Pluspunten

Snel, netjes en zo leuk verpakt.

Pluspunten

Beloven als je iets voor 2400 uur bestelt, het de andere dag te leveren en dat ook inderdaad te doen. Plus een sympathieke begeleiding tijdens het koopproces. Prima.

Pluspunten

Voldoet ruimschoots aan m'n verwachtingen. Eenvoudige bediening en goede handleiding. Goed geluid, weinig ruis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de bestelling is heel vlug gedaan. Mijn complimenten.. Ik ben geen mijnheer Nelemans maar mevrouw Mart Nelemans. Dank u.

Pluspunten

Het artikel wat wij gekocht hadden was perfect uitgelegd en de recensies over dit artikel waren zeker niet overdreven. De aflever tijd werd in een mail vermeld maar dat kwam niet helemaal uit, dit werd met een berichtje weer gecorrigeerd. Wij waren zeer tevreden.

Ga zo door!

Pluspunten

Makkelijke bestelling. Diverse mogelijkheden van betalen. Zondag levering.

Pluspunten

Snel en erg gebruiksvriendelijk!

Pluspunten

Duidelijke website. Zeer snelle service, reeds de volgende dag geleverd, Gratis thuisbezorgd, zelfs in de avond, geweldig, een enorm pluspunt voor mensen die overdag niet thuis zijn. En ik werd zeer goed op de hoogte gehouden via de mail over de stand van zaken. Ik ben een zeer tevreden klant!

Ik kan geen verbeterpunt bedenken, ik bestel veel via internet maar heb nog nooit zo'n goeie service ervaren.

Pluspunten

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je verzending! 3 x een mail en een sms hoe laat je het product kan verwachten. Echt super service!!!

Pluspunten

snelle levering, prima verpakt

Pluspunten

Snelle levering, ook van een groter aantal.

Pluspunten

byzonder tevreden over: snelheid zenden verpakking lekker fris prijs vlotte manier van communicatie voor mij beste webshop tot nu toe: ga zo door!!

Pluspunten

Snel, duidelijk.

Pluspunten

Snel bezorgt. Goede communicatie via mail.

Pluspunten

Snel antwoord via mail informatie. Snelle afhandeling van mijn bestelling. Goede communicatie via mail e sms tijdens de zending. Of de beloofde dag bezorgd op mijn voorkeur adres.

Pluspunten

snel, alles in orde

Pluspunten

Snele levering, goede prijs

Pluspunten

Laagste prijs Caliber Dab+ Radio Snelle en correcte levering

Geen of het moet zijn blijf lage prijzen aanbieden

Pluspunten

Snel. Duidelijk. Prijs kwaliteitverhouding goed.

Pluspunten

Supersnelle en accurate levering en keurig verpakt. Een echte no-nonsense webshop, die doet, wat je verwacht.

De zoekfunctie op de website levert niet altijd een overzichtelijk resultaat op, maar dat is meer een kwestie van opmaak. Mijn persoonlijke voorkeur is, dat de producten in een lijst onder elkaar getoond worden en niet naast elkaar. Het zou te ver gaan om dit een minpunt te noemen trouwens.

Pluspunten

snelle levering, goede voorlichting. perfect

Pluspunten

scherpe prijs, supersnelle levering

geen!

Pluspunten

goede internet site, prima levering.

eventueel wat meer technische informatie op de site.