Pluspunten

Ze doen wat ze beloven. De volgende dag keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

Mooie bezorgtijd. Was supersnel binnen en maar liefst 30 euro goedkoper dan bij bol.com. Mijn mp3 speler en koptelefoon werken perfect. Super!

Pluspunten

Ik ben zeer positief over het bedrijf. Zodat ik zeker klant blijf. Een mp3 speler was zo besteld En mij bijna vooruit gesneld. De zending was te volgen op mijn pc En de bezorging keurig voor half twee. Ik kon daadoor snel genieten van mijn favoriete muziek, Dit alles deel ik graag met het grote publiek. Chapeau

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Ik bestelde een MP3 speler voor het hardlopen. Ik weet wat hardlopen is, maar Coolblue weet er ook wat van; wat een supersnelle service. Top!

Pluspunten

duidelijk werkwijze, vlotte en correcte verwerking

niets

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke info tijdens leveringsproces.

Pluspunten

Gewoon top service. Je wordt helemaal op de hoogte gehouden van je bestelling. Echt geweldig. Ik raad het iedereen aan.

Pluspunten

Door een fout had ik 2x hetzelfde apparraat besteld. Na1 telefoontje naar de klantenservice werd zonder problemen een van de bestellingen geannuleerd. Altijd op tijd bezorgd. Snelle service.

Pluspunten

Snelle levering Leuke manier van informatie overbrengen

Pluspunten

Overzichtelijk

Meer diversiteit + je vraagt via m'n email om een beoordeling en dan vraag je onderaan om mijn e-mailadres. Koppel dit gewoon. Easy

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden, goede prijs en snelle levering. Je bestelling kun je via mails goed volgen.

Loopt helemaal goed.

Pluspunten

Goede heldere informatie op de website, het is allemaal mooi ingedeeld. Ook natuurlijk het vandaag besteld morgen in huis is een heel positief punt. Ik wilde zo snel mogelijk aan de slag met mijn nieuwe toestel, en door de snelle service heb ik dat dan ook kunnen doen.

misschien is het leuk om het promotie/review filmpje van het product ook op de productpagina te zetten, zodat mensen na het lezen van de specificaties snel het filmpje kunnen bekijken en van een van de medewerkers zelf kan horen wat het allemaal inhoud.

Pluspunten

Betrouwbaar en supersnelle levering!

Pluspunten

Snel, helder en goeie prijs. Duidelijke en snelle mail communicatie.

Zou niks kunnen bedenken

Pluspunten

Dit is de tweede keer dat ik wat bij Coolblue heb besteld. Beide keren het de volgende dag al binnen. Super snelle service. De Ipod 6 heeft alles wat je wenst. Super dun en snel. Prijs ook goed. Zeker een aanrader!

Geen verbeter punten. In 1 woord super.

Pluspunten

Geweldige service, goede producten, goede prijzen. Als er iets misgaat doen ze er alles aan om dit op te lossen. Top!

Pluspunten

Via MP3 shop heb ik de Philips GoGear Azure 8GB gekocht. De levering was supersnel en accuraat. De omschrijving op de webpagina kwam goed overeen met het daadwerkelijke product. Ik heb er nu al veel plezier van. Het bestel- en leveringsproces is ook vlekkeloos verlopen. CoolBlue is een prima webshop en een grote aanrader voor consumenten die service verwachten.

Pluspunten

Fijne mp3 voor het sporten De oordopjes vallen wel een beetje tegen Maar voorderest erg fijn makkelijk muziek erop zetten veel geheugen en blijft goed zitten met hardlopen en de verzending was snel volgende dag had ik het in huis

Pluspunten

Prima verwerking, snelle levering.

Pluspunten

coolblue zet de standaard