Pluspunten

Pluspunten

overzichtelijk helder duidelijk zeer snelle levering goed traceerbare productregistratie

wel erg grote verpakking met veel lucht er in

Pluspunten

Super service, snel geleverd, hele leuke teksten op doos, boekjes en in de email!

Pluspunten

Zeer snelle en correcte zending!!

Opde zelfde voet verder!!

Pluspunten

Zeer snelle levering van mijn combimagnetron en zonder bezorgkosten. De bezorger nam mijn oude magnetron ook mee terug.

Pluspunten

Goede website. Snelle levering

Pluspunten

Goede service, duidelijke site, goede prijs, snelle levering, Super leuk en originele marketing

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot aanbod

De belofte dat er de volgende dag geleverd wordt, klopt niet. Ik wacht al 5 dagen op een product en er wordt mij alleen maar verkocht dat het toeval is en vervolgens niets gedaan. Zorg dat je de belofte nakomt en anders helemaal niets beloofd.

Pluspunten

Snel, voortdurend op de hoogte van staat van bestelling. Top!

Pluspunten

Ze bezorgen zelfs op zondag!

Geen.

Pluspunten

snelle service, duidelijke site en makkelijk producten te vergelijken.

Pluspunten

Snelle levering ,goede klantenservice en goede voorwaarden wat betreft terugsturen .

zo doorgaan!

Pluspunten

Erg snelle en correcte levering ga zo door. Prijzen zijn ook goed

zou het niet weten

Pluspunten

Je bestelt en bent er zeker van dat het volgende dag in huis. Netjes en stevig verpakt, en het apparaat is uitstekend

Pluspunten

Snelle levering. Goede service

Pluspunten

Snelle levering en produkt goed verpakt, geen verrassingen

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

P. Otten, Ik ben 73 jaar en was toe aan een nieuwe magnetron. Ik dacht laat ik het maar eens on.line proberen. Voor mij was dit de eerste keer en tot volle tevredenheid, bestelling zelfs op zondag. De communicatie en afhandeling prima,dus een dikke 9 en ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

Op 10 Januari een bezoek gebracht in Cool Bleu winkel in Rotterdam een aardige juffrouw trok een nummertje binnen 5 minuten werd ik geholpen aan een magnetron. ik ben een kritische koper, maar er werd prima informatie gegeven ,ondanks dat het erg druk was,en de volgende dag vroeg kon ik mijn broodje al ontdooien, Prima Service.

Verbeteren hoeft niet ,zelfs over de verpakking is goed nagedacht.

Pluspunten

Doet wat het zegt en levert supersnel en in ons geval zelfs gratis op zondag toppie En alles komt keurig en heel aan Wij zijn er dan ook heel blij mee

Ik zou het werkelijk niet weten

Pluspunten

Service

Pluspunten

Service en snelheid

Pluspunten

Binnen 24 uur 2 nieuwe magnetrons voor ons bedrijfsrestarant. Medewerkers van de avondploeg weer blij. Geen verloren tijd door winkels te bezoeken en geen gesjouw, gewoon snel afgeleverd.

Pluspunten

overzichtelijk op internet met alle nodige informatie over het artikel, wordt snel, correct geleverd. Vergeleken met concurerende bedrijven zijn de prijzen positief en die "kleine lettertjes" waar je bij concurenten pas op de rekening achterkomt heeft Coolblue niet, op de site staat alles en uitgebreid en je krijgt dat ook

Ga zo door AUB!

Pluspunten

Duidelijke sites, lage prijzen, supersnelle levering