Pluspunten

goede service . prima klachten afhandeling prima aflever dienst en tijd

uw footprint en/of volume berekening van verpakkingen kan beduidend verbetert worden. U verstuurd een hoop lucht als u de bovenstaande berekeningen zou verbeteren zal dat u een hoop kosten besparen a aan verpakking materiaal b dan kunnen er meer pakjes op 1 pallet mocht u hier vragen over hebben aarzel dan niet om contact op te nemen MVG Henk

Pluspunten

Alles helder en duidelijk omschreven en dito en vlot afgehandeld.

Pluspunten

Bestelling en bezorging verliepen perfect. De prijs van het artikel lag enkele tientjes onder de prijs van de bouwmarkt. Bovendien zijn er geen verzendkosten.

Pluspunten

Bestelling goed en snel afgehandeld.

Pluspunten

Bijzonder snelle actie!

Pluspunten

Het positieve punt is dat ik geen enkel negatief punt kan noemen.

Mijn ervaring is top. Dus, houden zo.

Pluspunten

excellent service and delivered as promised

Pluspunten

Zeer snelle levering!!

Pluspunten

Snel binnen, goede prijs, duidelijke shop

?

Pluspunten

Levering kan niet beter. Tijdens het bestelling kan zelf aangegeven worden op welke dag de levering plaats moet vinden. Vervolgens wordt van te voren aangegeven via Track&Trace op welk dagdeel de bezorger langs komt. Internet is duidelijk en compleet. Het product is netjes verpakt. Kortom: Een fijne, nette en snelle afhandeling en levering van de bestelling.

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen, 's avonds laat besteld is de volgende morgen in huis. Verder, redelijke prijzen, geen verzendkosten, ik ben heel tevreden.

Pluspunten

Levering was niet volledig conform aanbieding Geen koffer meegeleverd. Wel een sport tas?

Pluspunten

Goede snelle afhandeling Geen gezeur Inderdaad de volgende dag in huis zoals beloofd

Pluspunten

Ruim assortiment Snelle levering

Pluspunten

Goede service en bediening

Pluspunten

bestelling snel uitgevoerd en bezorgd, goede manier van het volgen van de bestelling. Ik ben ontzettend tevreden

Pluspunten

snelle levering, goede informatie over product en levertijd

geen

Pluspunten

Super snelle bezorging. Goede kwaliteit product.

Product was bij bol.com goedkoper.

Pluspunten

Op zondag besteld volgende dag in huis, wederom uitstekende service en levering van CoolBlue hier kunnen heel veel webshops een voorbeeld aan nemen!