Pluspunten

Snelle levering Fijn dat er ook op zondag wordt geleverd Top!!

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering,goede informatie

Pluspunten

Super vriendelijke en enthousiaste medewerkers. Goede service!

Ga zo door :-D

Pluspunten

Veel keuze, overzichtelijke en intuïtieve webshop en zeer snelle service!

Pluspunten

Over de afghandeling van onze aankoop (magnetron ) zijn wij zeer tevreden.

Pluspunten

Ik heb een paar keer echt gelachen tijdens het bestelproces. Jullie zijn goed bezig, lekker luchtig, niet zo stijf maar wel alles in orde, keurig op tijd, geen rare dingen. Ik zeg ga zo door! De bestelde magnetron staat wel al op zijn plek maar is nog niet gebruikt dus over het product kan ik nog niets zeggen.

Pluspunten

Snelle reacties op vragen. Snelle levering. Goede prijzen

Pluspunten

De snelle levering en goede service.

Pluspunten

TOP SERVICE !!!

GEEN

Pluspunten

Snelle levering, goede service. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het product kwam.Ook heel fijn dat ze (gratis) op donderdagavond leverden. Ik bestelde woensdagavond en had de combimagnetron donderdagavond in huis (en de man van postNL was zelf zo lief om dit zware ding 3 trappen voor me op te dragen).

Pluspunten

Levering gaat altijd perfect en snel. Goede beschrijvingen en de site is heel overzichtelijk! Bestel vrijwel alles hier :)

geen

Pluspunten

Razendsnel geleverd. Zondag om 20.00u besteld en de volgende maandag ochtend om 8.15u stond de magnetron in de gang.

Pluspunten

uitgebreid aanbod tegen concurrerende prijzen, supersnelle afhandeling en bezorging,ook in het weekend, vrolijke doos, goed verzorgd verpakt. . ..

zou fijn zijn als de verzendkosten voor eventuele reparaties binnen de garantie periode ook vergoed werden i.p.v. de carry in service

Pluspunten

uitstekende bediening

houden zo

Pluspunten

zaterdag ging mijn magnetron kapot nieuwe besteld bij Coolblue, direct een bericht met de levertijd (2 uurstijzone) de volgende ochtend om 12.15 kreeg ik de magnetron (gratis) bezorgd. Over verwachtingen overtreffen gesproken!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede klanten service duidelijke antwoorden zijn ook nog in het weekend bereikbaar via Facebook

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keuze bezorgtijd handig, verder tevreden over magnetron

Misleidende afbeelding - van een vrijstaande rode magnetron Domo DO2012 verwacht ik dat ook de zijkanten rood zijn, niet alleen een dun randje op het front. Misverstand eenvoudig te voorkomen door hem niet frontaal in beeld te brengen, maar schuin, zoals Domo DO2322. Jammer!

Pluspunten

hebben volop tijd voor de klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

"Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd" wordt overal geroepen, maar wat we op maandagavond bestellen komt pas op woensdag, beetje jammer!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vlotte levering, maar zonder de beloofde service.

Indien er aangegeven staat dat de oude magnetron mee teruggenomen wordt dan is het een flinke tegenvaller als dit niet gebeurt. En ik zou niet hoeven slepen met de magnetron, want dat willen jullie toch niet? Moest ik toch nog met veel moeite dat ding op z'n plaats sjouwen; ben halfzijdig verlamd dus dit was bijna onmogelijk! Dit zijn wel punten waarop ik een bedrijf selecteer en vindt dit dus zeer teleurstellend!

Pluspunten

Jammer dat er niet was verteld dat de oude apparatuur meegenomen kon worden.

Pluspunten

Ik heb de magnetron via coolblue besteld, op zaterdag laat in de middag en exact een dag later, dus in hetzelfde weekend ontving ik op zondagmiddag de bestelde magnetron! SUPER

Pluspunten

Goede beschrijving op site en snelle levering. Communicatie per mail en sms uitstekend!

Beschrijving was prima maar op 1 punt tekort geschoten. Bleek voor ons helaas essentieel(snoer was 1,35mtr maar zat helemaal bovenin apparaat, kwamen 20cm tekort)

Pluspunten

snel en makkelijk!

ben ter helemaal blij mee!