Pluspunten

Snelle levering. Goede afhandeling/status updates. Attente marketing(pakket afgeleverd op 'blue monday' attent op ingespeeld met kaartje in zending)

Geen. Voorbeeld van hoe online shopping geimplementeerd dient te worden

Pluspunten

Snelle accurate levering delen waren zeer goed verpakt

Pluspunten

Bijzonder snelle levering

Pluspunten

Goed product. Goede omschrijving. Levering snel en in goed overleg.

Pluspunten

Aardige mensen op de helpdesk, zelfs om elf uur in de avond. Snelle levering.

Problemen met betalen, maar kreeg een link per email.

Pluspunten

Zaterdagmiddag besteld, zondag in huis. Super!

Pluspunten

Snelle levering.

Dat het product wat beschreven wordt op de website bijv een rode gereeschapsrugtas dat die ook in rood geleverd wordt en niet in geel.

Pluspunten

Corecte levering en op de afgesproken tijd.Ben zeer tevreden met Coolblue. Echt een aanrader.

Ik zou niet weten wat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk besteld via Coolblue.

Levering om kwart voor acht 's avonds. TWEE DAGEN LATER. Hoe zit het met de beloofde levering de volgende werkdag_ Dit is echt waardeloos...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb een dremel machine gekocht waar er bij stond dat als deze besteld was op 3 januari 2016 je met een actiecode een extra accesoiresset kon krijgen. Echter, ik heb netjes op 3 januari besteld en betaald. Enkel kun je blijkbaar pas als je de machine hebt hier een code afhalen en deze invullen op de website. Oftewel op 4 januari de machine binnen en kon ik hem niet alsnog invullen en registeren voor deze actie. Dit valt toch in mij ogen onder misleiding omdat ik de machine mede om deze reden bij deze shop gekocht heb. Verbeterpunt: Acties zijn leuk, maar maak ze wel waar!

Pluspunten

Supersnelle leveringen.

Zou niet weten wat.

Pluspunten

Laagste prijs voor product dat ik zocht. Snelle levering

Pluspunten

Snel en goed verpakt

Pluspunten

Ze komen hun afspraken na zal zeker hier zo weer bestellen

Pluspunten

Snel, up to date, info in proces van order!

Ga zo door...

Pluspunten

Goede en betrouwbare informatie; goed te verifiëren met andere websites. Overzichtelijke en goed geprijsd.

In reviews wordt gesproken over te weinig accessoires; echter niemand spreekt over welke delen ze missen of wat ze nodig hebben. Ook de beschrijving van de benodigdheden voor verschillende klussen ontbreekt. Zou misschien een uitkomst zijn?

Pluspunten

Hele snelle levering.

Prijs is meestal slecht.

Pluspunten

besteld en de volgende dag in huis super

Pluspunten

Heel uitgebreid assortiment van producten en tegen een scherpe prijs. Net voor 24:00 besteld en de volgende ochtend reeds geleverd. Geheel volgens mijn verwachting en beloftes op de website.

Pluspunten

Super service. Mega Snelle levering, goede omschrijving van product en leuke nuttige video's voor de klant. Een voorbeeld voor andere bedrijven.

Pluspunten

Snelheid

Zou het niet weten

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling Gezonde prijsvoering

Soms nog net iets scherper qua prijs durven zijn

Pluspunten

- Pakketje ziet er goed uit, geen krassen op de doos. - Leuke manier van klantbenadering - Goede nazorg - Lekkere communicatie

De e-mails zijn zeer specifiek. Als je dus niet binnen de gemailde tijden je pakket krijgt ben je extra teleurgesteld. Ik had mijn pakket niet op de dag waarop ik hem had moeten krijgen, maar één dag erna. Het was dit keer geen probleem maar toch is het jammer.