Pluspunten

Zondagavond 22.00 besteld. Maandagmorgen 10.00 in huis. TOP

Pluspunten

Goede keuze snelle levering helemaal goed

Pluspunten

Snelle levering en zeer voordelig

Pluspunten

Hele snelle levering.fijn dat er een winkel is waar je naar toe kan gaan. Bij vorige aankoop daar zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Pluspunten

Snel thuisbezorgd, netjes verpakt, handige webwinkel, beetje humor op de site waarderen wij wel.

Nog niet tegen gekomen.

Pluspunten

Snelle levering, zelfs op zondag nadat zaterdag avond was besteld Levering conform afspraak Bericht vooraf wanneer levering plaatsvindt. Kortom, de logistiek is prima op orde.

Pluspunten

bezorging was mooi optijd

krijg teveel advertentie s op internet,welke pagina ik opent altijd weer die coolbleu advertentie

Pluspunten

overzichteljke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de snelle levering,en het is nog even uitproberen maar de borduursteken zijn echt prachtig en hoop dat dit blijvend is,supermakkelijk is ook het maken van de knoopsgaten,even een knoop neerleggen en je hebt een knoopsgat op maat en natuurlijk de draadinrijger is echt super.

De snoeren zijn echt te kort en vraag me af waarom , graag zou ik hier nog iets van willen horen of dat er nog een langere versie voorhanden is. misschien vervanging van de te korte snoeren.

Pluspunten

snelle levering, klacht en terugsturen van eerder gekochte naaimachine heel netjes afgehandeld

Pluspunten

Zeer tevreden over het product, snel geleverd, leveringsinformatie accuraat doorgegeven via SMS, helemaal TOP!

Pluspunten

Machine is goed

Op de dag van aflevering wordt deze machine ineens op de site 30 euro goedkoper. Niet zo fraai. Ik vind het netjes dat het verschil wordt terug gestort. Bedankt

Pluspunten

Lekker snel thuis binnen 24 uur zonder bijkomende kosten en een zeer ruime keuze in apparatuur en prijs.

geen

Pluspunten

Makkelijke webpagina, duidelijke informatie. Ruime keuze

Pluspunten

Betrouwbare informatie, snelle levering. Een mooi doos met een glimlach. Coolblue de winkel van nu en de toekomst!

Ga zo door!

Pluspunten

Vlotte levering, Goed product , Goede prijs.

Pluspunten

Zondagmiddag besteld, maandagmorgen al in huis. Machine en gebruiksaanwijzing zijn fantastisch. Rest moet ik nog ontdekken

Pluspunten

De verzending was heel snel, zelfs met de sinterklaasdrukte binnen 24 uur en goed verzorgd. Over de naaimachine. Na 31 een Vendomatic te hebben gebruikt. Is dit het einde. Wel even wennen, maar dat is zo gewent. Hij is geruislozer. Loopt soepel en overzichtelijker. Hoop dat ik er jaren plezier van zal hebben.

Snoertje voor stroom en voetpedaal zijn kort. Dus daar moet je wel rekening mee houden.

Pluspunten

Afspraken en service zoals altijd 100procent

Pluspunten

Zoals beloofd de volgende dag al in huis. Netjes en goed verpakt.

Het tijdstip van thuis af leveren, maar dit is een verbeterpunt voorTNT. Het zou geleverd worden tussen 9.30-21.30u, dit is wel een erg grote marge.

Pluspunten

Snelle levering alles in orde