Pluspunten

snel en goed. Prima gasten, daar.

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

supersnelle levering en zeer klantvriendelijk systeem. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling.

geen

Pluspunten

Super snelle levering Goede prijs Geen verzendkosten

Pluspunten

Gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen. word goed op de hoogte gehouden i.v.m. levering. Snelle en correcte aflevering.

Nog niet tegen gekomen.

Pluspunten

snelle levering en betrouwbaar! Doen wat ze beloven!

Pluspunten

snelle, accurate levering

Pluspunten

Al vaker iets bij Coolblue besteld, altijd de volgende dag 's ochtends of aan het begin van de middag in prima staat binnen gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, betrouwbare levertijd, goede website.

Helpdesk kan beter: gebeld met een technische vraag over Chromecast, geen bevredigend antwoord gekregen, later wel zelf gevonden.

Pluspunten

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is meteen zeer positief. Maakt waar wat wordt beloofd. Om 23.50 een chromecast besteld en de volgende dag 15.30 bezorgd. Ook betalen verloopt vlot. Volgende keer is mijn voorkeur bekend.

Pluspunten

Very fast shipping

Pluspunten

Top Service

Pluspunten

*Super snel thuis bezorgd *Product was in orde *Product werkte gelijk en prima

Pluspunten

Goede prijs,snelle levering en ook op zondag

Pluspunten

Ik miste op enkele minuten de bezorging. Maar een briefje in de bus vermelde dat hij de volgende dag weer zou langskomen om het af te geven. Dat is prima verlopen. Compliment. Bekijk mijn website maar eens voro andere zaken: www.sdnl.nl Groeten en een warme douche.

niks te verbeteren....!

Pluspunten

Pluspunten

Goede service en snel pakketje thuis bezorgd super

Pluspunten

Zoals aangegeven. de ene dag besteld de volgende dag geleverd. (mits op voorraad natuurlijk) Duidelijke sms-jes over de voortgang. Prima geregeld.

nog niet

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering comform afspraak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Ophalen bij een winkel is handig voor veel werkende mensen zoals ik.

Juistheid afhaaltijden. Ik had speciaal gekozen voor het ophalen vanaf een bepaalde locatie omdat het dan al vanaf 8.30 mogelijk was. De volgende dag ontving ik echter het bericht het pakketje pas vanaf 3 uur beschikbaar was. Als ik dit had geweten dan had ik het wel op een andere locatie laten bezorgen

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie voorziening! Alles wat je mag verwachten van een goede webshop heeft Coolbleu verwerkt in zijn werkproces. Top! Als Coolbleu het heeft bestel ik altijd met veel plezier bij deze webshop door de altijd goede service.

Tip; Ga vooral zo door! ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volgende dag nadat bestelling geaccepteerd was.

Mijn bestelling werd niet geaccepteerd ondanks dat ik een bevestigingsmail had, en ik moest hier zelf achteraan om dit te regelen.

Pluspunten

Perfecte communicatie Goeie levering Mooie prijzen

Pluspunten

Al meerdere keren besteld. Steeds vlotte afhandeling, ook telefonisch. Deze keer binnen 12 uur geleverd. Helemaal top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk, duidelijk

Te veel e-mails. Bovendien gelijk een email met 'morgen in huis' een dan toch een dag later pas leveren. 2 dagen levertijd is prima, maar niet als je eerst hoog van de toren blaast.