Pluspunten

'S avonds besteld, de volgende middag in huis. Het apparaat wat we besteld hadden, keurig te volgen via post.nl.

Pluspunten

Snel geleverd, zat alleen 1 minimaal foutje aan de magnetron, te klein om terug te sturen. Er rammelde 1 schriefje van de zijkap mee, dit schroefje zat los en is niet vast te draaien (dol) lijkt het.

Proberen zulke foutjes te voorkomen, maar ja hoe? Ik zou niet weten hoe je dit kunt controleren zonder te testen.

Pluspunten

De site is overzichtelijk ingedeeld en de levering is heel erg snel, binnen 20 uur hadden we het al ontvangen!

Meer variaties van een product aanbieden, ik had het magnetronbord besteld maar daar was maar 1 soort van.

Pluspunten

Bijzonder snelle levering en keurig op tijd !

Pluspunten

Het doet wat beloofd wordt

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Nog niks tegengekomen

Pluspunten

duidelijke website correcte afhandeling snelle levering zeer goede service en back-service

Pluspunten

Wij bestellen voor ons financieel advieskantoor alle elektronica bij Coolblue. Daarnaast privé onlangs ook het e.e.a. aangschaft. Online bestellingen worden keurig op tijd geleverd en de service is de winkel is ook fantastisch. Ga zo door Coolblue!

Pluspunten

Veel keus en snelle levering

Pluspunten

Goede service snelle levering

Pluspunten

Goede service snelle levering

Pluspunten

Alles verloopt top

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit snelle levering makkelijke menu's en bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site.

Pluspunten

Super prijzen,zeer snelle levering

Had om een rekening bij aflevering gevraagd was niet in de doos aanwezig.moet ze daarover dus na vragen

Pluspunten

Duidelijke internetpagina Goede vergelijkmogelijkheden voor de zoektocht naar een goede combimagnetron Voldoende reviews als extra hulp bij het maken van de juiste keuze De combimagnetron was in een paar klikken met de muis besteld De wachttherapie is briljant, hahaha 's Avonds besteld, de volgende middag al in huis Het oude artikel is netjes en zonder morren meegenomen De eerste appeltaart is al gebakken en die was heerlijk!

Pluspunten

Duidelijke site, alles goed te vinden. Verzending is redelijk snel. Niet duur.

Ik kreeg mijn magnetron in de originele doos binnen, zodat iedereen kon zien dat ik een magnetron had besteld. Als het bij de buren bezorgd wordt zie ik liever een neutrale verpakking.

Pluspunten

Snelle en goede service Overzichtelijke site met producten en bijbehorende recensies Product is degelijk verpakt Gemakkelijk te zien wanneer en waar de bestelling geleverd wordt

Pluspunten

veel keus, snelle levering (zelfs op zondag bezorgen!)

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Vlotte levering. Prettig eigentijdse website.

Pluspunten

GEWELDIGE service! Zeer ruime openingstijden, vriendelijk personeel, helemaal persoonlijk en altijd een stap verder dan de verwachting is

Pluspunten

Laat besteld en heel snel geleverd!

Blijven verbazen :-)