Pluspunten

Snelle levering, uitstekend verpakt.

Pluspunten

Ooit ben ik begonnen met het kopen bij Coolblue toen ik nog geen idee had wat het was. Een MP3 speler, telefoons bij de PDAshop. Toen ik ook gereedschap ging kopen, stofzuigers, vaatwasser en andere dingen merkte ik dat het kopen via Coolblue bij een veilig gevoel gaf omdat de service via dat bedrijf heel goed is. Het is dus ook wel eens mis gegaan en dan maak je je zorgen! Ik koop nu bij Coolblue wetend dat ik het gratis terug mag sturen, zodat ik geen extra kosten maak als het product niet goed is, medewerkers zijn tot laat nog bereikbaar. Ik heb zelfs hand geschreven kaartjes gehad omdat de medewerkers het een leuk gesprek vonden. Deze kaartjes heb ik allemaal nog bewaard. Het is een leuke persoonlijk gebaar omdat ik verder alles online koop. Het assortiment is enorm en de prijzen zijn regelmatig in de top 5 waarbij het soms voorkomt dat ik toch bij Coolblue koop omdat ik weet waar het voor staat. Je kunt de reviews lezen van andere mensen en daarmee een beter beeld krijgen of dat product gaat bevallen of niet. Ik vind het niet meer nodig om naar een gewone winkel te rijden, geld op te maken voor de reis, valse informatie te krijgen van iemand die commissie krijgt om de producten te verkopen. Ik kijk en vergelijk liever zelf online. Je weet zelf ook wel hoe het voelt als je wat hebt gekocht, het werkt niet en je denkt alweer aan alle ellende die je tegemoet gaat komen om dat weer in orde te maken. Ik kan je na dit verhaal met een gerust hart Coolblu

Het zou nog makkelijker zijn als de online chat ging werken. Hier heb ik nog nooit gebruik van kunnen maken.

Pluspunten

Snel, duidelijk, goede service en afhandeling.

Pluspunten

geen negatieve punten kunnen ontdekken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede snelle service en leuke communicatie!

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende service, probleem oplossing

Verpakking die al open geweest is opsturen, is toch altijd een beetje minder leuk..

Pluspunten

Zeer snelle levering; op zondagavond om 22.00 uur heb ik besteld en op maandagochtend kwam mijn bestelling al! Dat vind ik echt top!

Pluspunten

Goede service Snelle levering Je kunt je vragen stellen via whatsappen app, geven goed en eerlijk advies

Pluspunten

Snel bezorgd, gemakkelijk bestellen. Veel op voorraad.

Vaak net iets duurder dan de collega's, maar jullie hebben het dan weer wel op voorraad.

Pluspunten

Op voorraad en vlotte levering

Nvt

Pluspunten

Stipte levering op de juiste tijd

Ik zou geen enkel punt weten

Pluspunten

Dit bedrijf maakt waar wat zij zeggen/schrijven c.f. de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, nette doos

Pluspunten

was snel afgeleverd en de site liep goed. Prijs was oke

Pluspunten

Service, bezorging, "meedenken" . In een woord: GEWELDIG!!

GEEN

Pluspunten

Goede website met duidelijke beschrijving en de plus en minnen van ieder artikel zijn top

Tot op heden geen!

Pluspunten

ik ben zeer tevreden met het artikel voldoet aan mijn wensen en zal bij iedereen dit bedrijf aanbevelen, was eerst bang voor online een aankoop te doen daar ik wel eens gehoord heb als je wat bestelt of je krijgt niet wat je bestelt hebt maar dat was gelukkig niet zo,en ben zeer tevreden wil jullie een 9 geven

Pluspunten

Zeer snelle levering. Eigen afhaalwinkel met enthousiast personeel

Pluspunten

Al eerder bij jullie gekocht en nu wederom alles weer keurig in orde en op tijd, Ik zal mijn vriendenkring en al mijn kennissen en familie over jullie mooie bedrijf vertellen. Met vriendelijke groeten. Wim Vink

Pluspunten

Snelle afhandeling en bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ze beloven op zondag te leveren. Maar post nl. Levert op zondag en maandag niet eens! !!!!

Pluspunten

Super goed zaterdag besteld en zondag afgeleverd Hoe snel wil je het hebben Zonder verzendkosten Bij een winkel ben je langer onderweg Prima bedrijf

Pluspunten

Zeer snelle bediening

Niet op dit moment