen zonlicht doorlaat.

Pluspunten

alles verloopt keurig volgens het boekje; uitstekend.

houden zo!

Pluspunten

Altijd snelle leveringen

Soms liggen de prijzen wel veel hoger dan bij bijv. Bol.com.

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering, goede en snelle informatie over de bestelling via de mail

geen

Pluspunten

De verzending van de Medisana luchtbevochtiger is naar wens verlopen. Onbeschadigd aangekomen.

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Snelle en makkelijke bestelprocedure. Dehumidifier donderdag ner voor de deadline besteld en zaterdag vroeg in de middga in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en efficient

Pluspunten

Bestelling gaat makkelijk. Bevestiging daarvan en informatie over levering was snel en duidelijk.

geen

Pluspunten

Redelijk veel keuze

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb niet gekregen wat ik heb besteld. Ik heb een zilverkleurige besteld en daar dit bedrijf op geselecteerd. Helaas kreeg ik een witte. Wel gehouden, maar als ik dit van te voren had geweten had ik niet besteld.

Graag foto's aanpassen.

Pluspunten

Na bestelling prima communicatie via statusmails. Mega snelle afhandeling .'s avonds besteld en volgende dag al binnen

geen

Pluspunten

Super snelle levering, en een goede prijs

Pluspunten

correcte afhandeling. ruim assortiment snelle bezorging

niet altijd de scherpste prijs, met name bij electronica veelal iets duurder dan de rest.