Pluspunten

Levert super snel. Betrouwbaar bedrijf. Aanrader!

Pluspunten

Snel geleverd (op zondag), hele mooie pan, werkt super en maakt heerlijke gerechten.

Er zaten wat kleine oneffenheden in de pan, maar dat is geen enkel problwem in het gebruik van de pan en zie je alleen als je héél goed kijkt.

Pluspunten

Makkelijke site, informatie mbt product en levering top

Kan altijd beter is mijn motto maar zou het nu even niet weten

Pluspunten

Hele snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de locatie waar je gekochte product zich bevindt.

Misschien iets te veel mails over het verzenden van het product.

Pluspunten

Snelle levering. Kwaliteit producten. Grote voorraad. Makkelijk te bestellen.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Gedurende proces wordt je goed op de hoogte gebracht wanneer het pakket wordt afgeleverd.

Pluspunten

Ze doen echt wat ze beloven! Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis. Perfect. Voor iedereen een aanrader om daar eens te gaan shoppen

Pluspunten

Snelle levering. Goed ingepakt.

Pluspunten

Snelle levering echt goed netjes op tijd

Bij mijn bestelling zat geen goeie gebruiks aanwijzing van Philips zelf Misschien een idee om er een betere er bij te doen Maar dat is de schuld van Philips niet van jullie

Pluspunten

Alles prima geregeld, uitgebreide website en bezorging zoals afgesproken: de volgende dag, om afgesproken tijd.

Bij mijn weten: niets !!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en netjes een SMS en mail ontvangen voor de levering plaatsvond.

geen

Pluspunten

Snelle levering,goede service,goed produkt voor goede prijs.

geen

Pluspunten

Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website. super service! Geen verzendkosten. Alles tot in de puntjes goed geregeld. Zeer tevreden!!

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Uitgebreid assortiment voor een goede prijs, Snelle en flexibele levering, uitstekend verpakt

Pluspunten

Snelle en correcte levering zoals ook wordt beloofd. Complimenten

Pluspunten

makkelijk zoeken naar de juiste pan, snelle levering en goede communicatie

Pluspunten

Artikel mooi snel ingeleverd in een vrolijke doos, slowcooker is vandaag voort het eerst in gebruik, ben benieuwd Nasr resultaat, maar het ruikt al lekker in de keuken

Pluspunten

Ik had een deksel besteld maar die bleek na ontvangst niet te passen . Heb hier contact over op genomen er bleek geen ander leverbaar, en heb hier over een heeeeel nette af wikkeling voor aan geboden gekregen. Daarvoor mijn dank .

Zou het niet weten .!!!!!!!

Pluspunten

Snel geleverd, uitstekende service!

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zaterdag voor middernacht besteld, zondag in huis

jammer dat een combi-aanbieding van een harde externe schijf met een USB kabel een verlengkabeltje blijkt te zijn ipv één echte kabel met de juiste aansluitingen, nu zit ik met twee aan elkaar geknoopte snoertjes. je zou verwachten dat combi-aanbiedingen beter op elkaar zijn afgestemd

Pluspunten

Op zaterdagmiddag besteld, op zondag geleverd.Kan niet beter

Pluspunten

Heerlijk pannetje, makkelijk in gebruik. Wat erg handig is zijn de gaatjes in de deksel die je kunt gebruiken om het stoom eruit te laten gaan. En de maataanduiding en schenktuit vind ik ook ideaal.

Ik had mijn pannetje met saus erin iets te lang opstaan waardoor het wat aankoekte. Ik dacht dat dat een verbeterpunt zou kunnen zijn, maar zelfs dat was geen probleem, warm water erin en de pan was zo weer schoon, dus voor mij geen verbeterpunten!!