Pluspunten

Ga zo door

Als coolblue voor de 2e mail het parket aanbied kan ik deze niet naar een post nl ophalen . Dat is niet handig voor de chauffeur .

Pluspunten

Staan de klant goed en correct te woord. Lossen problemen direct op.

Kan ik niet bedenken

Pluspunten

Snelle levering, fijn dat een tijdsvak gegeven wordt zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Verpakking wel erg groot, milieu technisch gezien erg jammer, om een kleine doos in een 10 maal grotere doos te verpakken, met 5 meter aan plastic bubbels.

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

Topproduct, prima prijs en supersnelle levering.

Pluspunten

Uitstekend assortiment, snelle leveringen en goed geprijsd.

Nooit meer verzendkosten zou welkom zijn, al dan niet tegen eenmalige betaling van bv 10 euro of na een grote bestelling.

Pluspunten

Overzichtelijke websites Goede vergelijking/filtering mogelijk Snelle levering Goede communicatie/informatie Goede klantenservice

Over de bestelling en levering van het product worden wel 4 à 5 mails verstuurd. Daardoor wordt je wel goed geïnformeerd, maar het zijn wel veel mails en dus niet duurzaam.

Pluspunten

Prima product keuzes duidelijke administratieve verwerking snelle levering................Prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering zonder problemen

Pluspunten

Snelle levering en het product precies zoals het afgebeeld was. Daarbij kreeg ik ook nog een instructie film toe gestuurd ... helemaal top !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er zijn grote leveringsproblemen bij coolblue. 4 dagen op rij is er iemand thuisgebleven en 4 dagen op rij hoorden we achteraf dat er een leveringsprobleem was. Na de order te hebben geannuleerd wachten we nu al anderhalve week op het terugstorten van het aankoopbedrag.

Kom afspraken na en zoek een betrouwbare leverancier (de afstemming tussen coolblue en dynalogic is een groot drama)

Pluspunten

Pluspunten

Een absolute Topper!! Voordelige artikelen binnen de kortst mogelijke tijd heel correct geleverd

Geen verbeterpunten

Pluspunten

De volgende dag in huis.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie via de mail en met de tips om de muurbeugel tw bevestigen werd het zo makkelijk. Echt top service!

Niet ga zo door!

Pluspunten

Pluspunten

Service en vriendelijkheid. Altijd betrouwbaar en leveren snel. de hele uitstraling is gewoon goed!

Ik kan nu geen verbeterpunten noemen.

Pluspunten

Top levering!! Altijd wel een montage filmpje of beschrijving. (Erg fijn) Keuze tussen leveren of ophalen in de winkel. Erg grote bestel keuze

Geen, zo doorgaan!!

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering, geen verzendkosten

Pluspunten

gemak van bestellen overzichtelijk site snelle levering

Pluspunten

Eenvoudig en snel bestellen. Snelle levering!