Pluspunten

Snelle levering, duidelijke bestelprocedure

Pluspunten

Keurig en snel

Naar mijn idee kan het niet beter.

Pluspunten

Levering snel en acurt, zonder enig probleem,exelent verzorgd zo hoort hrt.

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Supersnel bezorgd! Ben zeer tevreden, ook over de prijs. Tijdens het hele proces van bestellen, betalen en bezorgen zeer goed op de hoogte gehouden.

geen.

Pluspunten

Het pakket de avond van tevoren besteld en betaald. Om 10 over 11 de volgende morgen werd het al geleverd, in een goede verpakking. Tussen 11 uur en twee uur zou het bezorgd worden. Mijn complimenten! En dat vanuit mijn luie stoel.. De volgende keer bestel ik zeker weer iets via Coolblue.

Pluspunten

redelijk goed assortiment,goede site, vlotte levering

Pluspunten

supersnelle levering

aanhouden zo

Pluspunten

De zeer snelle en nette levering.

Pluspunten

Ik had het laat in de avond besteld en ik kon het de volgende dag na 16:00 uur ophalen op het opgegeven adres ik vond dit super goed geregeld. Het apparaat zag er goed uit en werkt tot op heden naar behoren dus super tevreden.

Geen alles loopt goed jullie doen wat jullie beloven

Pluspunten

Gewoon goed

Pluspunten

Ik ben verbaasd om de snelle levering! De magnetron de volgende dag ontvangen en gelijk gebruikt. Binnen een minuut was het water gekookt! Gebruik hem nu een aantal dagen en heel tevreden over de kwaliteit!

Pluspunten

De levertijd is supersnel. Omruilen in de winkel gaat gemakkelijk. Ik ben slecht ter been en de medewerkers waren direct bereid om de combimagnetron uit mijn auto te tillen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog niet geleverd. Verwarrende communicatie - track en tracé werkt niet goed.

Pluspunten

voor drie uur besteld en 's avonds in huis goede en prettige bezorging (hetzelfde geldt ook voor computerstore)

Pluspunten

Je wordt snel geïnformeerd en de spullen worden snel in dit geval de volgende dag geleverd. Het is de tweede keer dat ik via deze site bestel, een van de weinige sites die ook op zondag bezorgen. Ik vindt dat heel prettig.

Keuzemogelijkheid in timeslots maken en zo mogelijk 's avonds bezorgen.

Pluspunten

Het bestellen was zo geregeld en een dag later hadden we het al in huis.

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Snelle en goede service

Afstappen van verzending via Postnl. Mijn ervaring is dat de centrale verweking van jullie pakket daar goed is, maar het pakket werd niet bij mij bezorgd, terwijl Postnl via zijn Track en trace aangaf dat het op 29 sept. bij mij is bezorgd. Er is zelfs niet aangebeld bij mij. Hiernaar gevraagd bij Postnl werd mij verteld dat ik eerst maar tot 5okt. moest wachten, en bij de buren gaan kijken of het daar is aangekomen. Dit is al niet zoals het hoort, zij hebben een fout gemaakt, die ze zelf moeten oplossen. Zij weten wie die dag de bezorger was, en kunnen bij hem navraag doen. Wij hebben 5 buren met nummer 7 (a,b,c,d, en belgisch 7) verspreid naast ons. Eindelijk heb ik na twee dagen alle buren bezocht. Uiteindelijk bleek mijn pakket bij nummer 7b te zijn, een groot bedrijf, waar dagelijks pakketten aankomen. Het meest kwalijke vind ik echter, dat waarschijnlijk de postbesteller mijn nhuisnummer op het pakket veranderd heeft in 7b. Wees op uw hoede met Postnl, want op deze manier maken ze het jullie klanten wel moeilijk.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en snelle levering

Pluspunten

Altijd een snelle levering en vaak de goedkoopste.

Geen, gewoon zo doorgaan !

Pluspunten

prima service duidelijk humor goed

Pluspunten

Duidelijke website, bestelling werd vlot en correct afgehandeld. Zondag besteld en maandagmiddag in huis, echt super.

Niet van toepassing

Pluspunten

Zeer snelle reactie op mail en aardige mensen aan de telefoon. Alles was erg snel geregeld en er volgde een super snelle levering. Alles klopte.