Pluspunten
Goed omschreven
VerbeterpuntenVoor 23.59 besteld volgende dag in huis klopt niet werd een dag later, is niet erg maar als je iets beloofd moet je je woord houden of voorzichtiger zijn met je beloftes
Pluspunten
snel, duidelijk en helder
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Top service, top product! Zaterdagavond besteld, zondag in huis.
Pluspunten
snelle levering goede magnetron en betaalbaar
Pluspunten
Op zaterdag besteld op zondag voor 15u geleverd aan de voordeur!! Op de trac&trace Mail was aflevertijd aangegeven. 15min. vooraf de appels voor de appeltaart geschild en hij kom subiet de oven in. Top!!! Daar kan geven retailwinkel tegen aan.
Verbeterpunten??
Pluspunten
onderdeel van CoolBlue: heb daar al lange tijd goede ervaring mee. Bovendien staan er vaag revieuws bij de producten, eerlijk en oprecht, daardoor heel nuttig.
Pluspunten
Supersnelle levering!!
Pluspunten
alles perfect geregeld vanaf het product vinden in de jungle dat internet heet tm het afhalen bij karwei
Verbeterpuntengeen en dat is ook een verbeterpunt
Pluspunten
Goed en betrouwbaar bedrijf met een prima service
VerbeterpuntenHet bezorgen via Postnl wil wel eens niet gaan zoals Coolblue het zou willen ( meenemen van oude apparaten )
Pluspunten
Ik heb hier al meer gekocht en ben zeer positief over de snelheid en betrouwbaarheid. Prima service daar kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren.
VerbeterpuntenTip: start een vestiging in Breda
Pluspunten
Verbeterpunten'Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd'? Mooi niet. Vanwege een 'sorteerfout' - veelgebruikte smoes bij koeriersdienst Dynalogic - werd mijn bestelling niet geleverd. Vervolgens hoor je dagenlang niets meer. Coolblue zegt dat dit zeer uitzonderlijk is, maar gezien de vele klachten over Dynalogic vermoed ik dat dit veel vaker voorkomt. Coolblue toont ook weinig bereidheid de kwestie, als die inderdaad zo uitzonderlijk is, snel op te lossen.
Beste meneer Bosboom, Wat ontzettend vervelend dat uw bestelling niet conform afspraak wordt geleverd. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Zou u het ordernummer van uw bestelling kunnen doorgeven? Dan gaan wij het voor u oplossen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Top informatie over het product en de levering!
Pluspunten
Heel efficiënte bestelprocedure en zeer snelle levering.
VerbeterpuntenKan niets bedenken.
Pluspunten
correcte levering tot in de keuken tevreden over de magnetron
Pluspunten
VerbeterpuntenHt bedrijf zegt de volgende dag te leveren maar dit wordt niet nagekomen. krijg wel een melig van een leveringstijd maar er wordt niet geleverd. na wat navraag kunnen zelfs na 2 dagen niet leveren. de klantenservice vindt het allemaal heel vervelend maar er wordt niets ondernomen. Ik heb mijn product nu maar ergens anders besteld. ergens waar er wel volgens afspraak wordt geleverd. MENSEN LET OP!! hier worden beloftes niet nagekomen!!
Beste meneer Kolen, Onze welgemeende excuses voor het ongemak. We zien staan dat de afspraak inderdaad niet is nagekomen en zelfs, om een niet toegelichtte reden, de aflevering is geannuleerd. Weet dat wij hier geen opdracht toe hebben gegeven en ons best doen om uit te zoeken wat hier misgaat en wanneer de levering zelf komt. We hopen spoedig contact op te nemen met een oplossing, maar op het moment hebben we nog geen betere informatie voor u. Onze excuses; dit is niet wat u van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
zeer vriendelijke en behulpzame werknemers die het voor 65 plussers makkelijker maken om via internet te bestellen ,en wat een snelheid zaterdagavond om 10 uur telefonisch hulp en bestellen en zondagmorgen om elf uur mijn magnetron . super
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ontvangen op afgesproken dag.
Pluspunten
Pluspunten
2 dagen voor kerst om 22:50 besteld. Volgende dag netjes geleverd wow
Pluspunten
Correcte levering.
Pluspunten
Op tijd bezorgd dat is heel belanrijk en je hebsmst een aan spreek winkel in rotterdam dat is heel belangrijk ook
VerbeterpuntenSms sturen voor 10 min voor aankomst
Pluspunten
Vlot geleverd , mijn combi magnetron/oven.
Pluspunten
- dit is nu eens een koopje die ook dat doet waarvoor het bedoelt is - het warm en ontdooit de producten goed en snel - het neemt heel weinig (inbouw) ruimte in beslag - het ziet er vanbuiten ook goed uit - het verbruikt niet zoveel stroom (700watt) en dat is genoeg voor zijn doel in wat het moet doen en het ook dus goed doet
Verbeterpunten- tot op heden nog geen verbeterpunten ontdekt - de prijs zou kunnen zeggen dat het niet zoveel zou voorstellen maar dat is ****** .... je krijgt er meer voor dan je zelf voor mogelijk houdt bij deze prijs, maten en vermogen ....