Pluspunten

Ik vind jullie een prima bedrijf snelle levering en service ik heb dit product voor een oude tante van mij besteld die wilde graag Radio 5 blijven luisteren, oude mensen hebben al die moderne dingen zoals digi tv. en internet niet vandaar dat ik bij jullie terecht kwam.

Ik zou niet weten wat er beter moest

Pluspunten

Dit was de eerste keer dat ik via CoolBleu iets bestelde. Het bestel- en leveringsproces verliep vlekkeloos. Zeer tevreden dus.

Pluspunten

duidelijke website, snelle reactie op bestelling, binnen enkele uren(op zondag!) was de bestelling al verzendklaar en de volgende dag volgens afspraak op tijd geleverd. 1e reactie op het geleverde : voldoet zeker aan de verwachtingen, gezien de prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Prijs vs kwaliteit Snelheid van leveren...zaterdagavond besteld, zondagmiddag in huis zonder verzendkosten.

Zo doorgaan!

Pluspunten

Leuk aanbod van radio DVB+ radio,s ,levering suppersnel. Lastig en niet verwacht dat de radio het buiten prima doet maar in huis allen als hij voor een raam staat?,erg teleurstellend. zie het nog een paar dagen aan.

meer technische info vermelden van de diverse radio aanbiedingen .

Pluspunten

Heel fijn dat je een mail ontvangt waarmee je je beoogde aankoop kunt vergelijken met identieke voorwerpen. Goed dat je direct na aankoop een bevestiging ontvangt en bij iedere volgende stap geinformeerd wordt. Keurig dat je bericht ontvangt op welke datum en welk tijdstip geleverd wordt.

Pluspunten

snelle levering; goede communicatie; goede prijs; ruime keuze

Pluspunten

Snelle levering!!!

Pluspunten

Bestelling, betaling en aflevering snel en correct afgehandeld

n.v.t.

Pluspunten

Door vakantiedrukte helemaal vergeten om het verjaardagscadeautje te bestellen. Gelukkig werd de radio de volgende dag al bezorgd (zoals beloofd) en hadden we een cadeautje voor de jarige.

Pluspunten

Zeer snelle levering. 's avonds rond 22:00 bested de volgende dag voor 12:30 in huis.

Jammer dat niet alle accessoires aanwezig zijn. de accu voor de evoke f4 heb ik daarom ergens anders bested.

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt .

Pluspunten

Duidelijke informatieve site, prima zoekfunctie. Supersnel en op het aangegeven tijdstip geleverd, product (DAB radio) werk als een zonnetje. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

makkelijk bestellen en snel geleverd

nog niet ontdekt

Pluspunten

Snel, goed, concurrerend in prijs. Informatief, op de klant gericht.

Ik kan ze niet verzinnen

Pluspunten

Heel bijzonder! Kocht een Philips DAB+ radio op zaterdagavond laat tegen de absolute bodemprijs uit de prijsvergelijking. Werd al de volgende dag (op zondagmiddag!) keurig binnen de voorspelde tijdslimiet afgeleverd en dat ook nog zonder bezorgkosten.

Indien dit de standaard gedragscode is, valt er nauwelijks iets te verbeteren. Houden zo!

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Zou het niet weten

Pluspunten

super service. en een uitstekend bijzondere radio die ik nergens anders kon vinden . Hij is voor mijn vader die blind is. Hij moest overgaan op een pocket DAB radio. Alleen deze is geschikt voor hem:

Pluspunten

om ca 21:00 een radio besteld. volgende dag kon ik hem al om 16:00 afhalen van mijn vaste afhaalpunt! ik zou niet weten hoe het nog beter kan!

Pluspunten

Goede snelle service

Nog niet gevonden

Pluspunten

Zeer goede informatie rond de levering. Ik heb nog té weinig ervaring met deze shop om verdere beoordelingspunten te noemen maar het een positief begin.

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen, correcte levering.

Pluspunten

Prima assortiment en afspraken worden prima nagekomen.

Pluspunten

Bezorging zelfs op zondag.

Kan ik zo niet bedenken.