Pluspunten

Bij CoolBlue is zelfs de bestelprocedure leuk om te volgen!

Pluspunten

Alleen de verpakking laat je al lachen! Ge-wel-dig

Pluspunten

altijd alles volgens afspraak/geen verrassingen

Pluspunten

oOverxichtelijk,optijd geleverd, eenvoudige afhandeling. Tweedekans product was prima in orde.

geen

Pluspunten

vlotte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze hebben veel

Aflevering Klantgerichter naar oplossingen zoeken als een product 'kwijt' is en dus niet geleverd wordt.

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen

Zou het niet weten

Pluspunten

groot assortiment, snelle levering, prima klachtenafhandeling en prijs kwaliteit verhouding

zou niets kunnen verzinnen

Pluspunten

Website is goed, super snelle levering zelfs op zondag. Top. Ook alle ondersteunende mails (die vaak nog een gniffel teweeg brachten ook) zijn waardevol.

Niets!!

Pluspunten

Ze maken waar wat ze beloven. Ik had mijn twijfels of er geleverd zou worden op zondag maar alles ging keurig en zelfs binnen het aangegeven tijdslot. Ik ben erg tevreden over coolblue en koop alleen daar mijn huishoudelijk spullen nog. Daarnaast ben ik zeer tevreden met coolblue omdat zij wel de tijd nemen om het product juist te beschrijven met alle belangrijke specificaties. Ze maken zelfs filmpjes over het product waarbij ze uitleggen hoe het werkt en wat het is. De prijzen zijn daarnaast ook erg goed! Alhoewel me dit niet echt uit zou maken als ze duurder zouden zin want ik betaal graag bij een winkel als coolblue wegens hun service! Dat ze de prijs concurrent houden is alleen maar top een extra bonus bij deze winkel.

Geen, hou de service zoals die is!

Pluspunten

Levering was goed ze kwamen later in de middag gewoon terug toen wij niet thuis waren. Je krijgt direct wat je besteld

Pluspunten

snel bezorgd, duidelijk vinden van spullen. Aanrader

Niet van toepassing

Pluspunten

Zeer duidelijke en prettig navigeerbare website. Ik ging voor een Simplehuman prullebak en zag dat er een optie voor "tweedekans"-producten was. Dit betekent dat het dan meestal om geretourneerde producten gaat, waarvan meestal alleen de verpakking beschadigd is geraakt. Daardoor is het product NOG goedkoper te verkrijgen. Ik heb voor deze optie gekozen, omdat een verpakking me niet kan boeien, anders dan dat het product veilig en compleet bij mij arriveert. Zeer tevreden over die mogelijkheid en de prijsstelling daarbij. Ik wilde het product nog dezelfde dag in huis hebben, dus die optie ook genomen. Inderdaad werd het product die dag nog conform afspraak afgeleverd. Het bestellen en afrekenen loopt erg soepel bij Coolblue en ik vind het een dikke plus dat je met Creditcard kan afrekenen ZONDER extra kosten.

De enige tip die ik Coolblue kan meegeven, is wat controle uit te voeren op de gebruikte afleverbedrijf. Ik nam een kijkje achterin de bestelbus en kon niet echt vrolijk worden hoe de diverse pakketten (inclusief de mijne) door elkaar lagen, duidelijk slachtoffer van veel snelle bochten en remactie's.

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreide info.

Pluspunten

Snelle levering, mooie en functionele prullenbak.

Pluspunten

Veel keus, goed overzicht, vergelijken mogelijk. Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de status van levering.

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering

Pluspunten

Zeer positief en goede verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering . Goed verpakt

Pluspunten

neen dikke tien

Pluspunten

Snel