Pluspunten
Ooit ben ik begonnen met het kopen bij Coolblue toen ik nog geen idee had wat het was.
Een MP3 speler, telefoons bij de PDAshop. Toen ik ook gereedschap ging kopen, stofzuigers, vaatwasser en andere dingen merkte ik dat het kopen via Coolblue bij een veilig gevoel gaf omdat de service via dat bedrijf heel goed is.
Het is dus ook wel eens mis gegaan en dan maak je je zorgen! Ik koop nu bij Coolblue wetend dat ik het gratis terug mag sturen, zodat ik geen extra kosten maak als het product niet goed is, medewerkers zijn tot laat nog bereikbaar. Ik heb zelfs hand geschreven kaartjes gehad omdat de medewerkers het een leuk gesprek vonden. Deze kaartjes heb ik allemaal nog bewaard.
Het is een leuke persoonlijk gebaar omdat ik verder alles online koop.
Het assortiment is enorm en de prijzen zijn regelmatig in de top 5 waarbij het soms voorkomt dat ik toch bij Coolblue koop omdat ik weet waar het voor staat.
Je kunt de reviews lezen van andere mensen en daarmee een beter beeld krijgen of dat product gaat bevallen of niet.
Ik vind het niet meer nodig om naar een gewone winkel te rijden, geld op te maken voor de reis, valse informatie te krijgen van iemand die commissie krijgt om de producten te verkopen. Ik kijk en vergelijk liever zelf online.
Je weet zelf ook wel hoe het voelt als je wat hebt gekocht, het werkt niet en je denkt alweer aan alle ellende die je tegemoet gaat komen om dat weer in orde te maken.
Ik kan je na dit verhaal met een gerust hart Coolblu
VerbeterpuntenHet zou nog makkelijker zijn als de online chat ging werken. Hier heb ik nog nooit gebruik van kunnen maken.