Pluspunten

Duidelijke productkeuze mogelijk. Uitstekende en plezierige communicatie. Zaterdag middag besteld; zondag middag bezorgd ! Geleverd product 100%

met deze ervaring n.v.t.

Pluspunten

Zeer vlotte levering. In de avond net voor 24.00 uur besteld en de volgende ochtend de tv-steun al in huis. Uitgebreid assortiment. Eigenlijk niets op aan te merken.

Pluspunten

muurbeugel voldoet volledig aan verwachting, bestelling . levering alles verliep zonder problemen , binnen 24 uur geleverd .

montagehandleiding beugel is erg klein gedrukt .

Pluspunten

bestelling was mooi op tijd zoals afgesproken veilig ingepakt volgende x als weer een product nodig heb kijk ik eerst bij COOL BLUE grt willy

GEEN

Pluspunten

Mooi overzicht op de site je kunt er op aan wanneer het afgeleverd word. Ik raad meestal iemand aan om hier te bestellen

Pluspunten

Snelle en perfecte levering en kon het ophalen bij post.nl, goedkoper dan elders en geen verzendkosten.

geen

Pluspunten

Bijzonder snelle levering! Geweldig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website en bestelprocedure. Aantrekkelijke prijzen. Snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Overzichtelijke site,scherpe prijs. Uitstekende verzending. Prima communicatie. Grappige puntjes op de site en op de doos waar je blij van wordt.

Breidt het assortiment meer uit,de specialistische sites zijn heel doeltreffend,maar het assortiment mag wel wat uitgebreider.

Pluspunten

Ben nog steeds aangenaam verrast van de snelheid waarmee Cool Blue zaken regelt. Heb het allemaal als erg positief ervaren. Betrof hier een oordeel over slechts 1 bestelling

n.v.t.

Pluspunten

Keurig op tijd en correct geleverd

Pluspunten

Goede service als een product niet voorradig is. Daarna snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle nette service

Pluspunten

Snel verstuurd, goede zoek mogelijkheden op de site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In eerste instantie had ik toch de verkeerde muurbeugel besteld. Ik wilde de tv haaks op de muur kunnen zetten maar daarvoor was de arm te kort. Deze muurbeugel teruggestuurd. Tegelijkertijd weer opnieuw op zoek gegaan naar de juiste muurbeugel. Deze gevondn en bsteld en we hadden hem de volgende dag in huis. Gelukkig was deze wel goed, maar dat scheelde ook niet veel. Ik had gedacht dat er meer ruimte was tussn de muur en de tv als de tv er haaks op zou staan. Maar zoals ik al zei, het ging net. Keurige mail gehad dat de eerste muurbeugel in goede staat ontvangen was en dat we het geld teruggestort zouden krijgen. Het enig wat ik nog moest doen is het IBAN nummer soorgeven.

Het is niet heel duidelijk of een muurbeugel past bij de tv. Ik heb op andere sites gezien dat je merk en type tv kon invoeren en dat je dan hopelijk de juste muurbeugel vindt.

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze

Pluspunten

Snelle levering volgens beloftes

Ga zo door!

Pluspunten

Zondag besteld, maandag ochtend in huis. Via e-mail goede communicatie over levering. Duidelijke website. Groot assortiment.

Geen verbeterpunten. Perfect geregeld.

Pluspunten

Prima muurbeugel voor de tv incl. diverse montagematerialen. Levertijd was ook confrom verwachting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel verstuurd door het bedrijf

Helaas kwam de zending niet de volgende dag maar de dag daarna....... Mischien niet zo stellig zijn met de slogan: voor 23:59 besteld, morgen in hui. Had er wel op gerekend.

Pluspunten

betrouwbaar en perfecte service