Pluspunten
Het was voor het eerst dat wij een aankoop deden bij Coolblue. Nu daar hebben wij geen spijt van,. Wij zijn zeer verrast door de prettige verwerking van onze bestelling, welke ook daadwerkelijk, zo als via internet was toegezegd. De volgende dag al in de ochtend uren werd bezorgd, netjes verpakt ter voorkoming van enige schade. Door de duidelijke aanwijzingen welke Coolblue geeft op het bestelformulier konden wij de verzending heel netjes volgen. Ook doet het zeer vertrouwd aan dat Coolblue zo`n duidelijke uitleg geeft van hoe men dient te handelen om de aankoop terug te sturen wanneer iets toch niet helemaal naar de zin is van de klant en dat men zelfs een bedenktijd van 30 dagen heeft om het eventueel gratis te retourneren. Het enige minpunt was dat de bij de Brother lockmachine een DVD was bijgevoegd waarop de uitleg in verschillende talen stond behalve in het Nederlands. Doch dit is geen tekortkoming van Coolblue, maar van de firma Brother. Echter vanuit Coolblue zou men bij de verschillende bedrijven hier op kunnen aandringen . Want het is niet alleen Brother welke hier in te kort schiet en het niet kan opbrengen om ook voor de Nederlandse consument een in het Nederlands gestelde beschrijving te geven. Voorts niets dan lof en mochten wij weer iets via het internet bestellen, dan doen wij dat weer via Coolblue. mede door de hierboven omschreven ervaring en door het grote assortiment van goederen welke besteld kunnen worden bij Coolblue.