Pluspunten

Idd vandaag bestellen morgen in huis

Erg vervelend dat de bezorgen niet alleen een uur later dan afgesproken maar ook erg onvriendelijk was

Pluspunten

Pluspunten

Snel en goedkoop

niets

Pluspunten

Makkelijke site, scherpe prijs, snelle levering. Snelle berichtgeving via mail over stand van zaken.

Pluspunten

Geweldige service en levering

Hoeft van mij niet op zondag bezorgd te worden maar dat in mijn mening

Pluspunten

Snelle bezorging. Goede informatie over afhandeling bezorging en retourservice. Gratis retour.

Rugmassagekussens zouden m.i. in meerdere maten moeten worden gemaakt. Voor mij was het kussen zeker 10 cm te kort, terwijl ik niet bijzonder lang ben (172). Daardoor kon ik de bovenrugmassage niet gebruiken.

Pluspunten

Goed behandelen en snel. ik ben ontzettend tevreden.

Pluspunten

Snel en correct alle lof!!

In mijn geval was het een kadotje en dan was het aardig geweest als er een gezellig papiertje om was gedaan. Maar de ontvanger heeft er niets van gemerkt.

Pluspunten

Supersnel antwoord op je vraag Snelle levering namelijk de volgende dag Goed op de hoogte gehouden hoe laat pakket komt

n.v.t.

Pluspunten

Leveren écht gelijk de volgende dag.

Vrij grote doos gevuld met verpakkingsmateriaal ten opzichte van de de inhoud die verpakt moest worden. Kan kleiner en is dan milieuvriendelijker.

Pluspunten

prima kussen

wel een beetje aan de krappe kant. grote mensen zouden hier niet goed op passen. ik ben zelf 1.70

Pluspunten

10!

geen

Pluspunten

Overzichtelijke site. Produkt goedkoop t.o.v. andere aanbieders. Was in 1e instantie niet op voorraad maar je kan je laten waarschuwen als de voorraad weer is aangevuld. In de verzendmail stond ook dat het pakket gewoon in de brievenbus kon, hoefde dus niet tuis te wachten.

Pluspunten

snelle levering super produkt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle levering

Het artikel wordt niet ingepakt. En al het papierwerk wordt op het artikel geplakt. Dus je moet zelf zoveel moeite doen om alle stickers eraf te halen als je het cadeau wilt doen.

Pluspunten

Mijn pads zijn tegen een redelijke prijs bij u te verkrijgen.

Jammer dat de pads in zo'n grote doos worden verpakt en de postbode dat pakje bij de buren afgeeft. Met hen heb ik geen goede verstandhouding. Waarom niet gewoon in een pakketzakje gedaan dan is het brievenbuspost en was er niks aan de hand geweest. Alleen de pads was genoeg geweest zonder alle bijlages.

Pluspunten

werkt good, doet precies wat ik verwachte, zeer goede massage mat.

service van Cool Blue was goed , heel snel, het was een beetje ongewoon dat verpakking was open, ik bedoel zonder enige tape, plakband of zo. maar alles was in order. bedankt mvg J

Pluspunten

Duidelijk en Snel leveringstraject Goede telefonische bereikbaarheid Goede aanbiedingen van A-merken

De voorraad email werkt(e) niet.

Pluspunten

Snelle, zeer correcte zending van een goed produkt. !

Niet

Pluspunten

Supersnelle service