Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie

Pluspunten

Snel en makkelijk! 2 producten besteld en waren snel in huis! Goede helpdesk voor mijn vragen na ontvangst van het pakket! Goed voor elkaar

Omdat 1 van mij pakketten via een ander magazijn naar mij toe moest komen duurden dit (slechts) 1 dagje langer. Allicht heb ik er overheen gelezen maar misschien is dot iets om bij de verzendbevestiging te zetten.

Pluspunten

Snelle levering, prima service. Al verschillende spullen besteld bij dit bedrijf altijd goed.

Pluspunten

Snelle en correcte levering tegen een prima prijs.

Pluspunten

Uitstekend, Niets meer aan doen. ( veranderen

Pluspunten

Het is duidelijk en overzichtelijk. Snel geleverd. Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestellen.

Gewoon door gaan, al is de sint op dit moment de baas ;-)

Pluspunten

het bezorgt wel op de dag zelf als je vroeg besteld en de ander dag lekker snel.

een tip is ook zondag bezorgen voor studenten als ze niet iets snel moeten hebben die hun stage or school bezig heden tot een goed einde laat lopen. dit was hier niet het geval maar dit was gewoon ook een tip

Pluspunten

Service, website en informatie zoals zijn moet!

Ga zo door

Pluspunten

Alles duidelijk...

als gezegd wordt morgen bezorgd, zorg er dan voor dat dat ook zo is, kun je dat niet waarmaken laat deze info dan achterwege of neem het wat ruimer

Pluspunten

Goed product , snelle levering & service !

Pluspunten

Ik ben een fervent tegenstander van enquêtes, maar voor jullie maak ik een uitzondering. want. Echt goede service en meer dan snelle aflevering. Als het product dat ik zoek ook bij Coolblue is te krijgen, kijk ik daar naar, zelfs nog eerder dan naar de prijs. En nu, jongens, weer even rustig aan met die enquêtes alsjeblieft.

Pluspunten

Snelle levering! Geweldige (e-mail) marketing, waardoor je meer bij het bedrijf Coolblue betrokken bent en sneller terug komt. Service is tegenwoordig hetgeen waarin je je online moet onderscheiden!

Soms wat duurder dan de concurrentie.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site

Pluspunten

Supersnelle levering, goede communicatie

Pluspunten

Ook ik zit vol spanning te wachten op mijn pakketje. En dan is het verrassend als het pakketje al een kwartier voor de afgesproken tijd wordt bezorgd Klasse Mediacentershop!

Pluspunten

Inderdaad vóór 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Ook positief dat een bestelling vanuit een andere Coolblue webwinkel in dezelfde order wordt meegenomen. Gewoon goed!

Pluspunten

Bestelling kan direct en zonder registreren.

Pluspunten

Snelle levering. Je wordt super op de hoogte gehouden van het moment van bestellen, tot het moment dat je het pakketje in huis hebt

de website is soms iets aan de trage kant

Pluspunten

De service van cool blue vind ik helemaal TOP . Vanaf de bestelling tot aan het leveren word je op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Gewoon lekker snel en goed verpakt ik ben er blij mee

Mijn enige tip is ga zo door

Pluspunten

Snelle en zeer nette levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden en alles was zeer netjes verpakt

Geen verbeterpuntrn

Pluspunten

Snelle levering en goede after sales

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk!! En leuke marketing.

Pluspunten

Snelle levering en updates over verloop bestelling