Pluspunten

Ik word zo blij van Coolblue Mp3shop.nl! Het bestelproces is helder, ik kan in 1 keer betalen met mijn credit card en het wordt maandag! al bezorgd. Word ik blij van. Ze maken hun slogan Alles voor een glimlach waar.

Pluspunten

zeer snelle levering.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooi product. goede website

Product is niet op afgesproken datum afgeleverd. Ik heb hierover gebveld en zou teruggebeld worden. Ben niet teruggebeld. Product is wel geleverd, maar weer niet op het moment dat het volgens de site geleverd zou worden (zou tussen 18.00 en 22.00 geleverd worden) werd om 14.00 uur bezorgd.

Pluspunten

Snelle levering van product

Pluspunten

Overzichtelijke site en makkelijke zoekfunctie, Product tegen een goede prijs. Product was snel geleverd.

Pluspunten

Snelle afhandeling van winkel tot thuis.

vooralsnog geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen, nog niets ontvangen

eerst maar iets leveren