Pluspunten

Snel Klantvriendelijk

Pluspunten

Coolbleu komt zijn uitspraken die op de diverse sites staan zeker na. Levering de volgende dag is echt fantastisch dat het het ook echt gebeurd. Dit is mijn tweede bestelling en nu een tweedekansjes bij Coolbleu en zeker niet de laatste. Het tweedekansjes was zeer netjes verpakt en is al nieuw maar wel lekker goedkoper.

Geen ga vooral op deze manier door daar kunnen een hoop internet bedrijven nog wat van leren.

Pluspunten

De bestelling was snel verwerkt en verzonden, en bezorgt volgens de planning. De informatie m.b.t. verwerking van de bestelling was ook erg duidelijk.

Pluspunten

Super snelle levering, en het product was 25% goedkoper dan op andere shops/winkels. Goed verpakt, duidelijke site. Perfect

Geen verbeterpunten op dit moment, aanbod is goed, kan altijd ruimer uiteraard.

Pluspunten

Super snelle en correcte levering. Alles netjes ingepakt.

Pluspunten

Wauw wat een supersnelle levering en je wordt ook continu op de hoogte gehouden van de status. Niks geen verborgen lettertjes !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede klantenservice.

Op zaterdag besteld, maandag aangeven voor levering en dan toch pas op dinsdag bezorgen. Daar wordt ik niet blij van. Wel een tegoedbon gekregen.

Pluspunten

Altijd supersnelle levering.

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle bezorging. Je word goed op de hoogte gehouden hoe lang het nog duurt voordat je bestelling er is.

Pluspunten

Groot aanbod, supersnelle levertijd! Om 23.00 uur besteld en de dag erna om 15.00 uur geleverd en dat ook nog op 24 december, top!

Pluspunten

Zaterdagmiddag besteld, zondagmiddag correct geleverd Prima.

Pluspunten

Super snelle levering. Mooi stevig verpakt zowel de buitenkant als de binnen in de doos.

Pluspunten

Snel geregeld. Supergoede klantenservice bij fout van Postnl.

Verzending liep mis bij Postnl.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Producten netjes verpakt. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

Geleverd conform toezegging.

Pluspunten

helemaal tevreden !!!!!

geen

Pluspunten

Ik kan hier kort over zijn. Vandaag besteld morgen in huis, dat maakt coolblue dubbel en dwars waar.

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Pluspunten

Vriendelijk, snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling . Goede service .

Benadering via email, ik kreeg geen reactie terug op een vraag die ik ooit een keer bij een eerder bestelling via de email had gevraagd, dit kan wel verbeterd worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

the sound is great.

Pluspunten

Aangenaam verrast door de after service na aankoop van een mini audio en vragen over Ziggo kabel en FM radio en RDS meldingen. Is uitgebreid bekeken door Coolblue en prima telefonisch en e-mail contact

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel bezorgd

Ik kreeg een (door iemand anders) terug gestuurd pakket afgeleverd. De naam, adres, bankrekening nummer, e-mail van betreffende persoon stond op het retour formulier. Was mijn laatste bestelling.