Pluspunten

Snelle service.

Was lastig om de filters dusdanig in te stellen, zodat ik de juiste memory modules kon te vinden.

Pluspunten

Goede informatie over status opdracht

Pluspunten

gewoon snel en netjes

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice, duidelijke website en een hele goede status update van je bestelling

Ga zo door!!!

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Geen laagsteprijsgarantie. Elders is het soms goedkoper

Pluspunten

duidelijke beschrijving bij artikelen statusupdates mbt verzending voorraadstatus bij artikelen

prijzen kunnen scherper

Pluspunten

duidelijk, vertrouwd en gratis bezorging, dit alles volgens afspraak.

Pluspunten

Snel en goed. Handig en goed verpakt en dit keer door de brievenbus. Utgebreid assortement. Alles in 1 keer besteld. Geen afleverkosten en of portokosten.

Minder mail bij bestelling alleen de relevante. Ik weet niet of er van een laagste prijs garantie sprake was. Dat zou ik wel gechecked willen zien via een button op de site.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk voor alle generaties. Ik ben zeer tevreden over CoolBlue, nooit problemen gehad met het leveren van mijn bestellingen. Wanneer er een retour-verzending moet worden gedaan gaat dit ook zonder enige problemen. Echt een top webshop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website

Pluspunten

Een prima en overzichtelijke webshop. Heel fijn dat ik makkelijk producten kan vergelijken met de "Toegevoegd aan vergelijking" optie. Online zag ik dat het product in de winkel in Groningen niet voorradig was, en heb heel praktisch met IDEAL mijn bestelling geplaatst met bevestiging en sms over de voortgang. De volgende dag keurig het pakje ontvangen. Het inwisselen van mijn cadeaubon ging gemakkelijk. Verder vind ik het een voordeel dat ik makkelijk thuis kan shoppen en eventueel met vragen terecht kan in de fysieke winkel van Coolblue in Groningen. Een aan te bevelen winkel.

Het hebben van fysieke winkels en de uitstekende geboden service, hebben wellicht ook een nadeel: de prijs is niet altijd voordelig. De usb-stick Kingston HyperX 64GB die ik gekocht heb, was 9 euro duurder dan bij de goedkoopste concurrent via Tweakers Pricewatch (€50,90 versus € 59,95 en beide gratis bezorging de volgende dag). Voor het prijsverschil maar gelet op de kwaliteit van de website, de fysieke winkel en de service: een dikke 4 en een halve ster.

Pluspunten

De bezorging was erg goed, ik werd ook goed op de hoogte gehouden over de bezorging, prijs was ook zeker erg goed

Pluspunten

Normaal gesproken heb ik helemaal geen zin of tijd om reviews te schrijven over een product of bedrijf. Maar ik moet zeggen dit misschien qua service het beste bedrijf is waar ik ooit iets heb gekocht! Bestelde zaterdag om 23:00 uur en de volgende dag op een Zondag, had ik mijn spullen binnen. Echt grandioos!!!

Geen minpunten te bekennen nochtans.

Pluspunten

Coolblue heeft een groot scala aan producten en een service die andere bedrijven letterlijk nooit zullen bereiken. Van impulsieve aankopen die dezelfde dag geleverd worden (zoals mijn tv) tot kleine benodigdheden waarvoor ik weinig wil betalen maar veel hoop te krijgen, alles kan bij Coolblue. Als je problemen hebt komen ze onverwacht soms al 20 minuten later met een oplossing en een pleister om de hoek kijken. Zelfs als het mijn eigen schuld is en ik vergeten ben dat ik onlangs verhuist ben. Echt een top bedrijf!

Alles wat jullie hebben gaat al goed. Het enige dat ik kan verzinnen zijn dingen die jullie niet hebben zoals non-electronics. Meubels! Ik meen het echt. Nederland kent te weinig meubel zaken voor starters of minder bedeelden. Ikea en Kwantum etc zijn niet genoeg. Kijk net over de grens in Duitsland en Belgie en bied enkele van hun producten aan. Grote stap natuurlijk maar anders zou ik ook niets kunnen verzinnen. Maar als jullie die spullen zouden verkopen zou ik die ook bij jullie bestellen.

Pluspunten

Prima. Snelle levering. Goede produkten.

Pluspunten

Snel, ruim assortiment en betrouwbaar, precies zoals je het hebben wilt.

Pluspunten

Communicatief, je wordt over elke stap van je bestelling ingelicht. Veranderd er iets in de status, dan krijg je een mailtje. Ook prettig dat er wordt aangekondigd wanneer je het pakketje ongeveer kan verwachten. Het bestelproces an sich werkt ook prima. Tevens de klantbeoordelingen op de site vind ik een plus.

Niet alle producten zijn concurrerend geprijsd. Bij sommige producten loont het om ook ergens anders te kijken.

Pluspunten

Snelle bestelling en levering

Pluspunten

Zeer snelle service en duidelijke email en zelfs smsje over wanneer het pakketje thuis afgeleverd werd.

Pluspunten

Snelle levering (mijn levering zelfs op zondag gratis bezorgd).

Nog niets

Pluspunten

Uitgebreide en overzichtelijke site! Eenvoudig te bestellen en supersnelle levering, klasse!

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, goede productinformatie

Pluspunten

Duidelijke taal, Snelle afhandeling en bezorging op zondag

Pluspunten

SUPER SNEL GELEVERD, PRIMA PRIJS EN KWALITEIT, EN ONGELOOFLIJK VEL INFO OVER DE BESTELLEING EN VERZENDING.

IK ZOU HET ECHT NIET WETEN