Pluspunten

Scherpe prijzen Groot assortiment Gebruikersvriendelijke website Mogelijkeheid voor retourzending

Pluspunten

Volgens afspraak de volgende dag geleverd

Pluspunten

Na een mislukte eerste bezorging meteen de dag erna correct bezorgd. Verder alles netjes naar boven gedragen terwijl ik op de 4e verdieping woon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelde spullen zijn goed en snel geleverd maar de belofte om de oude magnetron op te halen, is niets van gekomen. Ben ik niet gewend van de jongens van Cool Blue

Belofte maakt schuld. Oude magnetron is beloofd op te halen maar op mijn vraag hierover, krijg ik geen antwoord. Heel slecht.

Pluspunten

Duidelijke website met uitgebreide informatie van in mijn geval een Inventum combimagnetron. Snelle reactie zoals bevestiging en aflevermoment

Geen, alles top!

Pluspunten

Duidelijke website met de mogelijkheid meerdere items met elkaar te vergelijken.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van de het bestelde product

Pluspunten

perfect gegaan snel en goed geef jullie een 10

zou geen verbeterpunten weten ben zeer tevreden

Pluspunten

Goede, duidelijke informatie. Terugkoppeling tijdens de levering en heel snelle levering. En - hoewel geen gebruik van gemaakt - zo te lezen een makkelijke retourtegeling voor eventueel.

Eigenljk geen: houden zo!

Pluspunten

De koper wordt op een hele goede manier geïnformeerd over de status van zijn aankoop. Ook op de dag van de levering telefonisch contact met de enthousiaste bezorgers van onze nieuwe combimagnetron. Deze werd door deze personen uit de verpakking gehaald en geïnspecteerd op beschadigingen, ook werd de oude magnetron meegenomen. Super.

Kan er niet 1 verzinnen.

Pluspunten

Genoeg keus, snelle levering

Pluspunten

's Middags besteld, volgende dag geleverd.

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende service. Altijd blij met Coolblue

Pluspunten

Goede spullen, levering conform afspraak en makkelijk te volgen of aan te passen

ga vooral zo door

Pluspunten

Netje geleverd.

Aangeven dat je zowel voor 23:59 de bestelling en betaling afgerond moet zijn. Ze nemen namelijk meer tijd voor het verwerken van de betaling ook al is het via Ideal. Dat is wel jammer. Ik bestelden om 23:55 en het werd de dag daarop bezorgd ipv de volgende dag.

Pluspunten

Goede afhandeling

geen

Pluspunten

Vriendelijk, goede kennis over producten, snel bezorgd en de klantenservice was makkelijk te bereiken.

In mijn huidige ervaring geen.

Pluspunten

snelle en goede levering

Pluspunten

Alles prima in orde

Pluspunten

aflevering was prima. magnetron voldoet aan onze eisen.past prima in de nis.gebruiksaanwijzing is goed leesbaar in begrijpelijke taal. voldoet prima.

geen

Pluspunten

Snelle afhandeling van de order

Pluspunten

Goede voorlichting. Transparant bedrijf, die doen wat ze beloven. Snelle levering. Ze maken het de klanten zo gemakkelijk mogelijk.

Blijf altijd kritisch naar jezelf kijken en klantgericht handelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

2 sterren: slechter dan verwacht