Pluspunten

Levering op zondag zonder prolemen.

Pluspunten

Snelle levertijd

Pluspunten

Fantastisch. Onze magnetron ging om 19:00 stuk en we zochten een nieuwe vrijstaande magnetron, maar dan zonder draaischijf. Die zijn lastig te vinden. Magnetronstore (Coolblue) bleek er 5 op de website te hebben. We kozen een van de beste designs. Die was op voorraad en ook nog € 36 goedkoper dan de volgende webshop in prijs. Magnetronstore beloofde levering de volgende dag en om 11:00 in de avond kregen we al bericht dat de verzending klaar stond met een link naar PostNL. Tegen 11 uur de volgende ochtend werd de magnetron afgeleverd; prima verpakt, dus levering binnen 12 uur van wat toch een niche product moet zijn en dat voor de laagste prijs!

Een link naar de website van de producent om brochures en specificaties te zien zou de informatie nog verbeteren.

Pluspunten

Snelle levering en heldere website

Pluspunten

Snel, goed en duidelijk. Gewoon top!

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie over het verloop van de levering.

Pluspunten

Goed product, snelle levering en heldere communicatie. Ben zeer tevreden

Aansluitsnoer was aan de korte kant. Had in de specificaties als opmerking erbij gemogen

Pluspunten

Super betrouwbaar,snelle levering,goede service.

Pluspunten

Nieuw bedrijf voor mij, dit is de eerste keer dat ik een bestelling doe. Geweldig hoe dit verlopen is. De volgende bestelling, als hun het kunnen leveren bij dit bedrijf, geweldig. Groetjes Jo

Pluspunten

Prima levering. Goede en duidelijke communicatie. Perfect op tijd geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

product is prima

Er wordt gezegd dat de levering de volgende dag plaats kan vinden, helaas is dit niet gelukt, dit is ook bevestigd per mail, maar niet gebeurd. . Als ik daarover mail krijg ik geen reactie, jammer!

Pluspunten

Snelle en eerlijke levering

Pluspunten

Snel geregeld allemaal. Fijn dat het op zondag ook geleverd kon worden. Weet je zeker dat je thuis kunt zijn.

Pluspunten

Goede communicatie. ..klant wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook de keuzes van bezorgen bij aankoop is een positief punt.

Nog niets

Pluspunten

Goede ontvangst met koffie. Met nummeruitgave toch snel geholpen De verkoper heeft goed geluisterd en ons toch een handvat meegegeven, zodat wij zelf konden kiezen.

Wij waren op zoek naar een magnetron. Bij binnenkomst zagen wij geen magnetrons en wilden wij weggaan. Wij werden aangesproken door een medewerksters en wij konden hier toch een magnetron uitzoeken via de computer. Misschien hier meer bekendheid aan geven? Fam.v.d. Pijl

Pluspunten

Snelheid van leveren

Pluspunten

Levering op zondag is een feest. Je klust en een nieuwe combimagnetron is - op zaterdag - de slagroom op de taart. Dan moet je normaal wachten totdat dinsdag op z'n vroegst een levering plaatsvind. Niet bij Cool Blue: daar leveren ze gewoon op zondag. Einde zondag hieven we het glas in een prachtig gerenoveerde keuken!

Pluspunten

Super service: zaterdagmiddag om 12.00 uur besteld en zondag om 12.00 uur afgeleverd, gratis! Plus het hele proces via mail te volgen.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen en veel keuze. Van een collega hoorde ik een opmerking over goede service (na levering van een verkeerd produkt) maar daar heb ik zelf nog geen ervaring mee

Pluspunten

Per sms en mail werden we op de hoogte gehouden van de levertijd. Op de minuut nauwkeurig stond de leverancier voor de deur, helemaal goed. Zeker toen hij ook de oude magnetron meenam. Zéér blij met het product en de leverancier!

Misschien een idee om er een stekker bij te leveren want die moet wel "geinstalleerd" worden.

Pluspunten

Ik vind het geweldig dat de service op die manier gegaan , snel correct en goed aangekomen . Dit maakt de betrouwbaarheid in uw bedrijf groot en het vertrouwen absoluut .

geen

Pluspunten

betrouwbaar, ruime collectie, vriendelijk geprijsd, goede service, snelle levering, kortom: ik ben fan!

ik zou het niet weten

Pluspunten

Super snelle levering.

4 e-mails na de eerste bestelling vind ik wat overdreven.. 2 was ook voldoende geweest.

Pluspunten

Prompte levering. Inderdaad, voor 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Alleen jammer dat PostNL een leveringstermijn hanteert van 8.30-21.30 uur.