Pluspunten

Alles goed geregeld. En erg duidelijk

Vond het jammer dat ik ze in de avond moeilijk kon bereiken.

Pluspunten

Geweldige user interface, zo uitgebreide informatie als je wil met de highlights duidelijk bij eerste overzicht/scan. Uitstekende adviesmodules. Alles draait om tevreden klanten. En dat voor de goede (laagste) prijs.

Mijn combioven heeft geen vierkante bakplaat en ook geen sleuven aan de zijkant om die hoog in de oven naar binnen te schuiven wat ik prettig vind voor croissantjes, stokbrood, pizza etc. (dingen die je op hogere temperatuur wilt (af)bakken). Dit zou je als feature kunnen toevoegen aan de specs van combioven ("Geintegreerde bakplaat") en eventueel een aspect filter op kunnen loslaten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als alles goed gaat super snel en eenvoudig te bestellen.

MAAR als er maar 1 ding niet goed gaat, dan verzuip je als klant in de procedures. Inmiddels 1 week bezig om een reeds gemaakte bestelling te annuleren voor levering, maar ook reeds het product moeten weigeren aan de deur en nu nog altijd (na 4 telefoontjes) geen bericht dat de bestelling geannuleerd is. SLECHTE ZAAK!

Pluspunten

Pluspunten

Groot aanbod,uitstekende afhandeling bestelling. Tot aan de deur is pakket te volgen.

Pluspunten

Alles verliep snel en soepel.

Pluspunten

Product op zaterdag besteld en netjes op zondag geleverd. Dus 7 dagen per week is bezorging mogelijk. Helemaal top!

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Super snelle levering zondag

Pluspunten

-Snelle levering -Levering kan op afhaalpunten afgehaald worden (ook grote zwaardere producten) -Goede verpakking -prijs goed Gewoon een goede service bij Coolbleu super COOL ;)

.....

Pluspunten

Erg tevreden . behalve postnl postbedrijf.

beter een ander post bezorg bedrijf of goede afspraken die bindend zijn.

Pluspunten

Prima geregeld

Pluspunten

Volledig volgens afspraak, in huis afgeleverd. Perfect

Pluspunten

Vriendelijkheid chauffeurs, service, stiptheid

Pluspunten

Goede website werkt goed

Pluspunten

snelle service, duidelijk verhaal met tweede kans aankopen. erg prettige website.

foto's van de schades bij tweedekans aankopen deze wat duidelijker in beeld, zodat je niet alleen de schade ziet maar ook waar deze zit op het product. een totaal beeld foto.

Pluspunten

Snelle en gratis bezorging

Inname oud apparatuur bij aankoop

Pluspunten

Helaas zelf de verkeerde kleur magnetron besteld, hoofdkantoor gebeld en ben vriendelijk te woord gestaan en zei hebben geregeld dat er in een van de filialen een magnetron klaar zou staan in de goede kleur. Dezelfde dag konden we dit in de ochtend al omruilen! Ook in de winkel goed geholpen en ook vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestelen bij coolblue.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Artiekel heeft de laagste prijs

Misleident is als er staat besteld voor 23.59uur Dat het dan 2 dagen later bezorgt wordt terwijl het apparaat op voorraad was en klaar stond ter verzending in het depot en dat ik daar ook een bevestiging van kreeg

Pluspunten

snele levering en netjes ingpakt

geen

Pluspunten

Alles was duidelijk, goed geholpen! Goed op de hoogte gehouden.

Geen verbeterpunten voor dit bedrijf.

Pluspunten

Coolblue zegt: vandaag besteld, morgen geleverd. Wat ze zeggen, doen ze ook!